Üye Görüşü Defans Hattımız Nasıl Olmalı?

Murat Saylak

Muhasip Üye
GalataSarayı Efendileri
52321.jpg
1900724.jpg
66787.jpg
61752.jpg

Artik ligde Sabri-Gökhan-Chedjou-Hakan dörtlüsü forma giymeli.

Yabanci sinirina göre kadro kurmak gerekiyor. Bu sebeple Muslera, Chedjou, Melo, Bruma ve Sneijder 5'lisini ilk 11'de banko olarak görüyorum.

Yani defansta 3 yerli olmak zorunda Chedjou'nun yaninda.

Nedenlerine gelecek olursak;
Telles kontenjandan kaybediyor.
Veysel ve Tarık gibi iki anadolu futbolcusu Galatasaray'da ilk 11 olmamalı, bunlar ne savunma nede hücum yapabiliyor.
Semih Kaya artık yeter dedirtti, bir süre kenarda oturması elzemdir.
Bu kaos ortamıda bize hazır oyuncular gerekiyor, bu kritere Koray Günter uymuyor.

Gökhan'a şans verilmeli artık.

Bruma'yı bizim banko görmemizin herhangi bir manası yok, asla oynatmayacak çocuğu bu herif. Hatta son maça 3 yabancı ile çıktık yanlış hatırlamıyorsam, yabancı sınırını sorun olmaktan çıkardı başımızdaki deha :red:

Sabri Semih Chedjou Balta

Sezon sonuna kadar aynı defans dörtlüsü olmalı.
İstikrar sağlanırsa, oyuncular çok yetenekli olmasa bile çok daha az hatalar olacaktır.

Semih önce kafa toplarına vurmasını öğrensin. Semih yazanlar var.

52321.jpg
1900724.jpg
66787.jpg
61752.jpg

Artik ligde Sabri-Gökhan-Chedjou-Hakan dörtlüsü forma giymeli.

Yabanci sinirina göre kadro kurmak gerekiyor. Bu sebeple Muslera, Chedjou, Melo, Bruma ve Sneijder 5'lisini ilk 11'de banko olarak görüyorum.

Yani defansta 3 yerli olmak zorunda Chedjou'nun yaninda.

Nedenlerine gelecek olursak;
Telles kontenjandan kaybediyor.
Veysel ve Tarık gibi iki anadolu futbolcusu Galatasaray'da ilk 11 olmamalı, bunlar ne savunma nede hücum yapabiliyor.
Semih Kaya artık yeter dedirtti, bir süre kenarda oturması elzemdir.
Bu kaos ortamıda bize hazır oyuncular gerekiyor, bu kritere Koray Günter uymuyor.

Gökhan zan konusunda kesinlikle katılmıyorum. Gökhan Zan demek elinde bombayla oynamak demek. hiç gerek yok ve çok ağır. dortmund maçında abemeyang mıydı neydi onunla karşılıklı oynasaydı anlardınız ne demek istediğimi. harcamayın semihi hemen. ama balta bu takımda oynamalı. Telles artık gözümden düştü benim.

sabrı koray ched telles melo yu onde oynatırım selçuk yerıne h.balta rahat ön lıbero oynar.

sinan bolat

sabri ched koray telles

h.balta

bruma melo sneıjder emre çolak

umut bulut

Son düzenleme:
Gökhan zan konusunda kesinlikle katılmıyorum. Gökhan Zan demek elinde bombayla oynamak demek. hiç gerek yok ve çok ağır. dortmund maçında abemeyang mıydı neydi onunla karşılıklı oynasaydı anlardınız ne demek istediğimi. harcamayın semihi hemen. ama balta bu takımda oynamalı. Telles artık gözümden düştü benim.

Zan sanildigi gibi yavas degil. Büyük ve iri yari durdugu icin öyle gözüküyor. Kamplarda kosu testlerinde mesela ilk 5 arasinda bulunuyor hep. Chedjou nun beli dönene kadar sagir sultan bile gol oldugunu duyuyor.

Muhtemelen Zan Semih den de hizlidir. Bu adam Madrid macinda ve Juventus macinda cok isimize yaramisti gecen sezonlarda. Bence kesik yemeyi hak etmiyordu.

Bir de adama Cam Adam diyorlar ya. Kendine bayagi iyi bakiyor son senelerde, bugün mac olsa rahat rahat oynar diye düsünüyorum.

--------------Sinan-------------
Sabri----Koray--Semih-----Telles(Tarik)

Zan sanildigi gibi yavas degil. Büyük ve iri yari durdugu icin öyle gözüküyor. Kamplarda kosu testlerinde mesela ilk 5 arasinda bulunuyor hep. Chedjou nun beli dönene kadar sagir sultan bile gol oldugunu duyuyor.

Muhtemelen Zan Semih den de hizlidir. Bu adam Madrid macinda ve Juventus macinda cok isimize yaramisti gecen sezonlarda. Bence kesik yemeyi hak etmiyordu.

Bir de adama Cam Adam diyorlar ya. Kendine bayagi iyi bakiyor son senelerde, bugün mac olsa rahat rahat oynar diye düsünüyorum.

ben hiç öyle anımsamıyorum renkdaş, fiziki açıdan sağlam, hava hakimiyeti çok iyi ama yavaş olduğunu düşünüyorum. en azından semihten yavaş. koşu testinden kasıt koşu mesafesi ise o doğru olabilir ama semihten seri olacağını ZAN netmiyorum :)

Zan'ın devri geçti.Koray'ı kazanmayı deneyelim bence.Sabri-Chedjou-Koray-Balta diyorum.

Konunun başlığı görünce Sabri-Gökhan-Chedjou-Hakan (Tarık) yazacaktım ama konuyu açan Murat arkadaş hislerime tercüman olmuş bile.
Gökhan'ın yavaş olduğu doğrudur ancak pozisyon almasını bilir ve ağır kaldığı yerlerde topla rakip arasına girerek rakibin kendisini kolay geçmesini engeller.

Geri
Üst Alt