Üye Görüşü Defans Konusundaki Görüşleriniz

Defansımıza Takviye Gerekir mi?

• EVET - Kesinlikle Gerekir

Oy: 9 60,0%
  • KARARSIZ veya OLSA DA OLUR OLMASA DA

Oy: 3 20,0%
  • HAYIR - Bu Haliyle Bize Yeter

Oy: 3 20,0%

• Kullanılan toplam oy
    15

Ahmet KOLKOPARAN

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
Defans konusundaki görüşlerinizi almak istedim gecenin bu vaktinde...

Sizce mevcut haliyle yeterli mi?
Takviye gerekir mi?
Yoksa olsa da olur olmasa da mı ?

Benim şahsi fikrim Semih zayıf halka. Chedjou'nun yanına aklı başında , güven veren bir adam olsa iyi olurdu.

abi önce forvet konusunu halletseydik öncelik forvet olmalı ama kontenjan yüzünden olsa da keşke 2 yerli stoperle oynayabilsek

Semih'in yerine birini alsak da sorun çözülmez takım savunmasının düzelmesi lazım önce.

Ha illa biri gidecekse Chedjou gitsin derim. Yerine Serdar Taşçı'yı alabilsek güzel olur.

Balta'nın hem solda hem stoperde katkısı mevcut stoperlerden fazla bence,Gökhan Zan'a da şans verilebilir

Chedju-Koray ikilisi uyumsuz oynarsa Koray--Semih-Balta veya Semih - Zan(tecrübeli) ideali bu bence.Hem kontenjana da yer açılıp rotasyon yapılabilir.

Sezon sonu gorusulur. devre arasi takviye yapilmamali bence. (defans hattina)

Benim Burak transferinden bu yana söylediğim şey şu ki bizim savunmamızı kötü gösteren forvet ve ortasahamız. Önde top kalmaması, tempolu hücum çıkışları ve savunmaya dönüşleri yapamayan ortasahamız herkesi kötü gösteriyor. Bu zaman zaman Chedjou oluyor zaman zaman Semih. 3 maç üst üste Koray oynasa ona da benzer tepkiler olacaktır.

Melo ve Selçuk yerine iki tempolu ortasaha ve bir kaliteli santrafor alsak kesinlikle savunmamızın da çehresi değişir. Bana göre Chedjou-Semih kötü bir ikili değil.

Mevcut lig için yeter

İnşaallah bu sene şampiyon olursak seneye komple yenilemek lazım

Semih berbat. Onun yerine Koray ya da Zan olsa iyi olur. Aslında Chedjou'nun yanında Ujfa reyiz gibi biri olsaydı süper olurdu. Beklerimiz de sorunlu. Sabri-Tarık-Veysel-Telles-Balta ile olmaz bu işler maalesef. O kadar çok boş yere para saçtık ki. Yazık...

Serdar Aziz ve Koray Gunter idare ettirir.Chedjou On liberoya.Semih Kaya satilip para yaparsak bir forvet alalim.

Tabiki aslında illa alınsın değil mevzumuz.
Başlıkta da olduğu defansımız hakkındaki görüşleriniz.
Yeni alınır veya eldeki kullanılır. Ama bir gerçek var ki; Daha orayı içimize su serpecek hale getiremedik.

Ben de elbette içeriden halledilmesinden yanayım. Sonuçta yabancı kısıtlaması ve özellikle Anadolu kulüplerinin Galatasaray'ı ATM gibi görüyor olması...

Ama şu bir gerçek ki içeriden de halletsek en çok 1 sene sonra bu bizim elzem ihtiyacımız olacak. Sonuçta Koray dışındakilerin yaşı malum. Semih ?
Defansın bir çuval inciri berbat eden cinsten olması hoş olmaz.

Defans idare.eder sorun ön ve yanlarda bizim golcü bir.kanata ihtiyacımız var Arif gibi Davala Gibi Şaş gibi bu sebeple Sinan Gümüş denenmeli ve santrofor şart orta saha da yetersiz kalmakla birlikte elimizde iyi genç oyuncular var Furkan,Birhan, Çolak gibi Selçuk kesinlikle en azından 4-5 maç dinlenmeli yedekte olabilir gönderülsin demiyorum ütopik bir.düşünce mevcut durumda sadece iyi bir teklif gelirse yurt dışına gidebilir

Sony Xperia

Bu sezon için

Sabri-Chedjou-Koray-Telles

Yeni sezon için

Transfer-Chedjue-Koray&Transfer-Transfer

Mevcut bekler ne defans ne de ofans yapmayı biliyor. Yine mevcut stoperlerden ne Semih ne de Koray güven veriyor.

GT-I9300 Tapatalk

Chedjou-Melo önlibero ikilisini görmeyi çok istiyorum; Chedjou o bölgede oynarsa takım defansına daha fazla katkısı olacaktır diye düşünüyorum. O zaman stoperde Zan' dan faydalanılması gerekiyor, kalan maçlarda durumu değerlendirilip, eğer güven veremezse Uğur Demirok alınabilir, çok yüksek bir maliyeti olmaz; hava toplarında iyi ve topu da iyi kullanan bir stoper, tek dezavantajı biraz ağır olması...

Onca yatırıma rağmen kadrodaki beklerin hali can sıkıcı. Artık idare edilecek mecburen, yerli kaliteli ve alınabilirliği olan bir bek oyuncusu da yok piyasada, seneye kontenjan artırılırsa Çek Kaderabek gibi bir sağbek çok iyi olur...

devre arasina kadar veysel - semih - koray - balta onlerinde melo - chedjou birazda gol yemeyelim yaw Yetar

Savunma oyuncu bazında yeterli bence defans kurgusu kötü

devre arasında ryan donk'u alsak fena olmaz cok teknik ve 1.92 hava toplarında etkili chedjou ile iyi bir ikili olabilirler

Geri
Üst Alt