Değerli Yönetim Neyin Kafasını Yaşıyor?

hajrovic-amrabat olayı skandal. umut-burak ile bir sezon geçirmeyi planlamak skandal. hadi sol beki telles-hakan ile götürürsün ama sağ bekte bir tek veysel'e güvenmek skandal. chedjou'nun transferi başlı başına skandal. gökhan zan'ı göndermek de yanlıs. bir yerli stoper alıp gökhan-semih-koray-yerli şeklinde bir stoper rotasyonu oluşturulabilir. hakan balta da bu rotasyona alternatif olur, lig için yeterli olur bu.

chedjou ve eboueyi gönderip, muslera-yabancı sağ bek-melo-snayder-yabancı forvet ile ilk 5 yapıp bruma-amrabat-telles ile de +3'ü oluşturmak lazım çok geç olmadan

Şahsen rotasyon yapmak uğruna yerli oyunculara hem Anadolu kulüplerinin tutumu hem de 5+3 kuralı yüzünden dünyanın bonservis parasını bayılacağıma o futbolcuların alabilecekleri süreyi kendi altyapı oyuncuma veririm bunu olumlu kullanırsa hem paran cebinde kalmış olur hem de ileride büyük bir oyuncuya atılım yapmak istersen cebinde para olur. Zaten rotasyonda kullanacağın oyuncu da senin altyapıda olan oyuncundan ahım şahım fazla katkı vermez. Bizim kulüp olarak eskiden böyle bir sistemimiz vardı şimdi ise Semih dışında ki ona da şans zorunluluktan geldi böyle bir hamlede bulunmadık bunca zamandır.

Anadolu kulüplerinden yabancı almak ise zamanında yapılan ayrı bir saçmalıktı,o futbolculara verilen bonservis ile 2 star getirilirdi. Kırk yılda bir çıkan istisnayı da Avrupa kulüplerinden biri herkesin gözünün önünden kaptı götürdü zaten,bize uyum sağlar mıydı Wenger'in keyfine kalmamızı engeller miydi o kadarını bilemem.

Yönetim zafer sarhoşluğu sendromuna girdi geçen sene, uyandığında da ortalıkta temizlenmesi gereken bayağı bir konu duruyordu; o kadar yoğundu ki Hajrovic'in kaçması bile gözden kaçtı.Elde şimdi belirli bir bütçe var o bütçe de iki yabancıyı iyi fiyata alırsan,biri kiralık olsun bu arada bir kaç yabancıdan iyi satış yakalarsak onu da cebe koyup bir iki takviye de yapabilirsek olayına dönüştü.

Bu sene geçiş süreci olabilir çok ümitli değilim şampiyonluktan, belki teknik direktör yeteneği bunu gerçekleştirebilir.Öbür türlü yeniden ayağa kalkma anca seneye olur.

gelmedi mi başlığa daha bam la oynuyordunuz diyen terim düşmanları

gsaray kötü

başkan kötü

taraftar gergin

bu cuma gününde dua edelim arkadaşlar

:ka21:

Ünal Aysalı savunanlar neyin kafasını yaşıyor anlamıyorum.

Şuan kulübün geldiği nokta ve yaşadığımız rezaletler ortada.

Bizde de azizbahçeliler gibi taraftar oluşmaya başladı.

Artık ünal aysalın zamanı dolmuştur derhal istifa etmelidir yoksa sonu adnan polat gibi olacak.

En son kulüpler birliği başkanlığında gümüşdağı desteklemesi bile bir istifa nedenidir.

Ünal Aysalı savunanlar neyin kafasını yaşıyor anlamıyorum.

Şuan kulübün geldiği nokta ve yaşadığımız rezaletler ortada.

Bizde de azizbahçeliler gibi taraftar oluşmaya başladı.

Artık ünal aysalın zamanı dolmuştur derhal istifa etmelidir yoksa sonu adnan polat gibi olacak.

En son kulüpler birliği başkanlığında gümüşdağı desteklemesi bile bir istifa nedenidir.

Haklı olduğun yönler ama biraz abartı seninki de. Bu süreçteki suç evet en çok başkana aittir ama yönetim kurulundaki çatlak seslerin, her şeye karışmaya çalışan populist kesimin de bu süreçlerdeki etkisi büyük. Tabii bu yönetimi oluşturan da başkan.

Şahsi fikrim, eğer olumlu adımlar atılmazsa zaten Mart ayında olağanüstü kongre ihtimali gündeme alınır.

Basketboldaki belirsizliği de ekleyelim.

Sadece transfer meselesi değil aslında.

Kurumsallaşma diyerek yola çıkıldı ama tam tersi işler yapıldı.

Yaptığı iyi işler de var Ünal Aysal' ın inkar edemem ama genel olarak kötü yönetiliyoruz.

Geçen sene başında yapılmayan kaliteli yerli transferleri ve devre arasında veysel dışında yaşanan transfer fiyaskosu malesef 1 yılımızı heba etti. Geçen sene 4. yıldızı takmış olabilirdik ve bu sene tamamen CL'ye ağırlık verebilirdik ama olmadı. Ünal Aysal'ı sever saygı duyarım ve yaptıklarını inkar edemem lakin son 1 senede yaşadıklarımız da su götürmez bir gerçek. Yanlış hamleler yapıldı ve önceki 2 senenin mirasını yemiş olduk. Bu sene yine neredeyse sıfırdan başlama noktasına geldik. Bu sene de transfer konusunda pek iyi gittiğimiz söylenemez. Prandelli'ye güven duysam da benim de pek ümidim yok. Daha doğrusu bu sene ile alakalı düşüncelerimi şekillendirecek olan unsur, yeni yapılacak yabancı forvet transferidir. Eğer bu konuda nokta atışı yapamazsak bu sene de heba olur gibi geliyor.

Bir de beni en çok korkutan konu bizim de artık siyasi güce boyun eğmiş olma ihtimalimizdir. 17 Haziran'dan sonra gördüklerim 17 haziran duruşu ile tamamen ters düşmektedir. Son gümüşdağ mevzusu da buna örnektir. Umarım yanılırım.

Ben Terim'i cok begenmem gitmesine de sevinmistim cunku devaminda mantikli bir hamle gelecegini dusunecek kadar maldim.

$

Yazını beğendim ama bir chedjou konusunda yanıldığını düşünüyorum.

Çoook istediği oyuncu değildi.

şikecilere imza atan alvesdi ilk tercihler arasında. Ilk tercih başkasaydı ama orda fanteziye kacmışdı galiba o dönem

Mancinide olsun, şimdi prandelide olsun. Hocaların asıl istedikleri isimler alınmadı bir kaç isim hariç.

Onlara alternativ diye isimler sunulan isimler alındı maalesef.

Hocada eee işde , benimkiler olmasa bunlar olsun diye ok verdi.

Bu sene gerçekten sıkıntılı bir süreç yaşanıyor. Koskoca transfer döneminde ilk 11 oynayabilecek tek oyuncu aldık, diğerleri kupa maçları veya ciddi sakatlıklar haricinde şans bulamayacak isimler. Elbette böyle adamları da takıma katmak lazım ama herkesin hemfikir olduğu eksikler varken hâlâ kulübeye ve tribüne adam almak çok mantıksız. Forvete bir hamle yapılmazsa tüm sezon Wesley'nin ayağına bakacağız, Burak-Umut gibi futbol fakiri adamlarla sistem falan kurulmaz.

Hazırlık kampı desen ayrı bir fiyaskoydu, saçma takımlarla maç yapıp geldik bir tek Atl. Madrid işe yarar maçtı. Rakiplerden BJK zaten ciddi maçlar oynuyor fikstürü gereği, FB de daha Chelsea Roma gibi takımlarla oynayacak bizde ses seda yok.

9274.gif

sonuna kadar katılıyorum.....

Geri
Üst Alt