Değerli Yönetim Neyin Kafasını Yaşıyor?

Yazını beğendim ama bir chedjou konusunda yanıldığını düşünüyorum.

Çoook istediği oyuncu değildi.

şikecilere imza atan alvesdi ilk tercihler arasında. Ilk tercih başkasaydı ama orda fanteziye kacmışdı galiba o dönem

Mancinide olsun, şimdi prandelide olsun. Hocaların asıl istedikleri isimler alınmadı bir kaç isim hariç.

Onlara alternativ diye isimler sunulan isimler alındı maalesef.

Hocada eee işde , benimkiler olmasa bunlar olsun diye ok verdi.

Çok bilemiyoruz tabiiki detayları ancak sürekli olarak devre arasından beri Terim'in Chedjou'yu istediği lanse edilmişti o dönem. Genelde karşı çıktığı oyunculara karşı çıktığını belirtirdi toplantılarda Terim, Sneijder transferinde olduğu gibi. O yüzden öyle düşündüm.

Çok bilemiyoruz tabiiki detayları ancak sürekli olarak devre arasından beri Terim'in Chedjou'yu istediği lanse edilmişti o dönem. Genelde karşı çıktığı oyunculara karşı çıktığını belirtirdi toplantılarda Terim, Sneijder transferinde olduğu gibi. O yüzden öyle düşündüm.

Chedjou önüne sunulan bir secenek olduğun biliyorum. Ama ok verdiği doğru yani. Çok istediği doğru değil sadece

Küçük bir ayrıntı işde yazında karşı çıkdığım nokta olarak.

Sneijder konusunda haklısın ki zaten kendiside söylemişdi.

Dany deseydin bari :DD o ciddiden kendi istediği isim :confused:

Chedjou önüne sunulan bir secenek olduğun biliyorum. Ama ok verdiği doğru yani. Çok istediği doğru değil sadece

Küçük bir ayrıntı işde yazında karşı çıkdığım nokta olarak.

Sneijder konusunda haklısın ki zaten kendiside söylemişdi.

Dany deseydin bari :DD o ciddiden kendi istediği isim :confused:

Terim'in o tarz huylari hep olmustur. Populist yaklasimdan ziyade kendi oyuncusunu kendi gelistirmeyi dener. Amrabat ve Dany transferlerinin sebebi de buydu o paralara yabanci kalitesi tartisilmayacak adamlari alabilirdik.

$

Güzel yazı ,Nz zaten olaylara objektif bakan nadir adamlardan forumda :ka19:,yanlış varsa eleştirilir,hayroviç olayı,muhalefetin şutlanması,terimin ayrılışı,mancini gibi bir hocanın bir haftada ikna edilmesi yersek tabi,ocak ayında boşa harcanan milyon eurolar, performans ile orantısız şekilde futbolculara yapılan zamlar,basketbol şubesinin başı boş bırakılması vs gibi eleştirilecek birçok konu var bu demek değil ki ünal aysal bıraksın gitsin kredisi var mutlaka başarılırdır da ama gidişat iyi değil en başta seçime gidip yönetimdeki etkisiz elemanları temizlemeliydi bence ama yaşı iyibariyle bırakacağını söyledi inşallah bu yıl başarılı oluruz ünal aysal da güzel bir şekilde bırakmış olur ..

Terim'in o tarz huylari hep olmustur. Populist yaklasimdan ziyade kendi oyuncusunu kendi gelistirmeyi dener. Amrabat ve Dany transferlerinin sebebi de buydu o paralara yabanci kalitesi tartisilmayacak adamlari alabilirdik.

$

Hocanın hataları olmuşdur zaten dünyada her hocaların yaptığı gibi.

Ama sene sonunda karnesinde şampion oldunuz yazarsa ve üstelik avrupada iyi bir derece yakaladınız yazıyorsa gerisi o zaman fasa fisodur.

Eğitim merakı konusunda 100de100 hak veriyorum.

Bunu beceremiyor bence pek elindeki yetenek extra özel isimler değilse.

Zaten yaptığı transfer hataları bundan kaynaklanıyor az çok çoğu.

Yiğitler, sercanlar ve saire

Hocanın hataları olmuşdur zaten dünyada her hocaların yaptığı gibi.

Ama sene sonunda karnesinde şampion oldunuz yazarsa ve üstelik avrupada iyi bir derece yakaladınız yazıyorsa gerisi o zaman fasa fisodur.

Eğitim merakı konusunda 100de100 hak veriyorum.

Bunu beceremiyor bence pek elindeki yetenek extra özel isimler değilse.

Zaten yaptığı transfer hataları bundan kaynaklanıyor az çok çoğu.

Yiğitler, sercanlar ve saire

Ben Terim başarısız demiyorum zaten. İllaki başarılı, 6 şampiyonluk almış adam 7.5 senede. Ancak adamın tarzını sevmiyorum yani ben daha doğrusu ortada bir sistem yoksa o futbolu sevmiyorum pek. Mourinho dünyanın en iyi hocalarından biri şu an ama onun oynattığı topu sevmem mesela.

Terim'in egosu gibi kendisini itici yapan davranışlarıdır belki onu bu kadar başarılı yapan ancak uzun vadede sorunlar çıkacağı da aşikardı bana göre. Terim kalsa neler olurdu onu kestiremiyorum da o gün gitmese 2 ay sonra giderdi, 5 ay sonra giderdi ama giderdi.

Ben Terim başarısız demiyorum zaten. İllaki başarılı, 6 şampiyonluk almış adam 7.5 senede. Ancak adamın tarzını sevmiyorum yani ben daha doğrusu ortada bir sistem yoksa o futbolu sevmiyorum pek. Mourinho dünyanın en iyi hocalarından biri şu an ama onun oynattığı topu sevmem mesela.

Terim'in egosu gibi kendisini itici yapan davranışlarıdır belki onu bu kadar başarılı yapan ancak uzun vadede sorunlar çıkacağı da aşikardı bana göre. Terim kalsa neler olurdu onu kestiremiyorum da o gün gitmese 2 ay sonra giderdi, 5 ay sonra giderdi ama giderdi.

Systemi var terimin . Systemsiz bu üst düzeylerde nasıl başarı olursun?

Hadi 1 olur 2 olur hata 3 olur tesadüf, şans dersin.

Adamın kariyerind bak lütfen. Systemi olmayan ve sadece dediğiniz gibi bam bam ve gazlama ile olacak işmi bu?

Mou oynatığı futbolu bir futbol sever olarak bende beğenmiyorum ama taktik acıdan en kaliteli oyunu izletiriyor bence.

Göze hoş gelmiyor genelikle sadece işde

Systemi var terimin . Systemsiz bu üst düzeylerde nasıl başarı olursun?

Hadi 1 olur 2 olur hata 3 olur tesadüf, şans dersin.

Adamın kariyerind bak lütfen. Systemi olmayan ve sadece dediğiniz gibi bam bam ve gazlama ile olacak işmi bu?

Mou oynatığı futbolu bir futbol sever olarak bende beğenmiyorum ama taktik acıdan en kaliteli oyunu izletiriyor bence.

Göze hoş gelmiyor genelikle sadece işde

Sistem algilarimiz farkli bizim aslinda. Illaki bir oyun gorusu var ama Terime gore galibiyet icin her sey mubah. O yuzden sistemi yok diyorum.

Sabrin ve kalici basarilarin anahtar olduguna inanan biriyim onun da etkisi var.

$

Sistem algilarimiz farkli bizim aslinda. Illaki bir oyun gorusu var ama Terime gore galibiyet icin her sey mubah. O yuzden sistemi yok diyorum.

Sabrin ve kalici basarilarin anahtar olduguna inanan biriyim onun da etkisi var.

$

Galatasaray bu kazanma ruhu ile başarıyı yakalamış bir kulüp.

Hocanın eleştirdiğim bir konu var. Savunma anlayışı iyi bulmuyorum.

Elinde popescu ve urfi olursa sorun yok ama olmadığı zaman konu değişiyor. Neyse boş verelim şimdi fatih terimi.

Nereden girdiysek konuya yine :saturn::DD

Galatasaray bu kazanma ruhu ile başarıyı yakalamış bir kulüp.

Hocanın eleştirdiğim bir konu var. Savunma anlayışı iyi bulmuyorum.

Elinde popescu ve urfi olursa sorun yok ama olmadığı zaman konu değişiyor. Neyse boş verelim şimdi fatih terimi.

Nereden girdiysek konuya yine :saturn::DD

Zaten anlatmak istedigim tarafsiz baktigim.

Mesela ben kesinlikle Aysal basarisizdir demiyorum aksine basarilidir, su basketbol macina cikmamamiz mesela bence cok dogru bir olaydir. Medyayi vs de kotu yonlendirmedi tecrubesiz bir baskan olmasina ragmen ama ben oldum diye dusundugu zaman belki de geri gitmeye basladi.

Cok rahat hareket etmeye basladik ve ozellikle boyle kritik bir sezonda buna tahammulumuz yok.

$

Zaten anlatmak istedigim tarafsiz baktigim.

Mesela ben kesinlikle Aysal basarisizdir demiyorum aksine basarilidir, su basketbol macina cikmamamiz mesela bence cok dogru bir olaydir. Medyayi vs de kotu yonlendirmedi tecrubesiz bir baskan olmasina ragmen ama ben oldum diye dusundugu zaman belki de geri gitmeye basladi.

Cok rahat hareket etmeye basladik ve ozellikle boyle kritik bir sezonda buna tahammulumuz yok.

$

Ben başarı konusunda ikilimdeyim ama daha çok hataları var bence.

Talihsiz açıklamalarını eklersek notu bende baya düşüyor.

Ama sadece kötü değil iyi taraflarıda oldu senin dediğin basket konusu gibi bencede.

Su adamin actigi bir basligi da Terim tartismasina cevirmeyin ya. Colun ortasinda vaha gibi bir sey buluyoruz, ama bir iki satirda Terim'in adi geciyor diye sayfalarca Terim tartismasi donuyor.

Bu başlıktada terimi gömücez diye saçmalanmış mağlesef

Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yazıda yanlış tek husus yok, ben de cidden düşünüyorum ne yapıyor bunlar diye hani anlamayı bırak yanına bile yaklaşamıyorum yönetimin icraatlerine. Takımın eksiklerini futboldan en uzak taraftar bile görüp analiz edebilirken, şu şu noktalara adam şart oğlu şart derken yönetimde garip bir sessizlik var.

O zamlı sözleşme uzatmaları zaten tek kelimeyle mide bulandırıcı. Galatasaray gibi bir takımın Burak denilen bir şahsa bel bağlaması varıp varabileceği acziyetin son noktası olsa gerek. Ayrıca ortada da bir karamsarlık yok, bu takım şampiyon falan olamaz, bu his değil görünen köy kılavuz istemiyor.

Takım ilk haftalarda bi kaç maç kazandıktan sonra başta forvet eksikliği feci şekilde sırıttığı andan itibaren psikolojikmen havluyu atacağız geçen sene ki gibi. 2-3 senedir Temmuz aylarında büyük heves ve istekle digiturk play alırdım Galatasarayı takip etmek için, bu sene almayı aklıma dahi getirmedim şu tablo yüzünden.

Yönetimi eleştir , teknik adamları eleştir , futbolcuyu eleştir ya abi siz bu hakkı kendinizde nasıl görüyorsunuz ? sadece internetten , daha arenaya girmemiş adamların olduğu bir platformda herşeyin bukadar ucuz eleştirilmesi beni dinden imandan cıkarıyor.

Bir dönüp kendinize bakın , A.Polat ın enkazı bu hale getirildi bilmem farkında mısınız ? Kimse eleştirilmez değil ama bu takım daha 3. bile olmadı. 2 şampiyonluk birde 2.lik var. ŞL deki başarıları saymıyorum bile!

Yönetimi eleştir , teknik adamları eleştir , futbolcuyu eleştir ya abi siz bu hakkı kendinizde nasıl görüyorsunuz ? sadece internetten , daha arenaya girmemiş adamların olduğu bir platformda herşeyin bukadar ucuz eleştirilmesi beni dinden imandan cıkarıyor.

Bir dönüp kendinize bakın , A.Polat ın enkazı bu hale getirildi bilmem farkında mısınız ? Kimse eleştirilmez değil ama bu takım daha 3. bile olmadı. 2 şampiyonluk birde 2.lik var. ŞL deki başarıları saymıyorum bile!

Öncelikle kimse eleştirilemez değildir. Forumların var oluş amacı zaten farklı fikirler görüp üzerine konuşabilmektir. Yazdığım yazıda Ünal Aysal yönetimi tu kaka içeriği yok, sadece yapılan plansız hareketleri belirttim ki aksini iddia edebilirsin hatta fikrimi çürütebilirsin de, zaten bu şekilde forumun var oluş amacına ulaşılır.

Adnan Polat gibi vasat altı bir başkan ile kıyaslama yapmamız da doğru değil ha Adnan Polat sanırım 3 yıl falan kaldı ve son yıla kadar adama kimse laf ettirmiyordu nitekim zaten 1 yıl önceki kongrede Adnan Öztürk'e karşı seçilmişti. Yarın Ünal Aysal'ın daha zarar verici işler yapıp yapmayacağını da kimse bilemez.

Kısacası her taraftarın yönetimi eleştirme hakkı vardır, taraftar olmazsa bu kulüp var olamaz ve yapılan plansız hamlelerden dolayı maalesefki geriye gidiyoruz. Bizim şu an için yapacağımız bunun üzerine konuşmak ve bunda bu kadar abarttığın kadar bir sıkıntı göremiyorum.

Ha bir de yine Arena mevzusu açılmış, bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak mı diyeyim ne diyeyim artık. Takım 8. olurken tribünden çıkmayan adamlardandım ben, o zaman hakkım var mı şimdi eleştirmeye? Lafın direkt bana değildi belki ama böyle kıyaslar, karşı argümanlar olamaz.Ayrıca ucuz eleştiri yok, olmayan bir şey yazmadım.

Yönetim ve başkan futboldan zerre anlamıyor..Ünal Aysal acilen gitmeli.

Ya sen ne saçmalıyorsun? Aysal'ın şirketi mi zannettin sen Galatasaray'ı? Satılan ürünlerin, kombinelerin parasını kim ödüyor? Borsada halka açılan ve işlem gören kağıtların sahibi kim? Şuraya post sıçmadan önce biraz beynini kullan!

- Şampiyon olduğumuz sezon laga luga yaptılar, Terimle devam naraları attılar. Terim'in çok istediği Chedjou'ya 6.5, yine çok istenilen Bruma'ya 12 milyon euro verildi.

Her zaman hocanin istedigi transferler yapilir. Bruma transferini elestiren futbol fakiridir gözümde. Chedjou ise son alternatiflerden biriydi. Maalesef fazla para verdik ve tutmadi.

- Böylesine planlı hareket ediyor gibi görülürken 5 hafta sonra Terim'e yol verdiler yerine "gelecek planları" da göz önünde bulundurularak Mancini getirildi.

Fatih Terim GS'yi satip gitmeden önce Ünal Aysal ve yönetim kadrosunda herhangi bir olumsuzluk yoktu Terim hakkinda. En azindan böyle gösterdiler bize.

2 aydır dilosu olunan Tarık'a 1 milyon euro vermediler.

Tarik'i Eskisehir satmak istemedi. Hala 1 milyon euro diyorsunuz? Galatasaray parasini verip alirdi ama Eskisehir oyuncuyu kadro disi birakti, tehdit etti ve sonra yeni sözlesme imzalattirdi. Ayrica Tarik Camdal Galatasaray icin önemli bir oyuncu degildir.

- Orta seviye de olsa fena oynamayan Riera gönderilip yerine yine "gelecek planlamaları" göz önüne alınarak 5 milyon euro'ya Telles getirildi. Gelecekte belki iyi olabilir ama Riera'nın vereceğinden daha azını vereceği barizdi bu adamın ki devre arası sol bek eksiğin varken ve 5 milyon euro bütçe ayırıyorsan Telles alınmaz.

Albert Riera bitik bir oyuncuydu... Bir de orta seviye denmis. Sol bekte Telles ondan daha iyi tabiki. Riera'nin daha önceden gitmesi gerekirdi de geciktik.. 10 yil sonra bir sol bek aldik, onu da elestirmeyin..

- Oğuzhan Kayar, transferine lafım yok iyi transferdi.

Manisa'da bile yedek veya kadro disi takilan oyuncuya iyi para verildi.. Sonuc = SIFIR

- Sonra haziran ayı geldi Aysal camiayı Mancini'yi göndermeye hazırlamaya başladı nitekim 15'inde gönderdiler. Sebep? Gelecek planları için getirilen adamın istediklerini yerine getiremeyecek durumda olmamız. Müthiş mantıklı bir süreç yaşamışız bakıyorumda.

Mancini yönetimden fazla transfer isteyince orta yol bulundu ve Mancini kendi ayrilmak istedi.

- İki tane de genç yerli aldık, onlara laf yok verilen paralar gereksiz yüksek olmasına rağmen.

Kaan Baysal ve Sinan Gümüs'ün daha profesyonel maci bile yok. Neresi iyi transferse artik..

Bu dakikadan sonra yapacağın transferin adaptasyon süreci zaten 6 hafta en az. O değil de aklıma geldi bak hazırlık maçları diye bir süreç vardı değil mi? Ne yaptık aga biz bu süreçte, nasıl bir sezon öncesi planlaması vardı, nasıl bir işgüzarlıktır bu?

iyi futbolcular cabuk adapte olur. hazirlik dönemi zaten 6-7 hafta toplamda. tamamen uydurma bir rakam.

Geri
Üst Alt