Bu hiyara da cevap versem iyi olacak. Baskasi gelip hakaret ediyorsun muhabbetine girmesin o benim Murhanla genel muhabbetim.
1 - Be gerizekali Bruma kotu transfer diye bir sey mi yaziyor orada? Ulan salak adam onu gectim su takim gelecegin takimini olusturma cabasinda falan da degil ne anlatiyorsun sen. 12 milyon euroya Valbuena arti genc alirdin ki ona ragmen kotu transfer degil.
2 - Sen kimsin de Chedjou son alternatif diye iddia ediyorsun. Almanya'da yasayan asosyal 16 yasinda bir cocuksun ne anlatiyorsun olum sen? Bir bok bilir gibi yazma bari millet seni nimetten sayiyor.
3 - Oguzhan, Kaan, Sinan gibi adamlar gelecege yonelik hamleler hicbirine fazla para verilmedi boyle denemeler yaparsin biri tutar faydasini gorursun hele de yabanci siniri olan bir ortamda.
4 - Iyi futbolcular cabuk adapte olur diye bir nane yok. Elli tane etmen vardir bunda sadece teknik degil ruhsal konular da onemlidir. 4-6 hafta bunun ortalama suresidir. Futbolcu maksimum performansina o surede ulasir.
5 - Mal mal konusup adami hasta etme. Mancini'yi getirirken bilmiyorlar miydi ne mal oldugunu? Ulan gerizekali orta yol bulunmus bir de neyin orta yolu bu? 7 ay once gelecegi dusunerek getirdigin adamla bu kadar kisa surede karsi karsiya kalmak senin plansizligini gosterir ya da gelecej ehehe diye konusmayacaksin.
6 - Riera bitik falan degildi evet vasatin altindaydi ama 3 mac oynayan Telles kadar katki verirdi. Devre arasi firsat transferi yapilir. O degil de yine malligini sergilemissin be gerizekali yillar sonra sol bek aldik onu elestirmeyin nedir? Sana oksijen veren agacin yapragini seveyim ben.
7 - Sanki Eskisehir'in yonetiminde hirbo. Ulan mal yari donem sonra sozlesmesi biten adami kadro disi biraksan ne yazar? Gercekten istedigini belli etsen her turlu olurdu o transfer. Onemli oyuncu olup olmamasi degil mesele, yapilan plansiz hareketler sorun.
8 - Terim satti yonetim istemedi deseydin bir de. He arkadas Teeim ayrilmak istiyordu ondan boyle oldu tek sebep bu. Mal geldin mal gideceksin.
9 - Seni doverim cocuk.
$