- 3 Ağustos 2009
- 7.770
- 2.433
- 2.248
Bazı moderatörler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu hiyara da cevap versem iyi olacak. Baskasi gelip hakaret ediyorsun muhabbetine girmesin o benim Murhanla genel muhabbetim.
1 - Be gerizekali Bruma kotu transfer diye bir sey mi yaziyor orada? Ulan salak adam onu gectim su takim gelecegin takimini olusturma cabasinda falan da degil ne anlatiyorsun sen. 12 milyon euroya Valbuena arti genc alirdin ki ona ragmen kotu transfer degil.
2 - Sen kimsin de Chedjou son alternatif diye iddia ediyorsun. Almanya'da yasayan asosyal 16 yasinda bir cocuksun ne anlatiyorsun olum sen? Bir bok bilir gibi yazma bari millet seni nimetten sayiyor.
3 - Oguzhan, Kaan, Sinan gibi adamlar gelecege yonelik hamleler hicbirine fazla para verilmedi boyle denemeler yaparsin biri tutar faydasini gorursun hele de yabanci siniri olan bir ortamda.
4 - Iyi futbolcular cabuk adapte olur diye bir nane yok. Elli tane etmen vardir bunda sadece teknik degil ruhsal konular da onemlidir. 4-6 hafta bunun ortalama suresidir. Futbolcu maksimum performansina o surede ulasir.
5 - Mal mal konusup adami hasta etme. Mancini'yi getirirken bilmiyorlar miydi ne mal oldugunu? Ulan gerizekali orta yol bulunmus bir de neyin orta yolu bu? 7 ay once gelecegi dusunerek getirdigin adamla bu kadar kisa surede karsi karsiya kalmak senin plansizligini gosterir ya da gelecej ehehe diye konusmayacaksin.
6 - Riera bitik falan degildi evet vasatin altindaydi ama 3 mac oynayan Telles kadar katki verirdi. Devre arasi firsat transferi yapilir. O degil de yine malligini sergilemissin be gerizekali yillar sonra sol bek aldik onu elestirmeyin nedir? Sana oksijen veren agacin yapragini seveyim ben.
7 - Sanki Eskisehir'in yonetiminde hirbo. Ulan mal yari donem sonra sozlesmesi biten adami kadro disi biraksan ne yazar? Gercekten istedigini belli etsen her turlu olurdu o transfer. Onemli oyuncu olup olmamasi degil mesele, yapilan plansiz hareketler sorun.
8 - Terim satti yonetim istemedi deseydin bir de. He arkadas Teeim ayrilmak istiyordu ondan boyle oldu tek sebep bu. Mal geldin mal gideceksin.
9 - Seni doverim cocuk.
$
Yazını beğendim ama bir chedjou konusunda yanıldığını düşünüyorum.
Çoook istediği oyuncu değildi.
şikecilere imza atan alvesdi ilk tercihler arasında. Ilk tercih başkasaydı ama orda fanteziye kacmışdı galiba o dönem
Mancinide olsun, şimdi prandelide olsun. Hocaların asıl istedikleri isimler alınmadı bir kaç isim hariç.
Onlara alternativ diye isimler sunulan isimler alındı maalesef.
Hocada eee işde , benimkiler olmasa bunlar olsun diye ok verdi.
eğer doğruysa rezalet.
iyiki gelmemiş alves. Chedjou ligin en iyi stoperidir. Alves=Servet. Pozisyon bilgisi hiç yok, teknikte yok. Sadece vücudunu kullanarak rakibine dalıyor. Stoper dediğin adamdada biraz teknik falan olacak. Bak misal Terry'e
Bunu kim yazmış ve kime yazmış?
Bu sene bu takım öyle böyle şampiyon olacak. Muhasebeciler ve Terimciler hazır kıta bekleyin bakalım!
?
Ulkeyi gectim de burada bile otekilestirme var arkadas. Ben ne Terimciyim ne de muhasebeci, onu ne yapacagiz?
Hayir bazilariniz oyle konusuyorki sanki biz bu takim basarisiz olsun istiyoruz. Bu takim oyle boyle demekle olunmuyor sampiyon, takimlari, hakemleri, federasyonu sahada oynadigin futbolla yenebilecegin seviyeye gelmekle olunuyor.
$
?
Ulkeyi gectim de burada bile otekilestirme var arkadas. Ben ne Terimciyim ne de muhasebeci, onu ne yapacagiz?
Hayir bazilariniz oyle konusuyorki sanki biz bu takim basarisiz olsun istiyoruz. Bu takim oyle boyle demekle olunmuyor sampiyon, takimlari, hakemleri, federasyonu sahada oynadigin futbolla yenebilecegin seviyeye gelmekle olunuyor.
$
Yenmedi mi bu takım hakemleri , tff yi ? Kaç kere öyle şampiyonluk yaşadık ne çabuk unuttun ? Teknik Direktörsüz şampiyon olduk.
Galatasarayın olduğu yerde umut tükenmez. Sizde tüketmeyin bi sabredin öncelikle.
Geçen sene istisna senesidir. 6. Hafta manciniyi getirmek zorunda kaldılar.
Terim'in misyonu tamamlanmıştı. Takımı şaha kaldırdı ve ondan sonra avrupa da vites attıracak birisi lazımdı.
Unutmayın lig bizim için avrupaya açılan kapıdır.
O yüzden bukadar biat edip takmayın bazı şeyleri.
Şu ana kadar Galatasaray yönetimi benim 27 senede gördüğüm en kaliteli yönetimdir.
O yukardaki madde- cevap mesajı kim kime yazdığını çözemedim vallahiD
Merak ettim sadece.
Yenmedi mi bu takım hakemleri , tff yi ? Kaç kere öyle şampiyonluk yaşadık ne çabuk unuttun ? Teknik Direktörsüz şampiyon olduk.
Galatasarayın olduğu yerde umut tükenmez. Sizde tüketmeyin bi sabredin öncelikle.
Geçen sene istisna senesidir. 6. Hafta manciniyi getirmek zorunda kaldılar.
Terim'in misyonu tamamlanmıştı. Takımı şaha kaldırdı ve ondan sonra avrupa da vites attıracak birisi lazımdı.
Unutmayın lig bizim için avrupaya açılan kapıdır.
O yüzden bukadar biat edip takmayın bazı şeyleri.
Şu ana kadar Galatasaray yönetimi benim 27 senede gördüğüm en kaliteli yönetimdir.
Ok bende pek beğendiğimi söyleyemem alves için ama chedjou'dan çok daha iyi .
Terry ile ama kıyaslamak futbola ihanetir ki umarım kıyaslama yapmamışındır
Ama fikir fikirdir yinede. Biraz farklı düşünüyoruz
Su yazdiklarinin cogunu yapmadim ben her olaya mantigimla bakarim ve su an gorunen durum bu.
Mevzuyu sadece transfere de baglamiyorum. Prandelli konusunda da cekincelerim var ama zamana birakiyorum bunlari. Gecen sezon basladiginda da sampiyon olamayacagimizi soylemistim bu arada.
Umut yok da demiyorum illaki var ama bu tip kliselesmis sozlerin arkasina siginamayiz. Teknik direktorsuz kadro sampiyon oldu evet ama o uyum o birliktelik o inanci saglayabilmek onemli.
Bunun disinda da futbol onemli. Burak bize zarar veriyor yarardan cok, ya sistemi ona uyduracagiz ya da kaliteli bir hucum oyuncusu sart. O da en az 1.
Ben Murhan'a yazdim.
$
Son 27 senenin mi? Ne yapmış bu yönetim 1 sene içinde farük süren yönetimi dahil üstünde görüyorsun dayı?
Başkan söylesen neyse
Dediklerine katılmıyorum , Burak bize zarar veriyor lafı gol istiom ben gol diyen manisalı amcanın söyleyeceği birşey.
Burak şuan mevkisi itibariyle alternatifi olmayan tek türk futbolcudur.
Attığı goller ligde ve avrupa da ortadadır.
Burak klasik türk futbolcusu olarak duygusaldır. Biz adama güvenmediğimizi her fırsatta , stadda , forumda , medya da dile getirirsek adamın futboluna %15 te olsa etki ederiz.
Bu sene benim tek beklentim biraz daha fazla sahip çıkmak takıma.
Bu yapılacak mı bilmiyorum ama o stadda bir daha İmparator Fatih Terim tezahuratını duymak istemiyorum.
Manciniye gecen sene yapılan saygısızlık hala aklımda.
Umarım Prandelli yeni bir çağ açar futbolumzda. Ki ben inanıyorum Prandelli şampiyon olacak. Avrupa da geçen seneyi aratmayacak.
kıyas yapmadım, teknik olan bir stoper ile 0 teknik olan bir stoperin farklarını söylüyorum. teknik olan stoper topa hamle yaparken teknik olmayan stoper rakibine hamle yapar.
Chedjou Alvesten çok daha iyi bir stoper. Fatih terim'in koyu bir hayranısın diye bunu desteklemek zorunda değilsin. Fenerlilerin bile beğenmediği alves'i chedjou'dan iyi ilan ettin şuan.
Fatih Terim'in listesinde 1. ya da 5. sırasında olması hakkında bir bilgim yok ama iyiki alves transferi olmamış. Ya da şöyle deyim terim'in listesinde alves'in olduğunu dahi düşünmüyorum. Chedjou 3. sırada diye yazılıyordu o dönem. Fatih terim ise ilk 2 sıraya alves'i yazacak kadar salak bir hoca değil. Kusura bakmayalım lütfen
,
Ben sadece o fikrindeyim. Alves bana göre daha iyi. Sana göre değil.
Top kullanmayi bilmeyen daha dogrusu ileride sirti donuk top alamayan bir takim oyunu rakip kaleye yikmakta cok zorlanir ve biz bunu cok yasadik. Bir kontratak takimi olsak belki bu kadar sorun olmaz ama bu adamla tek forvet oynuyorsan eger ve oyu stilin topu kullanan bir takim olmak uzerine ise Burak sana zarar verir. Bunu goremiyorsan bence futboldan anlamiyorsun kusura bakma.
Bir de en iyi Turk santrafor olmasi bence bir sey ifade etmiyor. Yillar once de en iyi stoper Servet diyorlardi, iki top alirdi elli kez calim yerdi. Bunlar kiyas degil, bir hucum oyuncusu sart bu takima.
$