Değerli Yönetim Neyin Kafasını Yaşıyor?

Öncelikle , Ben Sayın Canaydının , Sayın Polatın nasıl Aziz karşısında ezilerek elleri ellerinde demeç verdiklerini canlı gördüm , Geçen seneki Basketbol takımını son maçta çekmek bile bence Sürenin de diğer yönetimlerinde önüne geçirmiştir.

Adamlar profesyonel , milyar dolarlık şirketleri yönetiyorlar , karşısında rakip diye gördüğünüz lise mezunu bir Aziz var. En güzel cevap bence hep önce sahada sonra yönetim bazında olmuştur. Arkanıza yaslanın ve izleyin yönetimin icraatlarını.

Sadece biraz güvenin, he yok diyorsanız ya bir şirkette CEO olarak işe başlayın sonra şansınızı deneyip Başkan olun klübe, Yada gidin antrenörlük diploması alıp takımın başına geçin de sizi destekleyelim.

Saol cevabın için. Tatmin oldum biraz.

Yöneticilik görevini biraz farklı noktalarda değerlendirsem siz daha çok kirli fener savaşında duruşa önem veriyorsunuz anladığım kadarı kadar.

Diplomam var bu arada ama pek işe yaramıyor :DD

Ama bu başka konu

Saol cevabın için. Tatmin oldum biraz.

Yöneticilik görevini biraz farklı noktalarda değerlendirsem siz daha çok kirli fener savaşında duruşa önem veriyorsunuz anladığım kadarı kadar.

Diplomam var bu arada ama pek işe yaramıyor :DD

Ama bu başka konu

Aslında kirli fener savası değil bu , futbolun savası , futbolu kirli ellerden kurtarma savası desek çok mu kutsallaştırırım durumu :D

Bu adam atmadımı 30 küsür gol , CL de 9 gol ? CL de dediğin özellikleri tamamlayamayan biri okadar kolay 9 gol atamaz orası farklı bir arena.

Ozaman şöyle diyeyim sana en iyi 2.yerli santrafor olan Mevlüt e hazır olun.

Çünkü yabancı bir santrafor gelmeyecek.

Takımın stoper hariç transfer ihtiyacı olduğuna katılmıyorum. Yabancı sınırı olmasa yabancı bir santrafora ihtiyacımız olurdu.

Futboldan anlamadığımın kararını sen veriyorsan öyle olsun. Kimseye bu zamana kadar futboldan anlamıyorsun demedim.

Herkesin futbol bilgisi kendine , taraftarlığıyla doğru orantılı. Nacizane tek isteğim şu takıma biraz daha fazla sahip çıkın.

Şikeciler i unutmayın 3. temmuzdan sonra deli gibi asıldılar takımlarına korudular güvendiler. Biz neden güvenemiyoruz takıma

ANLAMAK GÜÇ.

Bak benim için Fenerle Beşiktaş'ın önemi yok. Ben kendimle yarışan bir adamım, desteklediğim camiadan da bunu beklerim zira bir yarışmacı her zaman kendisi ile yarışmalıdır.

Mevlüt'ü de istemem boşa transfer olur. Söylediklerim o kadar sayıda gol atmasına engel değil. Burak kötü oyuncu deyip bok atmaya çalışsam en iyi santrafor demene karşılık aksini iddia ederdim ki farklı futbol yapısında uyum sağlayacağını da söyledim. Burak'ı takdir ederim, çabasını da severim ama top kullanışı çok çok zayıf.

Takıma sahip çıkmasam şuraya gelip şu yorumu yazmam, maça gitmem bir şey yapmam. Ben senin aksine eleştirebilen kişilerin takımı daha çok sahiplendiğini düşünüyorum sonuçta ben zarar vermek istesem bu yazdığım yazıyı medyaya ulaştırmaya çalışırdım, forum üzeri deklarasyon yayınlardım. Amacım bu konular üzerine konuşmak ve tartışmak ama anlamadığım üzere herkes birbirini şekilcilik ile suçluyor. Biri Terim' sever diğer sevmez, biri takımın ekonomik durumunu düşünür diğeri düşünmez keza başka birisi farklı fikirlerde olabilir ancak bu durumlar ortak paydalarda buluşmaya engel değildir, bunun yanında karşındaki adamı sen Terimcisin zaten şeklinde yaftalarla damgalayamazsın.

Ben bu zamana kadar camiadaki kimseye körü körüne bağlanmadım, bağlanmam da. En çok sevdiğim adamı da yeri gelir eleştiririm ki bir kez daha söylüyorum Ünal Aysal bence de başarılı bir başkandır.

Bak benim için Fenerle Beşiktaş'ın önemi yok. Ben kendimle yarışan bir adamım, desteklediğim camiadan da bunu beklerim zira bir yarışmacı her zaman kendisi ile yarışmalıdır.

Mevlüt'ü de istemem boşa transfer olur. Söylediklerim o kadar sayıda gol atmasına engel değil. Burak kötü oyuncu deyip bok atmaya çalışsam en iyi santrafor demene karşılık aksini iddia ederdim ki farklı futbol yapısında uyum sağlayacağını da söyledim. Burak'ı takdir ederim, çabasını da severim ama top kullanışı çok çok zayıf.

Takıma sahip çıkmasam şuraya gelip şu yorumu yazmam, maça gitmem bir şey yapmam. Ben senin aksine eleştirebilen kişilerin takımı daha çok sahiplendiğini düşünüyorum sonuçta ben zarar vermek istesem bu yazdığım yazıyı medyaya ulaştırmaya çalışırdım, forum üzeri deklarasyon yayınlardım. Amacım bu konular üzerine konuşmak ve tartışmak ama anlamadığım üzere herkes birbirini şekilcilik ile suçluyor. Biri Terim' sever diğer sevmez, biri takımın ekonomik durumunu düşünür diğeri düşünmez keza başka birisi farklı fikirlerde olabilir ancak bu durumlar ortak paydalarda buluşmaya engel değildir, bunun yanında karşındaki adamı sen Terimcisin zaten şeklinde yaftalarla damgalayamazsın.

Ben bu zamana kadar camiadaki kimseye körü körüne bağlanmadım, bağlanmam da. En çok sevdiğim adamı da yeri gelir eleştiririm ki bir kez daha söylüyorum Ünal Aysal bence de başarılı bir başkandır.

Ozaman birlikte birgün maç izleyelim stadda :D

Aslında kirli fener savası değil bu , futbolun savası , futbolu kirli ellerden kurtarma savası desek çok mu kutsallaştırırım durumu :D

Yok, aslında haklısın ve bu duruşu kesinlikle beğenen ve sonuna kadar destekleyen birisiyim.

Ama Galatasarayımızı dünyada ileri getirecek projelere daha önem vermekteyim.

O konuda şimdiye kadar güzel sözler duyduk ŞIMDILIK sadece genelikle.

Icraat konusunda ama ortada pek o sözlere yakın elde tutulur bir şeyler görümüyoruz.

3 senesini doldurcak başkan sonucta.

2016ya kadar bekleriz sorun değil. Ama artık bir şeyler yavaş yavaş görülmeli bizim içinde ki, ha doğru yapıyorlar diye bilerim.

Yok, aslında haklısın ve bu duruşu kesinlikle beğenen ve sonuna kadar destekleyen birisiyim.

Ama Galatasarayımızı dünyada ileri getirecek projelere daha önem vermekteyim.

O konuda şimdiye kadar güzel sözler duyduk ŞIMDILIK sadece genelikle.

Icraat konusunda ama ortada pek o sözlere yakın elde tutulur bir şeyler görümüyoruz.

3 senesini doldurcak başkan sonucta.

2016ya kadar bekleriz sorun değil. Ama artık bir şeyler yavaş yavaş görülmeli bizim içinde ki, ha doğru yapıyorlar diye bilerim.

Roma bir günde kurulmadı Sayın Hacı :)

Bence sportif olarak şuan gayet yeterliler , hatta bazılarına fazlalar bile.

Geçen seneki 2 günlük Juve maçı , staddaydım ve o stadın bizim atak yapacakları taraftaki yarı sahayı kim dozerle kazdıysa o bile bence şeytanice bir fikirdi sırf bu yüzden bile ölürüm bu yönetime :D

Geçen seneki 2 günlük Juve maçı , staddaydım ve o stadın bizim atak yapacakları taraftaki yarı sahayı kim dozerle kazdıysa o bile bence şeytanice bir fikirdi sırf bu yüzden bile ölürüm bu yönetime :D

Neyse hayırlısı neyse o olur bizim adımıza inşallah.

Ben zaten aslında muhalefetci taraftar olmamaya özen göstermeye çalışıyorum.

Hem dediğin gibi sadece hataları olmadı. Iyi tarafdanda bakmak gerekir.

Prandelli secimi mesela benim için 10 nummara bir secim. Yada sermaye artışıda fena bir operasyon olarak bulmuyorum.

Biraz daha sabır gösterelim dediğin gibi. Zaten 2016dan sonra yokum demişler.

Kadro yapılanması desen anlarımda resmen kendi beğendiğin ve beğenmediğin oyunculara göre yorum yapmışsın.

Yönetim en azından bundan sonra;

-Futbol takımını şekşllendirmeli ve bir planlama yapmalı. Mantıklı hamleler yapmalı.

-GS TV yayın düzenini, ekibini ve arayüzünü komple değiştirmeli. Kulübün taraftarla en büyük iletişim kaynağını taraftarların rahat bir şekilde ulaşabileceği hale getirmeli.

-Sponsor planlamasını düzgün yapmalı.

-Türk Telekom Arena'da Liverpool, Fiorentina maçları gibi sezon öncesi önemli bir takımla oynanan maçları geleneksek hale getirerek prestij katmalı.

-Kadro şişkinliğini gidermeli.

-Forma konusuna önem göstermeli ve GS Store ürünleri sadece aksesuar kısmında başarılı olmamalı.

Yoksa son zamanlarda yaptıklarıyla işleri çok zor.

[...]

-Türk Telekom Arena'da Liverpool, Fiorentina maçları gibi sezon öncesi önemli bir takımla oynanan maçları geleneksek hale getirerek prestij katmalı.

Bakın burası önemli. Bu sene TT Arena'da hazırlık maçı oynadık mı? Ya da oynucaz mı?

Bildiğim, baya bi maç günü geliride elde ediliyor. Prestij ve büyük maç yapmak zaten ayrı bir olay. Bu sene neden hiç maç yapmadık ki biz

Bakın burası önemli. Bu sene TT Arena'da hazırlık maçı oynadık mı? Ya da oynucaz mı?

Bildiğim, baya bi maç günü geliride elde ediliyor. Prestij ve büyük maç yapmak zaten ayrı bir olay. Bu sene neden hiç maç yapmadık ki biz

Zeminden dolayı. Zemin hala oturma aşamasında

Ciddi bizim zemin ne durumda acaba.

Grandmaster dedikodusu geçiyordu bi ara. Oda dedi koduda kaldı demek ki

Umarım Fener'in yaşadığı bu süreci göz önüne alıp da gerekli hamleleri yapmaktan kaçınmazlar. Öyle bir durumda zira ne kadar basiretsiz bir noktaya ilerledikleri tescillenmiş olur.

Forvet ve stoper almadığımız sürece bu ortamda bile fener'e geçilmeye mahkumuz. Ama özellikle forvet.

Roma bir günde kuruldu ama... Mussolini bütün Roma'daki futbol takımlarını toplayın bir tane futbol takımı kurun bu dünyanın en güçlü takımı olsun dedi 10 küsur takımı birleştirip Roma'yı kurdular... tek katılmayan takım vardı o da bugün faşist dediğimiz Lazio :D

Roma bir günde kuruldu ama... Mussolini bütün Roma'daki futbol takımlarını toplayın bir tane futbol takımı kurun bu dünyanın en güçlü takımı olsun dedi 10 küsur takımı birleştirip Roma'yı kurdular... tek katılmayan takım vardı o da bugün faşist dediğimiz Lazio :D

Sonuçta kaynak var , Bütün faşistler ölsün Roma dan selamlar.

Bu takim deplasmanda yine 25 puan alir.

100 kusurde Balta'yi alip Telles' i cikaran adamin bu takimin beklentilerini karsilama ihtimali yok.

$

Geri
Üst Alt