Berkay Tez
Yeni Üye
- 18 Ocak 2014
- 83
- 0
- 576
Asıl konuşulması gereken göndermek istediğimiz adamlar ilk 11 de sahaya cikiyor hala
Son maclarını oynatıyor Mancini. Yoksa bunun mantıklı bir acıklaması yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Asıl konuşulması gereken göndermek istediğimiz adamlar ilk 11 de sahaya cikiyor hala
Bu gece hemen hemen ideale yakın bir 11 ve taktikle sahadaydık. Fakat takım savunması anlamında olsun, fizik gücü anlamında olsun, hızlı oyun anlamında olsun, son vuruş anlamında olsun, yardımlaşma anlamında olsun ben en küçük bir gelişme bile gözlemleyemedim. Takım devre arası sonunda bıraktığımızda nasılsa ayni seviyede ve durumda, maalesef hiçbirşey değişmemiş Antalya maçı üzerinden değerlendirme yapacak olursak. Umarım Telles ve yeni transferler takıma monte olduğunda birşeyler değişir ama ne kadar değişecek orası da muamma tabi. 17'de 17 falan bana uzak hayaller gibi geliyor. Fenerbahçe çok puan kaybetse dahi bizde çok kaybedeceğiz gibi bir görüntü var. Mancini'ye olan inancım da ciddi anlamda sarsıldı bu maçtan sonra. Umarım gerçek Galatasaray'ı lig başlangıcı ile beraber görmeye başlarız, umarım bu günlük bir kötü oyundur.
Bu ıdeal 11 se vay vay vay bizim halimize
Sabrıden solbek umuttan sola açık melodan stoper
Boşuna dememişler görünen köy kılavuz istemez diye. Takıma birkaç oyuncunun katılması ve aradan geçen 7-8 günle sihirli değnek değecek değildi takıma. Takım bu, fazlası değil.