- 3 Haziran 2015
- 57.734
- 67.048
- 4.143
su icmeyi unutmayin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2.5-3 litre öneririm sicak günlerdekaç litre önerirsin
çok su içmenin bir zararı var mı?
her şeyin fazlası zararKısa sürede aşırı su tüketilmesi kandaki sodyum derişimini azaltarak beyinde hasar bırakabilir.
work and sleep mi yapıyon lanÇok su içerim. Lakin gece vardiyasındayken beni 50 kere tuvalete kaldırıyor.
30 cm subway yedikten sonra bi değişiklik yapmak lazım mı2.5-3 litre öneririm sicak günlerde
Günde minimum 3 litre su iciyorum. Buna cay, kahve falan dahil degil, sadece ve sadece su tüketimim bu.
1 ay bir deneyin, cidden insan farkini hissediyor. Zorlanan varsa telefonlar icin su icmeyi hatirlatan uygulamalar var, ben de kullaniyorum bir tanesini. Ilk basta cinsiyetini, kilonu (boyunu) falan yaziyorsun buna göre sana su ihtiyacini hesapliyor ve gün icinde sana su icmen icin uyarida bulunuyor.
Benim kullandigim uygulama beni 1,5 saatte bir su icme vakti diye uyariyor. Ictikten sonra üstüne tikliyorum ve günlük "skorum" artiyor. Mesela su an baktim simdilik 900/2960 ml'de günlük su tüketimimim. Genelde bu rakimi full doldurup hatta üstüne de cikiyorum, dün mesela 4200/2960ml su icmisim. Ben bir bardak su ölcümünü 300ml diye ayarladim, bunu istedigin gibi ayarlayabiliyorsun uygulama da. Benim kullandigim uygulamanin adi "Drink Water Reminder", Türkce dil secimi de mevcut cünkü anneme de ayarladim bu uygulamayi.
2-3 l yerinde olurGünde Kaç Litre Su Tüketmek Lazım Hocam : )
bise olmazKısa sürede aşırı su tüketilmesi kandaki sodyum derişimini azaltarak beyinde hasar bırakabilir.