#Dejan Lovren

Alpay Asma

Şef Gümüş Kıvrım
[attachment=10272:upload_2014-5-22_19-15-43.jpeg]

Mevki : Stoper

Takım : Southampton

Uyruk : Hırvat

3 senedir takip ettiğim bir oyuncu bana göre bu sene efsane bir performans sergiledi.

Madem Mancini yaşlı transferleri veto ediyor Alex gibi.

O zaman az ama öz transfer yapılsın. Yine Turgut, Olcan, Rhodolfo, Balanta gibi sınıf atlatmayacak oyunculara onca para harcanacağına.

Bana göre kendisi net olarak Muslera vizyonunda bir transfer olur.

Özellikleri gereği Semih'i en çok tamamlayacak stoper tipi.

Yatırım transferi yapılacaksa bu mevkiye eğer bu tarz olmalı.

Ekli dosyalar

• upload_2014-5-22_19-15-43.webp
    upload_2014-5-22_19-15-43.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 216
Bonservisten haber ver. :)

Liverpool a gidecek buyuk ihtimal zaten lyondan 10 milyon euro ya gitmisti southampton a suan en az 15-20 ye gider yani bizi asar.

Liverpool almak uzere.Onlarda Agger'i gonderecekler onu alalim biz ihtiyacimiz olan stoper tipleri bunlar.

16-17 Milyon Euro minumum.

Alex'i veto ediyorsan Rhodolfo'yu değil bu tarz adamları isteyeceksin o zaman. Ben 1-2 transfer istiyorum en fazla diyerek.

Alamayacağımızı bildiği için hiç konusunu bile açmaz bence. Baksana futbolcuların paralarında falan sorunlar çıkıyor. FFP'den ceza aldık, kulüp bu transfer döneminde kemerleri baya sıkacak. Forvet dışında çok ekstra maliyetlere girileceğini düşünmüyorum. Kiralık formülü ile falan bu seneyi götürürüz. Tabii özellikle kiralık futbolcular için en önce karakter yapılarına bakmak lazım. Takımı sahiplenmeleri lazım. Sonra teknik beceri vs.

Agger'i ben de isterim ama yine yaşlı diye veto yiyebilir.

Rhodolfo-28, Astori-27, Balanta-21 'i istiyormuş sinyor.

Çok katı cidden transfer konusunda ve daha tutturduğu transfer görmedim.

Alamayacağımızı bildiği için hiç konusunu bile açmaz bence. Baksana futbolcuların paralarında falan sorunlar çıkıyor. FFP'den ceza aldık, kulüp bu transfer döneminde kemerleri baya sıkacak. Forvet dışında çok ekstra maliyetlere girileceğini düşünmüyorum. Kiralık formülü ile falan bu seneyi götürürüz. Tabii özellikle kiralık futbolcular için en önce karakter yapılarına bakmak lazım. Takımı sahiplenmeleri lazım. Sonra teknik beceri vs.

Doğru tabi de Balanta'yı istiyor en çok Astori ile birlikte 6 aydır.Plaseleri de Rhodolfo diyorlar.

Balanta için istenen ücretin 13-14 olduğu bizim 6-7 teklif ettiğimiz söylendi duyumcular tarafından hep.

Astori için de kiralık+ opsiyon ile almaya çalıştık. Direk 11 Milyon Euro cash fiyat çekmişlerdi bize devre arası.

28 yaşına girecek adama 11 Milyon Euro vermek saçma.

Hava toplarında etkili, uzun boylu stoper istiyor. Alex de tam onun kalemi. Ama reddediyor diyorlar, yaşlı diyerek.

Lovren de hem maliyeti hem de oynadığı ligde artan değeri ile artık buraya getirmenin imkansız olduğu isimlerden biri ama konu o değil.

Doğru tabi de Balanta'yı istiyor en çok Astori ile birlikte 6 aydır.Plaseleri de Rhodolfo diyorlar.

Balanta için istenen ücretin 13-14 olduğu bizim 6-7 teklif ettiğimiz söylendi duyumcular tarafından hep.

Astori için de kiralık+ opsiyon ile almaya çalıştık. Direk 11 Milyon Euro cash fiyat çekmişlerdi bize devre arası.

28 yaşına girecek adama 11 Milyon Euro vermek saçma.

Hava toplarında etkili, uzun boylu stoper istiyor. Alex de tam onun kalemi. Ama reddediyor diyorlar, yaşlı diyerek.

Lovren de hem maliyeti hem de oynadığı ligde artan değeri ile artık buraya getirmenin imkansız olduğu isimlerden biri ama konu o değil.

Mancini'nin istediği stoper tipini açıklamadığı sürece, istediği veya istemediği diye tabir edilen duyumlara çok inanmamak lazım. Sadece varsayım yapabiliyoruz zaten, doğruluğundan emin değiliz. Bu arada Alex'in de neresini reddediyorsa, sırf İtalyan diye ısrar ediyor olabilir. Alex geldi de, reddediyor. Bence en az 2 sene üst düzey oynar.

Yanlış hatırlıyor olabilirim ama bir ara ismi bizimle geçmişti diye hatırlıyorum. 2012 yazı olabilir.

Fakat maliyeti yüksek gelmişti muhtemelen.

Yalnız Lovren'den bu seviye bir patlamayı kimse beklemiyordu herhalde ilk döneminde.

Yalnız Lovren'den bu seviye bir patlamayı kimse beklemiyordu herhalde ilk döneminde.

Bizim maçlarda oynayamamıştı galiba play-off'ta sakatlığı sebebi ile oynasa şimdiye çoktan radarımıza girmişti.

2012'de ilgilendik ama maliyeti çok diye vazgeçtik diye hatılıyorum.

forvetde burak'ı izler 1 sezonu daha çöpe atarız stopere yabancı alırsak geçiniz

Net bir şey yok.

Gomis'i etmiş ama Alex'e de soğuk bakıyor diye haberler vardı Haluk Yürekli'nin sitesinde daha önceden.

Gomis'i bilmiyorum da Alex'i istememek gibi bir mallık yapmaz inşallah. Sonuçta Doria'yı alacak halimiz yok herhalde

Geri
Üst Alt