Deklarasyon | Başkan Dursun Özbek ve Galatasaray Yönetimini İstifaya Davet Ediyoruz

C7N9TyGX4AIieKa.jpg:large

Bu kadar beyinsizi bi araya toplamak da marifet. Beyinsizden kastim sadece futbolcu hainleri degil, yönetim teknik heyet hatta ve hatta taraftar grubu. Igrenc bi camia olduk. Hepsine yaziklar olsun!! Serefsizler...

Tudor'a gelene kadar 2 senedir takımın içine eden milyon euroları çer çöpe yatıran hain yönetime sövün.Tudor mu kurdu bu rezil kadroyu?İlk geldiğinde de söylemiştim.Yeni sezon da kadrosunu kursun 5-6 hafta geçsin o zaman eleştiririz.Tabi en başta hain olmayan bir yönetim ve liseli fosillerin gebermesi lazım.

El birliğiyle taraftarın hepsi yönetimin gitmesi için tek yürek olmazsa bu günler daha uzar.

Hala teknik direktör ve futbolcu eleştirenleri anlamıyorum.

Galatasaray'ın ana sorunu Dursun ve yönetimi tarafından sabotaja uğraması ve hainlik yapılmasıdır.

Bu şerefsiz haysiyetsiz Dursunun gitmesi için Arenada fenerede yeniliriz umarım.O maçıda Tribünde izler umarım suratını sktımın adi herifi.

Her mac ASY de Tezahurat yonetim istifa seklinde olmamali.

Direk kisiyi hedef almali, net olmali.

90 dk boyunca s...r ol git dursun s...r ol git diye bagirmaliyiz.

uA sesiniz çıksın lan Allah aşkı için bu durumlara düşecek takımmıydık lan biz ?

Dursun defolup gitmesini sağlamak zorundayız la

Moderatör tarafında düzenlendi:
8eec68c8b070e678e8b6029669cacf08.jpg

fapatalk'dan gönderildi.?

Riekerink istifaya davet edilir.
Yönetim, td'ne destek çıkar, sezon sonuna kadar burada kalacak, der.
Taraftar yönetimi istifaya davet eder.
Yönetim kendini kurtarmak için derhal riekerink ı yollar ve taraftarın sıcak baktığı tudor u 2 günde getirir.
Böylece taraftarın gazı alınır, tepkiler büyümeden geçiştirilir.

Riekerink istifaya davet edilir.
Yönetim, td'ne destek çıkar, sezon sonuna kadar burada kalacak, der.
Taraftar yönetimi istifaya davet eder.
Yönetim kendini kurtarmak için derhal riekerink ı yollar ve taraftarın sıcak baktığı tudor u 2 günde getirir.
Böylece taraftarın gazı alınır, tepkiler büyümeden geçiştirilir.

Aynısı olmayacak ilk önce o şerefsiz yönetim gidecek ondan sonra sıra tudora gelir.

Geri
Üst Alt