Deklarasyon | Başkan Dursun Özbek ve Galatasaray Yönetimini İstifaya Davet Ediyoruz

artık yeter gerçekten anasını ağlattınız klübün yönetim divan kurlu artık her kim eğer içlerinde bir grup adam varsa bu Dursun'u yollarlar artık

Otomatik . 30 seneydi 25 e indirildi

bir de 50 uyelik senesini dolduranlara bir kurul olarak degil ama onursal manada ayri bir statu var

o grupta da cok insan var cunku zamaninda 5-10 yaslarinda uyelik yolu acikken uye olanlar var

Son düzenleme:
Yönetim İstifa!!!

Sportif basarisizligi odenek yetersizligine baglayacagina eminim

cunku aksi takdirde ya kendi yonetimini ya da kendi transfer ettigi oyuncu teknik direktore filan yikmasi lazim

dis etkenler tff filan diyecektir ama o zaman da "ee sizin hic etkiniz yok mu" denir

en guzel cozum maddi yetersizlige vurgu yapmak

31 milyon euro bonservisi çöplüğe gömerken nerdeydi o maddi yetersizlikler. O geldiğinde takım şampiyondu bir de.

~~~Burada yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür~~~

Kulübün kan emici,yiyici tayfasının piyonu bu arkasındaki güç istemedikçe değişen bişey olmaz gibi duruyor

Kulüpteki kan emici şerefsizler kulübe hep 1 ileri 3 geri yaptırıyor ki küçük olsun bizim olsun diyorlar şerefsizler
Müzmin muhalif Hayri Kozak bile bu yönetimi şakşaklıyor pek umudum yok

Maddi yetersizlik falan yok ya 8taş bizden çok mu para harcıyor?

20 milyon sırf bonservis bu sene çöpe attılar ne maddi imkansızlığı

Denizli varken devre arasında W.Cyprien'i 2,5 m € vermeyip çömez diyerek almamışlar,M.Dembele olayı ortada

Fransa milli takımının gelecekte önemli oyuncuları olacak 2 oyuncuyu 2,5 milyona kapatacak fırsat düşmüş eline,düşünün 20 milyonla neler yapılabilir yeterki işi bilen adamlar olsun yönetimlerde.
Futbolu bilmiyorsan bari scout ekibini dinle be adam ne diye ''Squat :D ekibine sormadım Serdar'ı ben aldım'' diyorsun sen kimsin yahu?

Bunun maddiyatla açıklanacak durumu yok net olarak geri zekalı bir yönetim bu

Dursun salağı kardeşiyle Nazifoğlunu getireceğine futbol şubesine işi bilen birini getirse hiç böyle olmayacaktı,kendisi de bu kadar eleştirilmeyecekti

Son düzenleme:
Sportif basarisizligi odenek yetersizligine baglayacagina eminim

cunku aksi takdirde ya kendi yonetimini ya da kendi transfer ettigi oyuncu teknik direktore filan yikmasi lazim

dis etkenler tff filan diyecektir ama o zaman da "ee sizin hic etkiniz yok mu" denir

en guzel cozum maddi yetersizlige vurgu yapmak

Bu durumda ''ayranı yok içmeye tahtırevanla gider sıçmaya'' diyerekten sağlam bir giriş yapabilirsiniz kursude, devamında 20 milyon € bonservis ile hard'a geçiş yaparsınız.

Bu durumda ''ayranı yok içmeye tahtırevanla gider sıçmaya'' diyerekten sağlam bir giriş yapabilirsiniz kursude, devamında 20 milyon € bonservis ile hard'a geçiş yaparsınız.
Florya'ya gitmeyi düşünüyor musun Vasfy?

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

şu sıralar olmaz reis. havalar birazdaha ısınsın öyle yaparız. hem cavanda tehlikeli belki ozamana kadar kadro dışı falan kalır.

CN65benXAAAzYoi.png

Defol git ulan

Geri
Üst Alt