- 1 Ağustos 2014
- 63.805
- 74.990
- 4.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu metinden sonra dursun başkan kendine gelmiştiÇok iyi yazmışım yalnız metni.
Evet fahiş bonservis ve maaşlar verip FFP cezası yememize vesile olmuştubu metinden sonra dursun başkan kendine gelmişti
Şampiyonluk icin gerekirse batmayı göze alıyorEvet fahiş bonservis ve maaşlar verip FFP cezası yememize vesile olmuştu
Herşeyi geçtim Maicon'a o para verilir miydi yav Acerbi'ye 1 m euro vermemek için
Şampiyonluk icin gerekirse batmayı göze alıyor
Şu herifler ile sabah simit akşamda uefa pastası yenmez.Mideyi bozar.
O atmosferi hatırlıyorum abi, forumda avatarlar falan gri yapılıyordu Cengiz başkan için. Dursun Özbeki alaşağı etmek için çok motiveydikFT getirip üstüne kesin kazanırım diye olağanüstü seçime gidip kaybetmesi bayağı komikti yalnız.

Yangının baş sorumlularından biri bendim. Kendimle gurur duyuyorum. % 100 GS yim her daim.O atmosferi hatılıyorum abi, forumda avatarlar falan gri yapılıyordu Cengiz başkan için. Dursun Özbeki alaşağı etmek için çok motiveydik![]()
SgArkandayız dursun başkaaaaannn
Seni yedirmeyiz
Her transfer dönemi bu kuduruklar çıkar ortaya sen benden daha iyi biliyosun
Salla gitsin cacık olmaz bunlardan.
Bundan 2-3 sene önce şu kadroyu hayal edeni troll diye banlayacak şımarıklar şimdi kalkmış sana atar gider yapıyolar
Bankalar birliğinden çıkıldı, kemerburgaza geçildi, florya projesi, samiyen projesi, riva vs.
Nur yüzlüm benim
rezil herifArkandayız dursun başkaaaaannn
Seni yedirmeyiz
Bundan 2-3 sene önce şu kadroyu hayal edeni troll diye banlayacak şımarıklar şimdi kalkmış sana atar gider yapıyolar
Bankalar birliğinden çıkıldı, kemerburgaza geçildi, florya projesi, samiyen projesi, riva vs.
Nur yüzlüm benim
bu yolda seninle beraber yürümek isterimArkandayız dursun başkaaaaannn
Seni yedirmeyiz
Nur yüzlüm benim