Del Bosque 2014 Dünya Kupası Kadrosunu Açıkladı

Bence Azpilicueta oynar dk'da.

Villa yerine Pedro/Navas?

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Bence Azpilicueta 3. alternatif olur Juanf>Carv>Azp.

Pedro uygun gibi. Acaba Koke'yi koyup seyircileri paslarla hipnoz etmeyi amaclar mi bu herif diye dusunmuyor da degilim ayrica.

Bence Azpilicueta 3. alternatif olur Juanf>Carv>Azp.

Pedro uygun gibi. Acaba Koke'yi koyup seyircileri paslarla hipnoz etmeyi amaclar mi bu herif diye dusunmuyor da degilim ayrica.

yok yav azpi carvajaldan iyi bence

soldada oynayabiliyor tam bir joker (esprituel anlaminda)

Azpilicueta ilk 11 oynar Talha ondan iyi sag bek Ramos var sadece

$

Carvajal'i cok izlemedim de Real'de oynuyor diye Azpilicueta'dan daha avantajli geliyor bana.

Juanfran'i daha cok begeniyorum sahsen Azpilicueta'nin ofanstaki etkinligi daha dusuk gibi.

Orasi dogru Azpi defansif acidan daha iyi zaten. Juanfran da cok iyidi bu sezon tabi ama benim tercihim Azpi'den yana olurdu. Carvajal oynarsa hepten sacma olur.

$

Kadro kağıt üstünde en iyi 2 kadrodan biri lakin bu dünya kupasında hayal kırıklığı yaratacaklar bence.

----------Casillas-----------

Juanfran-Pique-Ramos-Alba

-------Xavi--İniesta------

Silva----Fabregas----Navas

------------Costa------------

Orasi dogru Azpi defansif acidan daha iyi zaten. Juanfran da cok iyidi bu sezon tabi ama benim tercihim Azpi'den yana olurdu. Carvajal oynarsa hepten sacma olur.

$

Bosque'nin ofansif bek oynatacagini tahmin ediyorum yine topu rakip sahaya yikip top cevirecekler buyuk ihtimal. Juanfran daha etkili olur boyle bi oyun anlayisinda bence.

Bosque'nin ofansif bek oynatacagini tahmin ediyorum yine topu rakip sahaya yikip top cevirecekler buyuk ihtimal. Juanfran daha etkili olur boyle bi oyun anlayisinda bence.

Alba da oyle ama. Pique'nin de yetersiz oldugunu dusunursek buyuk sorunlara sebep olabilir bu durum.

$

Ofansif olarak Carvajal ve Juanfran, Azpilicueta dan daha iyi bence, lakin Azpilicueta daha cok solbek olarak kullanilacaktir.

Del Bosque bence sagbek te ilk tercih olarak Carvajal i dusunuyor, ama bu tabiki hazirlik maclarinda daha net ortaya cikar.

Sag bekte Carvajal, solbekte Alba olabilir, zor maclara Juanfran ve Azpilicueta ile baslayabilir lakin bunlarin fizik gucu daha iyidir..

Geri
Üst Alt