- 2 Temmuz 2011
- 138.475
- 59.099
- 5.488
sakatlık sorunu olmazsa iyi transfer.bjk için yaptığınız kadrolar ne kadar güzel,ne kadar özel arkadaşlar.defolun gidin lan forumdan.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bejeke avrupada varmı bu yıl
Elemede Arsenal falan çakar UEFA'ya giderler.
9 yıl olarak bakman yanlış. Şöyle bak bir de: (Hepsi lig maçları bu arada, kupa maçlarını dahil etmedim)
10/11 - Hoffenheim'da 17 maça çıktı sezonun ilk yarısında. 15 maç ilk 11'de yer aldı.
10/11 - Sezonun 2. yarısında West Ham'e transfer oldu. 12 maça çıktı ve 10 kez ilk 11'de çıktı sahaya. Sezon toplamı: 29 maç.
11/12 - As santrfor olduğu Newcastle'daki ilk sezonunda 34 lig maçına çıktı, 32'si ilk 11.
12/13 - Newcastle'daki 2. sezonunun ilk yarısında 20 maça çıktı, 19'u ilk 11 ve yanlış hatırlamıyorsam ilk yarının gol kralıydı.
12/13 - Sezonun 2. yarısında Chelsea'ye gitti. Orda 14 maça çıktı, 11'i ilk 11 yani toplamda yine 34 maça çıkmış.
13/14 - Bu sezon ise yedek oturacağı belliydi, 19 maça çıktı, 5'i ilk 11.
Çok istikrarlı bi görüntüsü var son 4 sezonda. Yanlış hatırlamıyorsam da Hoffenheim'da sakatlık yaşamıştı 09-10 sezonunda.
Tamam Demba Ba sonuçta Avrupa çapında isim sahibi, tanınmış bir oyuncu. Eyvallah... Ama bu adamı bir dünya yıldızı zanneden, hatta bunu söylediğimiz için onu kıskandığımızı düşünen Beşiktaş taraftarlarına ayrı üzülüyorum. Çevremde bir hayli mevcut bu arkadaşlardan...
Aynı kişiler, her Galatasaray - Beşiktaş derbisi öncesi benimle yüklü meblağlar üzerinden iddiaya girer, her seferinde de beni 1-2 haftalığına zengin ederler. Yamulmaktan usanmazlar. Gerçekten bu adamların hali üzücü. Demba Ba'yı dünya yıldızı zannetmek... Çok enteresan...