Demba Ba Resmen Beşiktaş'ta!

bu adam kronik sakat güzel kitlediler bjkye

çok büyütülecek oyuncu değil bjk azcık akıllı olsa drogbayı alırdı hem reklam yapardı hem kaptanlık şuanki hali bile dembadan iyidir herkesin çok övdüğü alvesi 36sında fiziğiyle geçen adamdan bahsediyoruz ayrıca fikoya göre bu adam müzmin sakat değilmiydi? ne çabuk unuttular

Rakiplerin forvetleri güçlü. Bizim forvetimiz bile yok diyebilirim.

Aysal ve Terim transfer politikasiyla kulübü zora soktular. Dogru dürüst bir oyuncu alacak para kalmadi. Yönetim gittikçe daha çok siviyor. Bilinçsizce yönetiliyor kulüp. Vizyon, kurumsallik diye iyi kandirdilar bizi.

rakiplerimizin forvet hattıyla bizim forvet hattımız arasında uçurum olacak malesef. bizim adam gibi bir tane forvetimiz yok ve bu leş ligde şampiyon olmak istiyorsan forvetin iyi olacak. hadi bakalım buraklarla umutlarla ne yapacağız hep beraber görelim sayın yönetim.

almeida'dan sonra demba ba farkeder..

iyi transferler oluyor ligde..nasıl olacak hiç bilemiyorum.

En sorunlu forvet hattı bizde şu an.Önümüzdeki sezon Sneijder, Bruma, Olcan, Melo ve Selçuk'un çok ekstra oynaması lazım.

Almeida bunlarda kalmalı, bu adamı da biz almalıydık. Tam tersi olacak gibi. Üzücü.

Elalem gider Ba' yı alır biz gideriz Drogba' dan sonra Almedia alırız, inanılacak gibi değil..

bizim forvet hattini üst üste koyup top diye oynar

rakiplerimizin forvet hattıyla bizim forvet hattımız arasında uçurum olacak malesef. bizim adam gibi bir tane forvetimiz yok ve bu leş ligde şampiyon olmak istiyorsan forvetin iyi olacak. hadi bakalım buraklarla umutlarla ne yapacağız hep beraber görelim sayın yönetim.

Prandelli bunun analizini yapar insallah. Yani gol kralı diye Burak'a güvenirse vay halimize. İnsallah Mancini'de eldeki santraforlar yetersiz diye Prandelli'ye bilgi vermistir.

fb'nin yedeği Webo bile Burak ile Umut'u keser. En azından rakip savunmayı karıstıran ve hava topu indiren bir santrafor. Durum gercekten cok vahim.

Birde Demba ba Burak'tan daha az kazanacak. Cok kötü yönetildiğimizin bir göstergesi buda.

Vay anasını tiner mi içirdiler acaba

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sakatlik filan ugrasmassa fark yaratir tinerciler adina.43 gol atmis Ingilterede az buz bi sayi degil.

Geri
Üst Alt