Demba Ba Resmen Beşiktaş'ta!

Bu nedenle Almeida'yı alacaksak Burak'la devam edelim daha iyi. Almeida'ya boşuna yıllık maaş ödememiş oluruz.

Burak la zaten devam edilecekte, bize rotasyonda ve CL maclarinda oynayabilecek adam lazim aslinda.. Ve bunun yaninda stoper mevkisi icin belirsizlik devam ediyor, galiba oraya da yeni yabanci dusunuyorlar, 5+3 varken galiba bi secim yapacagiz, malum 11 yabancimiz varmis galiba..

Sağlam olduğu müddetçe bireysel bazda dahi önemli katkı verir ,

ama kargaspor'un herhangibir katkı alabileceğini düşünmüyorum ,

Aynısını bizde Drogba için söylüyorduk ligin anasını ağlatır yok en az 20 gol atar bütün defansı ezer geçer diye ama öle olmadığını gördük malesef.

Aynısını bizde Drogba için söylüyorduk ligin anasını ağlatır yok en az 20 gol atar bütün defansı ezer geçer diye ama öle olmadığını gördük malesef.

Drogba ligde ki maçların çoğunda koşmadı bile.. Ba öyle değil bizdeki Burak gibi düşün koşar öldürür kendini ama iyi toplar alabilecek mi o var, bide tek eksiği belkide oyun zekası baya kötü..

yaşından alınabilecek maksimum performansı aldık. drogba kadar katkı verecekse yeterli olur

15-20 arasi atar ciddi katki saglayacaktir. Biz alsak ses etmezdim. Osvaldo daha iyi ama.

$

İyi transfer ama 2.olmaları için yeterli değil.

Drogba ligde ki maçların çoğunda koşmadı bile.. Ba öyle değil bizdeki Burak gibi düşün koşar öldürür kendini ama iyi toplar alabilecek mi o var, bide tek eksiği belkide oyun zekası baya kötü..

Renktaş ben demba ba kötü oyuncudur demiyorum. Türkiye ligi farklı çok sert bir lig kronikleşen bir sakatlığı var deniliyo 1 hafta oynayıp 2 3 haftayı sakat geçirirse beşiktaşın elinde patlar net.

önder özen gitti demba ba geldi.özenin porto scout özentiliği beşiktaşta tutmadı.ayrıca beşiktaş bu yoklukta demba ba yı alabiliyorsa yanarım halimize

Yahu amma abarttınız bu adamın sakatlık geçmişi belli sağlam bir adam değil.Süper ligdeki kasaplar 2 ayda bunu haşat eder.

9 yılda sadece 234 maça çıkmış bir oyuncu.Hele hele Beşiktaş sanırım tüm transfer bütçesini buna yatırıyor ki evlere şenlik resmen...

Tamam yahu tamam Beşiktaş 95 puanla şampiyon olur bu hamle sonrası...

Yahu amma abarttınız bu adamın sakatlık geçmişi belli sağlam bir adam değil.Süper ligdeki kasaplar 2 ayda bunu haşat eder.

9 yılda sadece 234 maça çıkmış bir oyuncu.Hele hele Beşiktaş sanırım tüm transfer bütçesini buna yatırıyor ki evlere şenlik resmen...

Tamam yahu tamam Beşiktaş 95 puanla şampiyon olur bu hamle sonrası...

Kimse ah vah modunda degil ama itin gotune sokmaya da gerek yok gayet iyi bir oyuncu ve bizim ligde de basarili olacaktir.

Butceyi de buna yatirmiyorlar bir bu kadar daha para harcayip Lanzini'yi de alacaklar muhtemelen. Buradaki mesele adamlarin dogru isler yapiyor olmalari. Mesel sampiyonlar ligine kalamayacaklarini kendileri de biliyorlar ama Uefa'da bir seyler yapmaya calisacaklardir.

$

En sorunlu forvet hattı bizde şu an.Önümüzdeki sezon Sneijder, Bruma, Olcan, Melo ve Selçuk'un çok ekstra oynaması lazım.

Santrafor dedigin rakip defans ile bogusup arkasındaki oyunculara bos alanlar acacak, ileride top tutup onlara zaman kazandıracakki, basarılı olsunlar. Burak ile hücum arkasındaki oyuncularımızın verimi cok düsecek.

Bruma-Sneijder-Olcan'dan tam verim almak icin komple bir santrafor almak şart.

Webo ile bile bu 3'lüyü daha verimli kullanırız. Durum o derece vahim yani.

Burakı hiç beğenmeyen biri olarak söylüyorumki buraktan fazla gol atamaz 15i geçerse öpsün başına koysunlar

Kimse ah vah modunda degil ama itin gotune sokmaya da gerek yok gayet iyi bir oyuncu ve bizim ligde de basarili olacaktir.

Butceyi de buna yatirmiyorlar bir bu kadar daha para harcayip Lanzini'yi de alacaklar muhtemelen. Buradaki mesele adamlarin dogru isler yapiyor olmalari. Mesel sampiyonlar ligine kalamayacaklarini kendileri de biliyorlar ama Uefa'da bir seyler yapmaya calisacaklardir.

$

Valla birçok kişi ah vah durumunda benim gözlemlediğim.Yoksa ben de biliyorum gayet iyi topçu itin .... sokan kim yahu.Kötü topçu demedim sakatlık geçmişinden ve dizinden bahsettim.Kariyeri belli bir adam ama burada kasaplar onu mutlaka sakatlar eminim...

Valla birçok kişi ah vah durumunda benim gözlemlediğim.Yoksa ben de biliyorum gayet iyi topçu itin .... sokan kim yahu.Kötü topçu demedim sakatlık geçmişinden ve dizinden bahsettim.Kariyeri belli bir adam ama burada kasaplar onu mutlaka sakatlar eminim...

Seni alintiladim da laflar direk sana degil aslinda genel konustum.

O mantikla gidersek adam alinmamasi lazim ama. Evet istikrarli olarak uzun suredir oynamadi ama adaptasyon, sakatlik, takim ici uyum vs. her transfer icin risktir, bu riski almak zorundasin.

6.5 milyon euro bonservis cok para yalniz Besiktas icin.

$

Santrafor dedigin rakip defans ile bogusup arkasındaki oyunculara bos alanlar acacak, ileride top tutup onlara zaman kazandıracakki, basarılı olsunlar. Burak ile hücum arkasındaki oyuncularımızın verimi cok düsecek.

Bruma-Sneijder-Olcan'dan tam verim almak icin komple bir santrafor almak şart.

Webo ile bile bu 3'lüyü daha verimli kullanırız. Durum o derece vahim yani.

Elmander, Necati ve Baros ile arkadaki futbolcuların nasıl verimli olduğunu hatırlayalım.Az çok top hakimiyeti olan her forvet fark yaratır.

Iyi transfer oldu. Bize de bi Osvaldo lazim.

Geri
Üst Alt