Dembélé ve Neustädter Transferleri Olumsuz Sonuçlandı!

Neustädter güzel haber ama Dembele olsaydi diyecem de hepsi basindan beri yalan.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Transfer falan yapamayacağız beyler. Belki bir iki tane o kadar onun dışında rezil bir sezon daha yaşayacağız. Kombine alanda çıkma Dursun'un verdiği zarar tartışılamaz derecede büyük olacak. Sadece Dursun'un hatasımı değil tabikide.

eldeki çöpleri temizlemeden adam benden transfer beklemeyın dıyor ya arkadaşlar gecen sene ceza gelıcek dıye haberler varken taraftar baskısıyla 2,5milyon euro podolski alındı başka birşey yok siz yıldız beklıyorsunuz carole linnes gibi ucuz malıyetlı adamlar bulunursa alınır unutun dzeko dembele gerçekçi olalım arkadaşlar

kardesim boyle haberleri foruma koymayin ya

dembele bitti

sergen zeren bitti diyorsa bitti

sacma sapan konusmayin

Neustädter'in gelmemesi çok iyi olmuş ama Dembele'nin geleceğini hiç düşünmüyordum zaten.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Dembele için para yetmiyor ama Umut ile Sabriye toplam 5 milyon euro veriyorlar. Bunlarin yatacak yeri yok.

Cenk Ergün denen keltoş neyi başarmiş hala duruyor. Sinir oluyorum o herife.

Son düzenleme:
Dembele için para yetmiyor ama Umut ile Sabriye toplam 5 milyon euro veriyorlar. Bunlarin yatacak yeri yok.

Cenk Ergün denen keltoş neyi başarmiş hala duruyor. Sinir oluyorum o herife.

Hep ayni seyler ya. Ona buna para yok ama evlatlarla zamli kontrat imzalanir.

O herif de zaten transfer ayagina ne güzel ülke ülke geziyor yeni ülkeler sehirler kültürler görüyor. Lokum gibi is.

ŞAŞIRDIK MI? Ama belki bu isimlerle hiç ilgilenilmedi belki. ULAN BASIN

Daha durun, Poldi, Wes, Muslerayıda satacaklar.Terimin gelmesi filanda hikaye.Riekerinkle devam edecek Dursun çapsızı.Basına haber yaptırıyor onu alacaz bunu alacaz gibi.Zaman kazanmak için.Allahın belası herif bi defolup gidemedi.

Geri
Üst Alt