Demirel: "Euroleague'e gidemeyebilirler"

ULEB red etti bu Sabah Demirelin sahaya cikmazlarsa gidemezler yonunde bildiri yayinlama istegini diye gordum

jtd212.jpg

Göndermede görelim neler oluyor

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Valla biz birşey kaybetmeyiz kaybeden TBF olur Digitürk ve Sponsorlar feci derecede baskı yapıyordur zaten o gözyaşları ondan siyasette yap dedikte bu kadar belli etme diyordur heralde.

futbol demirören, basketbol demirel... kaçış yok mu bunlardan?

Euroleague e gidicez sende eşşek gibi anırcaksın

Hesap Makinesi

Euroleauge' gitmemize engel olunursa gelecek sezon ligde olacağımızı sanmıyorum.

çifte standarda tepki için lig kupasından vazgeçen takımı oyro ligle tahdit etmek komik. açıkçası hukuksuz bir ülkeyi dışarıda temsil edilmesine de karşıyım. madem fener bunlar için önemli futbolda ve diğer branşlarda neler yapabiliyor görelim. ulan yıllarca şl'ye gidemedik ülke puanı yerlerde süründü be..

Yiyorsa göndermeyin. Haydi bakalım hodri meydan. Eğer öyle birşey yaparsanız olacaklardan bu taraftar sorumlu olmaz.

Euroleague'ne sıçayım Turgay. Asıl o koltuğu koruyabilecek misin bakalım biz maça çıkmadığımızda? Hadi diyelim korudun, senin gibi hain bir herifin yönettiği federasyonun organizasyonda biz yokuz

Cok seviyorum ben bu adami. Boyle kum torbasi gibi yuzu, tam vurmalik :)

Euroleague'e gitmemizi engellerse bir sekilde, o zaman ligden cekiliriz onumuzdeki sezon. Boylece Digiturk buyuk para kaybi yasar ve Turgaycigimi da bir guzel hoplatirlar.

Geri
Üst Alt