Demirel: "Euroleague'e gidemeyebilirler"

Bu herifi hastanelik oluncaya kadar dövmek lazım ama yetmez yönetim galatasaray ile geçmişe dair tüm ilişkisini de kesmeli, galatasaray tarihinden silsinler bunherifi..

Tetikçi hakemini değiştireydin de sana inansaydık vasıfsız herif. Hala bla bla...

Kardeism biraz terbiyeli konusur musun coluk cocugumuz okuyor bu forumu.

Gecen 2 yasindaki kizim baba fenerliler kotu pis biliyorum ama burda okuduklarim da mi fenerliler pis pis konusuyorlar dedi ve ben ne diyecegimi bilemedim.

Dikkat ltfn

angutlar halen bizim korkudan gelemediğimizi düşünüyorlar, bu heriflere olayın resmen şike yaparak şampiyonluk almak olduğunu, ve bu yüzden bu tiyatronun bir parçası olmayacağımızı ve yine bu yüzden maça çıkmak istediğimizi acaba nasıl anlatmak lazım. nasıl bir beyin yapıları var ise sadece işlerine gelen şeyleri anlamakta ısrarcılar.

Kardeism biraz terbiyeli konusur musun coluk cocugumuz okuyor bu forumu.

Gecen 2 yasindaki kizim baba fenerliler kotu pis biliyorum ama burda okuduklarim da mi fenerliler pis pis konusuyorlar dedi ve ben ne diyecegimi bilemedim.

Dikkat ltfn

2 yaşındaki kızın okumayı sökecek kadar zeki ama gscimbomda fenerlilerin yazadığını sanacak kadar cahil mi.

köpeğe köpek denir bizde.

kardeş zaten sinirlerim tepemde bide .şşak yapıyon bizle ayıp harbi sana

2 yaşındaki kızın okumayı sökecek kadar zeki ama gscimbomda fenerlilerin yazadığını sanacak kadar cahil mi.

köpeğe köpek denir bizde.

Kardes iste 2 yasinda atomuda parcalamasini da beklersin sen.

Kopege kopek denir ama yanlis kopege denk gelirsin seni yer lakin kopeklik kavrami kisiseldir ve toplumsal yerlerde bu dusunceleri dile getirirsen adap acisindan dislanirsin ayiplanirsan ve kisisel etik anlayisin bunu kaldiriyorsa insani yonden seni zedelerim.

Kizimi agzina almazsan sevinirim

Artık şu yerel liglerin futbolda, basketbolda ve diger sporlarda bitmesi lazım kıtasal lig düzeni olmalı

Türkiye örneği var işte önümüzde kendi ülkemizden son 3 senedir şike sürecini hepimiz görüyoruz yüzsüzlük dizboyu olmuş. Kıtasal lig düzeni olsa süper olurdu.

186.jpg

Seneye Euroleauge Digiturk' te. O iş biraz zor be güzelim :)

Geri
Üst Alt