Demirkol: "Carole, Galatasaray seviyesinde değil"

fener emenike ile wieli kadrodışı bırakır milyonlarca euro verir bi laf etmez bizim gariban fransa 2.lig aslanımıza laf eder onların 4te biri maaş falan alıyor aslan.bu maçta kötüydü çok kaydı herkes gibi.

Beyler adam haklı bende hiç beğenmiyorum bu elemanı yav.

Carole kadar daha büyük sorunları var takımın onları çözsün de sonra gönderirsiniz Carolü

Nexus 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mc Donalds'ın patates kızartması fena değil ya.

Doğru demiş ama bence sende yorumcu olarak bu seviyelerde bu kadar para kazanacak bir adam değilsin

Sabri, Selçuk ve Semih Galatasaray'ı uzaya taşıdı da Carole engel oldu sanki.

Hedeflerimizin ne olduguna bagli,son iki seneye gore bakarsak avrupada olmayan,osmanli gibi takimlara karsi 1 puani yeterli goren 1 takim icin yeterlidir.

Hedeflerimizin ne olduguna bagli,son iki seneye gore bakarsak avrupada olmayan,osmanli gibi takimlara karsi 1 puani yeterli goren 1 takim icin yeterlidir.

Ek olarak avrupada olmadığımız için tam olarak test edemiyoruz oyuncuları, en azından ben edemiyorum... Avrupada oynarken bir futbolcunun yeterli olup olmadığı kabak gibi çıkıyor ortaya.

Bizim lige göre değerlendirmek zor bence, bir bakıyorsun aşırı kötü bir bakıyorsun eh fena değil, bir bakıyorsun rezalet.

Geri
Üst Alt