GSC Portal Demirkol: ”Galatasaray’ın yeni başkanı Duygun Yarsuvat”

Melih Akan

Berlin Panteri

92252.jpg

Yorumcu Mehmet Demirkol, 25 Ekim’deki Galatasaray kongresi için önemli bir iddiada bulundu.

Haberin Devami GSC Portal'da

Moderatör tarafında düzenlendi:
Alp kazanırsa zaten ayvayı yeriz, dua edelim de, Duygun bey gelsin.

duygu adami sayin duygun bey tüm galatasaray camiasinin ortak duygulari ile baskanligi hayirli olsun..beyfendiye besledigim duygularimla tüm gscimbom ortak duygularina tercuman oldugumu düsünüyorum ve bu satirlari yazarken cok duygulandigimi belirtmek istiyorum..

☆$☆

duygu adami sayin duygun bey tüm galatasaray camiasinin ortak duygulari ile baskanligi hayirli olsun..beyfendiye besledigim duygularimla tüm gscimbom ortak duygularina tercuman oldugumu düsünüyorum ve bu satirlari yazarken cok duygulandigimi belirtmek istiyorum..

☆$☆

olmamış aga bu
bu adam kendi ağzıyla dedi
gsaray geçiş dönemine girecek diye
mayısa kadar
BÖYLE ZİHNİYETE çok pis takarım ben
gelin alp yalmana dönün

boskoy gitsin!!ikisini toplasan bir ünal baskan cikmaz..

☆$☆
bana göre de öyle aslında
ikisi de birbirinden irezil
ama alpin en azından olumsuz bir konuşması yok şu an için
ünal başkanı konuşacak isek
o da 1 yıldır gsaray adına 1 olumlu hareket yapmamıştır
boşkoy

bana göre de öyle aslında
ikisi de birbirinden irezil
ama alpin en azından olumsuz bir konuşması yok şu an için
ünal başkanı konuşacak isek
o da 1 yıldır gsaray adına 1 olumlu hareket yapmamıştır
boşkoy
son senesi rezil olabilir ama bu gs'nin üzerine oynanan oyunlar gercegini degistirmez..tüm ülke seferber oldu bizi asagi cekmek icin..

☆$☆

Yemişim cehapeyi, ATATÜRK'cü başkan gelecek bu da sizin en zorunuza giden şey
ulu önderin adını bile duymak zorunuza gidiyor.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ataturk'un arkasina signiyorsun , adam mezarindan kalksa sizleri yok ederdi :) rahat ol

Moderatör tarafında düzenlendi:
Arkadaşlar siyasi parti lideri seçmiyoruz Galatasaray başkanını seçiyoruz.

Benim için öncelik bize en faydalı kim olacaksa onun başa gelmesi...

Gerisi fasa fiso...

şu chpli bu değili boşverin. aslında alp yalman daha atatürkçü bile olabilir zaten Arsuvatın listesinde albayrak bilem var hükümete de yakın bir isim listeye girmiş olacak o açıdanda iyidir. ha bana göre ikisininde vizyonu sıfır bizi ileri götürmezler ama ne yapalım birini seçecez.

Yemişim cehapeyi, ATATÜRK'cü başkan gelecek bu da sizin en zorunuza giden şey
ulu önderin adını bile duymak zorunuza gidiyor.Sent from my iPhone using Tapatalk

hani elma armut meselesi ... ya şimdi ne alaka Atatürk ? Alp yalman şeriatçı mı ? bu neyin kafasıdır bu neyin kinidir ? kafayımı yedik milletçe ? yok artık ali sami diyorum diyecek daha ne kaldı

hani elma armut meselesi ... ya şimdi ne alaka Atatürk ? Alp yalman şeriatçı mı ? bu neyin kafasıdır bu neyin kinidir ? kafayımı yedik milletçe ? yok artık ali sami diyorum diyecek daha ne kaldı

bunlar cidden yobaz galatasaraylılar hocam
fikirleri yobaz bunların
GÜÇLÜYÜZ KARARLIYIZ BAŞARIRIZ
ALP YALMAN

Geri
Üst Alt