GSC Portal Demirkol: ”Galatasaray’ın yeni başkanı Duygun Yarsuvat”

hani elma armut meselesi ... ya şimdi ne alaka Atatürk ? Alp yalman şeriatçı mı ? bu neyin kafasıdır bu neyin kinidir ? kafayımı yedik milletçe ? yok artık ali sami diyorum diyecek daha ne kaldı

mesajları baştan sona okursan neden yazıldığını anlarsın ben akapeli adnan polatın desteklediği adamdan ziyade duygun yarsavutun gelmesini söyledim o da diğer partilisin deyince hayır atatürkçüyüm dedim bunda anlamayacak bir şey yok yani.

Alp yalmanin kazanma ihtimali yok

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

bunlar cidden yobaz galatasaraylılar hocam
fikirleri yobaz bunların
GÜÇLÜYÜZ KARARLIYIZ BAŞARIRIZ
ALP YALMAN

neozaman.jpg

Bir yanlislik olmazsa boyle olacak zaten..

Duygun hoca seçimi yüksek bir ihtimalle kazanır ama ben 7 aylık bir başkanlığın galatasaraya yararlı olmayacağını ayrıca Ünal Aysalın faiz yükü konusunda haklı olduğunu düşünüyorum az buz değil 90 milyon dolar faiz ödenmiş... iki başkanın en büyük projesi ne GALATASARAY Adası ? neymiş üyelerin hizmetine sokulmasıymış ? pardon ne dediniz ? şakamısınız siz ? sizin başkan olma amacınız BELEŞÇİLİK peşinde koşmakmı ? geçiniz bunları somut projeleriniz nedir ? Galatasaray faiz yükünden nasıl kurtulur bunları söylesenize !

Yeter şurda siyaset yapılmasın artık yeterince siyaset futbolun içinde zaten bari forum içerisinde olmasın.

Aziz Yıldırım'ın başımızın üstünde yeri var diyen adamın bu kulüple işi yok bu kadar basit...

Alp Yalman'ın seçilme ihtimali yok seçimin galibi belii...

Keşke yarsuvat kazansa ama korkum yalman alıcak diyorlar 3.000 üzerinde katılım olursa

Sent from my iPhone using Tapatalk

Her şeyi siyasetle bağdaştıran adamlar çok cahil gözüküyor.

Geri
Üst Alt