Demirören: ''Benim olduğum yerde kimse hakem odası basamaz''

Melih Akan

Berlin Panteri
TFF Başkanı Yıldırım Demirören, “Demirören: “Aziz Yıldırım hakem odası basamaz” dedi.

TFF Başkanı Yıldırım Demirören toplantının ardından yaptığı açıklamada, "Bu toplantıya katılan başkanlara teşekkür ediyorum. Türk futbolunun sorunlarından biri de hakem hataları. Hatalar olacaktır, biz de elimizde geldiğinde bunları aza indirmeliyiz. Taraftarın, yöneticinin, basının hatasına hep beraber bakmamız lazım. Herkes önüne şapkasını kyup iyi niyetli çözümler aramalı.Burada herkes elini taşın altına koyacak. TFF 'nin olduğu yerde kimse oda basamaz, burası dağ başı değil Futbol Federasyonu. Aşağı inenin bile odaları bastı şeklinde lanse edildiği bir ortam var. Kişiler değil, kulüpler kalıcı. Eğer kulüplerimiz mali akışlarını çözmezlerse büyük sorunlar bizi bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

GÖKSEL GÜMÜŞDAĞ: ''HAKEM ODASI BASMA TEHDİDİNİ KINIYORUZ''

Kulüpler Birliği Başkanı Göksel Gümüşdağ ise, hakem odası basma tehdinini katılan 17 kulüp olarak kınadıklarını ifade etti.

Gümüşdağ, yaptığı açıklamada, "Hakemler hataları konusunda bazı taleplerimizi ilettik. Bugünden itibaren bazı aksiyonlar üzerinde mutabık kaldık. Kulüplerin tamamı MHK Başkanı heyetine ve Federasyon Başkanı'na güveniyor. Bazı kararlar aldık. Bu da ilk adım olacak. Geçen toplantıda Passolig, E-Bilet yetkilileri toplantıda vardı. Sistem yavaş yavaş oturuyor ancak sıfır hata noktasında ilerlememeiz lazım. Hakem odasını basma tehdidinin kınanmasına karar verdik. Bunu özellikle belirtmek istedik. 17 kulüple birlikte bu kararı aldık." şeklinde konuştu.

Siz buna zemin hazırlıyorsunuz o da yapıyor. Yapamaz, edemez gibi sünnetçi korkusu vereceğinize köklü çözümler üretin.

şair burada ulen zaten ayarlıyorum hakemleri size birde neden oda basarsınız ? diyor

danışıklı dövüş
gündem değiştirme.

Aslında doğru demiş. Onun olduğu yerde odaya sığamayacakları için böyle bir şey mümkün değil.

Gumusdag ismini gordukce birilerine kufredesim geliyor nedense.

Tapatalk

doğru senin oldugun yerde hakem odası basmıyorlar direk senin odanı basıyorlar zaten..

Bizim başkanın yanında verdiği poza bak..Adam ne yapsa yanına kar kalıyor..Federasyonları hep Fener yönetti ama hiçbir federasyon bu kadar net bir şekilde Fener lehine kural değiştirerek taraflı olmamıştı..Eğer kulüpler bu adamı tasviye etmek için kılını kıpırdatmıyorlarsa zaten Türk Futbolu demenin bir manası yok..

Adam her sene hakem odasi basiyor bu da mikrofondan artistlik yapiyo iste.Hayir gectim hakem odasini federasyon bile basiyor

Ooo yine tüpcünün tüpleri bitmiş.Tüp siparisi sorunsuz devam ediyor bakiyorum.

Sen yerinde olmadığından,senin gibilerinin iplenmediği ortamda bu yavşak ve şikeci tayfaları değil hakem odası basmak,hakemleri bile s.......ler.Lavuk meyveleş senin hakemine top diyor niçin sahip çıkmıyorsun.Lafa gelince mangalda kül bırakmıyorsun.

2011 yilinin kahramani gümüsdagda gelmis yine piyasaya bi mahmut özgener eksik

He He sen onu babana anlat.

Aslında doğru demiş. Onun olduğu yerde odaya sığamayacakları için böyle bir şey mümkün değil.

Azize ve Demirören (temsili)
get-a-six-pack-funny-trick.jpg

aman abarttiniz tabiki hakkli, hayatta yildirim aziz bey oralara giremez, cünkü isler önceden halediliyor yani TFF talimati veriyor artik öyle kendin git ayarla filan gerek yok.

Bi oğlan haylazlık yapınca babasının "Bizim oğlanın kulaklarını çekerim ben merak etmeyin birdaha yapmaz" deyip sonradan gizliden "Aferim oğlum" demesi..

Geri
Üst Alt