Demirören Şikeyi Kabul Etti

Murat Hülagü

10 Numara!
BAŞKAN HACIOSMANOĞLU'NUN AÇIKLAMALARINDAN SATIR BAŞLARI

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, şike süreci ile ilgili çarpıcı çıklamalar yaptı.

Rıdvan Dilmen'e

"Yargıtay cezayı onamadan kimse suçlu değil değildir dendi. Rıdvan Dilmen, 'Yargıtay kararı onarsa başkanı yolda görsem selem vermem' dedi. Şimdi veriyor mu bilmiyorum. Yargıtay onayladı paralel devlet çıktı Fenerbahçe başkanı ile uğraşan.

Ben çıktığından beri bir telefon hattı kullanıyorum. Fenerbahçe başkanının bu süreçte sayısız sim kart kullandığı söyleniyor."

"Askerden kaçan adamı kahraman yaptılar"

"Güzide bir kulübün başkanısın, hata yapabilirsin. Bu kadar önemli bir camianın taraftarları karşılamada 'Cumhuriyet'in yılmaz bekçisiyiz' diye bağırıyor. Biz de bekçisiyiz. 'Atatürk'ün askerleriyiz' diyorlar. Atatürk'e minnet duymayan mı var?

Sahte çürük raporuyla askerden kaçan adamdan bahsediyoruz. Kahraman diye bahsettiğimiz insan bu. Ben askerliğimi 18 ay yaptım, vatan bu borcu. Büyüklerimiz bize askerliği Peygamber ocağı diye öğretti. Askerliğini yapmayan adam olmaz."

"Demirören kabul etti"

"Şikeyi federasyon başkanı kabul etti dedim hemen kibar açıklama yaptılar o konuları konuşmadık diye. Yıldırım Demirören'le görüşmemizde '2011 yılında şike yok diyorsan çayını içmeyeceğim, gideceğim' dedim. Ondan sonra 45 dakika konuştuk.

Ayrıca Fikret Ormanın Demirören'le anlaşıp 100 trilyonu hibe karşılığında hesap sormayacağını açıkladı.

Düzen herşeyi unutturmaya yönelik, suçu örtbas etmeye tezgahlanmış. Zamana yayalım bir şekilde unuttururuz, gerekli noktalarda yasal düzenlemeler yaparız, bir şekilde izlerini sileriz diye planlanmış bu çok net.

Bu oyuna uymayan 1-2 yer kaldı, onlara mücadelesinde destek olalım. Uefa pısırık çıktı, yine sazı ele alır diye düşünüyorum ama vuracağı yumruğun şiddeti azaldı bana kalırsa. Bu yüzden mücadeleyi hiç bırakmamış olan Hacıosmanoğlu 'na verilen destek altın gibidir.

bu hacida birakti gibi bence, adam konusyoruz cok guzel hakaret ediyor karsi tarafdakilara ama icraat yok.

Uefaya sikayet etsin Fifaya etsin.Gerekirse klubunu ceksin ligden.

Geldiginde boyle konusmuyordu bizim dedigimiz olmasa milyonlar sokaga dokulur felan diyordu.

Bir yerde konusmasi iyi, ama bende konusyorum ne fark ediyor? hic bir sey bana gore.

Sabır biraz sabır bunların yazın men yiyeceği kimin aklına gelirdi birden patlak verid herşey..Yine aynısı olacak birden puan silme-küme düşme gibi bir ceza verilecek rahat olun

yaa bırak hacıosman sen tayyibin yanındasın sikeyi örtbas eden bir numaralı buyuk patron basbakann sen önce ona tavır koy

Spor Hukuku ve Ceza Hukuku suçu sabit görüp ceza verilmesine karar verecek, TFF aksi yönde karar alacak.

UEFA'nın hatta FİFA'nın "ülke federasyonunun iç işlerine karışmayız" diyerek olayı bu şekilde kapatacaklarını sanmıyorum. Eğer böyle olursa bu iki kurumun futbol dünyasında saygınlığı kalmaz, otorite sağlayamazlar.Benzer olayları yaşayan ve yaşayacak ülkeler için emsal teşkil eder.

Siyaset olayın bu kadar içindeyken ve görüş birliği sağlamışken muhalefet ile iktidar, Hacıosmanoğlu'na veryansın etmek biraz haksızlık olur.Başbakana diş geçiremez sonuçta,arkasındaki taraftar grubu ile dolaylı gözdağı veremez Fenerbahçe gibi... Onun yapacağı şey UEFA ve FIFA ile teması kesmemek. Sanırım da kesmedi. Ha Trabzon'u ligden çekerim gibi birşey içine de girebilir ama Trabzon için de Fenerbahçe'yi yakmazlar,bu bir Türkiye gerçeği maalesef...

Ne yazıkki durum dahada içler acısı, hiçbirşeyi unutturmaya çalışmıyorlar, o eskidendi. Şimdi Alenen gözümüzün içine baka baka biz yaparız kimse bizi sorgulayamaz, eleştiremez noktasına geldi. En tepedekinden, en aşağıdakine kadar böyleler. Karşı çıkanın sesi anında kesiliyor, sürülüyor ve yok ediliyor. Bu konuda herkes Trabzonspora odaklanmış vaziyette ancak en fazla zararıda yine Galatasaray görmekte. Detaya girmeye gerek yok herkes herşeyi biliyor.

Düzen herşeyi unutturmaya yönelik, suçu örtbas etmeye tezgahlanmış. Zamana yayalım bir şekilde unuttururuz, gerekli noktalarda yasal düzenlemeler yaparız, bir şekilde izlerini sileriz diye planlanmış bu çok net.

Bu oyuna uymayan 1-2 yer kaldı, onlara mücadelesinde destek olalım. Uefa pısırık çıktı, yine sazı ele alır diye düşünüyorum ama vuracağı yumruğun şiddeti azaldı bana kalırsa. Bu yüzden mücadeleyi hiç bırakmamış olan Hacıosmanoğlu 'na verilen destek altın gibidir.

Ayrıca bu işi kendi içimizde çözelim, iş dışarıya kalırsa çok yazık olacak dedi.. yani uefaya başvurusunu yapacak.

Şikeyi Aziz bile hiç bir zaman inkar etmedi ki zaten...

Adamların masumuz dedikleri " Şike yapmadık" değil; "Herkes şike yaptı ama ceza bize veriiliyor" Yani adamların masumluk mantığı bu.

Aylar önce söylediğim gibi, sen polise kırmızıda yakalanınca şöyle diyebilirmisin; " Herkes kırmızı da geçti , onları yakala sonra gel beni yakala"

Şikeyi Aziz bile hiç bir zaman inkar etmedi ki zaten...

Adamların masumuz dedikleri " Şike yapmadık" değil; "Herkes şike yaptı ama ceza bize veriiliyor" Yani adamların masumluk mantığı bu.

Aylar önce söylediğim gibi, sen polise kırmızıda yakalanınca şöyle diyebilirmisin; " Herkes kırmızı da geçti , onları yakala sonra gel beni yakala"

Bide bu argüman çıktı.. kulaktan dolma laflarla konuşmayı bıraksak artık..

[media]https://www.youtube.com/watch?v=zW4PRiy0ke8[/media]

[media]https://www.youtube.com/watch?v=TWAXR3Wqwuo[/media]

[media]https://www.youtube.com/watch?v=_v0ugEEfxUo[/media]

Umarım yukardaki aziz sever arkadaş kadar "objektif" doğrucu davut bir GALATASARAY lı yoktur ,, umarım fenerlidir yukarıdaki şahsiyet .

Sahte çürük raporuyla askerden kaçan adamdan bahsediyoruz. Kahraman diye bahsettiğimiz insan bu. Ben askerliğimi 18 ay yaptım, vatan bu borcu. Büyüklerimiz bize askerliği Peygamber ocağı diye öğretti. Askerliğini yapmayan adam olmaz."

Rasim'in "Eeeeeeeiiyyyy İbrahim Hacıosmanoğlu !!!" diye başlayan, "ulusalcı zihniyet bu" diye devam eden cümlelerini duyar gibiyim. :)

Uefa deki gelişmeleri pek takip etmiyorsunuz galiba. Uefa öyle bir vuracak ki bunları ne olduğunu bil anlamayacak. Son 1 sene icin yapılan uefa acıklamarı ve yeni uefa şike düzenlemesini dikkate alırsak topu pen altı noktasına koyuldu uefa tarafından.

Bide bu argüman çıktı.. kulaktan dolma laflarla konuşmayı bıraksak artık..

[media]https://www.youtube.com/watch?v=zW4PRiy0ke8[/media]

[media]https://www.youtube.com/watch?v=TWAXR3Wqwuo[/media]

[media]https://www.youtube.com/watch?v=_v0ugEEfxUo[/media]

Arayış ne kardeş. Eğer amacın Azizi savunmak ise yanlış yerdesin. Hatta geç kaldın. Keşke mahkemeye katılıp bunu fiilen yapsaydın.

Zaten inanmadığın bir söz için üşenmeyip 3 tane videoyu ekliyorsan konu anlaşılmıştır. Uzun uzun sana laf anlatacak değilim. Amacın niyetin belli.

Geri
Üst Alt