Demirören: "Siyaset futbolun içine karışmamalı"

Cok garip bir ulke olduk son birkac yildir. Sanki milletce trolleniyormusuz gibi hissediyorum. Yoneticisinden siyasetcisine ulkenin butun kurumlari bizlerin akli ile alay ediyor.

Sn. Ünal Aysal da dahil mi

Hani su iki de bir konusup aday olmayan beyfendi

Sn. Ünal Aysal da dahil mi

Hani su iki de bir konusup aday olmayan beyfendi

Degil. Sn. Ünal bey bahsettigim profilin disinda bir insan. Adaylik konusunda ise henuz net bir durum yok. 'Umarim bana ihtiyac olmaz' dedi. Bir nevi acik kapi birakmaktir bu. Beklemeye devam edelim. 2018'de hersey belli olacak zaten.

Kilicdaroglu futbola karışmayı ivedilikle bırakmalı.

Cehape zihniyeti futbolu bitirdi

fapatalk'dan gönderildi.?

Degil. Sn. Ünal bey bahsettigim profilin disinda bir insan. Adaylik konusunda ise henuz net bir durum yok. 'Umarim bana ihtiyac olmaz' dedi. Bir nevi acik kapi birakmaktir bu. Beklemeye devam edelim. 2018'de hersey belli olacak zaten.

Ünal Aysal'i her ne kadar sevsem de gercekleri görmek gerekiyor

Taraftarin akliyla oynuyor,radyo programinda olumlu konusuyor is ciddiye binince genclerin önünü acalim yok ya öyle kolay mi

Baskanlik döneminde oldugu gibi yine egosunu tatmin etmek icin taraftari kandiracak aciklamalar yapiyor

bununda süresi doldu yerine büyük bir ihtimal göksel gümüşdağ gelecek.

Sende karışmamalıydın. Baban şirketlerine bela olmayasın diye seni tinercilere peydahladı, sonrada tüm futbol alemine bela oldun

Geri
Üst Alt