Demirören: "UEFA baskı yaparsa işler değişir!"

yabancı sınırlandırılması konusunda konuşan Fatih Terim 'TFF çatısı altında daha önce ne dediysem sözlerim hala geçerlidir' dedi... ve benim için bitti.

Aylarca "mahkeme kararını bekleyelim",oradan diledikleri olmayınca "yargıtay kararını bekleyelim" diyenler şimdi yargıtay kararı bizi bağlamaz diyorlar :)

enteresan.. adam resmen "biz üstünü örttük, ama uefa illa ceza verin diye ısrar ederse ceza veririz" diyor. yani bu bile resmen şikeyi kabul ediyoruz ama ceza vermiyoruz demek.

enteresan.. adam resmen "biz üstünü örttük, ama uefa illa ceza verin diye ısrar ederse ceza veririz" diyor. yani bu bile resmen şikeyi kabul ediyoruz ama ceza vermiyoruz demek.

Enteresan değil,Demirören o yüzden seçildi,utanması olmayan biri.

Hatta bir anektod vereyim :

Ali Koç, Demirören seçildiğinde(daha doğrusu atandığında) şunu söyledi : "Çok isabetli bir seçim. Sayın Demirören, MAA gibi laflara takılmaz, bildiğini okur"...Yani "yüzü yoktur"un biraz daha kibarcasıdır bu.Başka biri olsa bu kadar pislikte istifa ederdi yoksa.

Enteresan değil,Demirören o yüzden seçildi,utanması olmayan biri.

Hatta bir anektod vereyim :

Ali Koç, Demirören seçildiğinde(daha doğrusu atandığında) şunu söyledi : "Çok isabetli bir seçim. Sayın Demirören, MAA gibi laflara takılmaz, bildiğini okur"...Yani "yüzü yoktur"un biraz daha kibarcasıdır bu.Başka biri olsa bu kadar pislikte istifa ederdi yoksa.

ya enteresan demem şaşırdım anlamına gelmiyor renktaş. bu zamanda olan hiçbir şeye şaşırmıyorum. eskiden şike yok biz karar verdik diyorlardı.

şimdi alenen söyledikleriyle çelişiyorlar, var ama örttük uefa zorlarsa ancak ceza veririz diyorlar. yani bunu geçiştirebilir, biz karar verdik uefa zorlarsa düşünürüz o zaman konuşuruz diye geçiştirebilir. alenen itiraf ediyor demek istiyorum.

Lafa bak;

"UEFA dan baskı gelirse Türk futbolunun menfaatleri doğrultusunda..."

UEFA yi baglasaydiniz "......misim Türk futbolunun menfaatini mi" diyecektin tüpçü...

Tıpkı göreve geldiğinden beri dediğin gibi.

Fenerin menfaati > Türk futbolunun menfaati

Bu zihniyette olduğunu biliyoruz zaten...

GT-S5301 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

kaçınılmaz sonu oda biliyor ve bunu yavaş yavaş dillendirilmeye başlanıyor ki millet bu düşünceyi zamanla benimsesin diye

demiroren_5011.jpg

Baskı yapmalarından bahsediyosun. bu demek oluyorki acik acik gerceklerin sende farkindasin. biseyleri ort pas etmenin dolayli itirafidir bu. domuz gibi biliyoda isine gelmiyo o baska. kisacasi kral ciplak. su tipe bak ya insanin bu tipde evladi bile olsa sevemez.

Tüpçü yolun sonu geliyor.Bakalım uefa eline verdimi ne yapacaksın.Uefa yı da kendi gibi karaktersiz sandı bu heralde üstü kapanacak olayların.Az daha sabır bu ayının rezil olacagı günler çok yakın.

Bir bu adamın üst düzey spor adamı olduğuna şaşırıyorum bir de Sabri Sarıoğlunun üst düzey sporculuğuna

ceza verırız demıyor...videosunu ıyı ızleyın uefanın yazısına gore otururz konusuruz dıyor...olesıne toplanır dagılırız anladım ben

gereksiz bir tartisma..fener zaten küme düsecek...bu sene kim ikinci olur onu merak ediyorum..zaten sampiyon biziz...

ceza verırız demıyor...videosunu ıyı ızleyın uefanın yazısına gore otururz konusuruz dıyor...olesıne toplanır dagılırız anladım ben

Ya kellesine verir ya cezayı..Kimse tutmaz onu burada Başbakan köküne kibrit suyu döker adamın.. Kendisini zerre sevmem ama bu iş Uefaya gittikten sonra Başbakan'a bu konuda güveniyorum.. Kesinlikle ne Aziz tanır ne Demirören adam ne bakanları ne danışmanları bir kalemde sildi daha 1 yıla kadar en yakın adamlarından olan İdris Naim Şahin şimdi Ordu BBP başkan adaylığına çıkıyor düşün yani durumu..

Geri
Üst Alt