Demirören: "Yabancı sınırının bana göre artık kalkması lazım."

Misyon tamamlandi demi artik GS karisti gorev tamamlandi. Tez zamanda allah bin belani verir ins tipsiz herif

Yaziklar olsun bizim camiayada ki su adama iki senedir tff baskanligi yaptiriyor allahin belasina

30martta seni de sandığa gomecegiz fener çocuğu tüpcü!

HTC Desire C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İplerini kim tutuyor bunun?Normal yani böyle şeyler yapması.

Demirören'in geliş şekli her şeyi anlatıyor zaten.Demirören bir projedir, piyondur.Devlet ve Fenerbahçe ne derse Demirören onu yapmakla yükümlüdür.Tarafsız değildir.Şu anda Fenerbahçe'nin işine gelen 6+0+3 ve 5+0+3'tür ve onlar değişmesini istemediği takdirde değişmeyecek.Allah kahretsin geldiği güne lanet olsun, Türk futboluna sürülmüş en büyük lekedir şikecilerle birlikte.

beşiktaşı batırmış bir adam ülke futbolunu yönetiyor içler acısı halimiz

Allah belasini versin diyecegim su adamin ama tipine bakinca ALLAH cezasini vermis zaten.. simdi RTE ve azizenin kopegi olmus.. asil sahibine kizmak lazim, tupcuye ne desek bos :S

Yazık valla halimize. Bjk yi ne hale soktukdan sonra, birde tff nin basina geçirdiler. Hangi akla hizmet?

Arka planda neler olduysa artik bilinmez.

Nşa'da boyle beceriksiz bir yonetici baskan olamaz.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kebapçı Terim de yerde kalan son tükürüklerini yalamaya devam ediyor hala, bu konudaki bütün söylediklerini yutarak. Sana da helal olsun çakma delikanlı.

Ondan önce de yabancı sınırının en ateşli savunucusuydu. Bir öyle bir böyle.

olay cok acık feneri şampiyonlugu garantilendi , uefa ayarlandı gerekli rüşvet verildi fenerin düşmeyecegi garantilendi . adam sırayla azizin her istedigini yapıyo bizde boyle seyrediyoruz artık hakkaten igreniyorum turk futbolundan bu adamlardan azızden bu tüpçüden , ama zoruma giden fener istedigini yapıyor biz maalesef seyrediyoruz hukumet tff adamlar her yeri ele geçirmiş. Biz bakalım böyle burda feneri düşürmezler üç sene oldu dedim cok mesaj geldi inşallah yanılırım dedim halada aynı seyi söyluyorum inşallah yanılırım . fener şampiyon olur dedim bu tff biz guzel oynasakda şampiyon yapmaz bizi dedim bu sene gozumuzun ıcıne soka soka adamlar lıgde neler yaptılar bir macta sivas macında penaltıları veirlmedi kıyamet koptu bizim oyuncularda da ayrıca ruh yoktu tff de sonuna kadar fenerliyim diyordu. Ne diyelim hayırlısı işler hiç iyi gitmiyor medyada hemen başladı galatasarayda malı krız bilmemne bizimle ugrasmaya devam .

Ben sizleri anlamıyorum.

Gerçekten anlamıyorum.

Yabancı sınırı var, ve yönetimin bu sınırı bile bile aldığı kalitesiz yabancılara bir bakın...

Sınır olunca, insan satın aldığı malda daha özen göstermez mi?

Aslında sınırlı olursa senin şansın daha fazla,çünkü sen zenginsin, para kazanıyorsun,arabanın Mercedes'ine binersin.

Parası olmayan Doğan Şahine biner. farkın olur.

Yok önümüz kesiliyor, yok sınırsız olunca bizi kimse tutamaz...

Sınırsız olursa, takım tam çöplüğe döner, anlamıyormusunuz.

Sınırlı olduğu halde doğru düzgün oyuncu alamıyan,ve uyduruk topçulara milyon euro ödeyen adamlar,sınırsız olunca coşacaklar...

Kaynak yasak malesef kapatıyorum müsadenizle.

Geri
Üst Alt