Demirören'den Yabancı Oyuncu Açıklaması!

Emir Konya

Cimbom Old Boys
10 Numara!

Yabancı oyuncu sayısı hakkında açıklamalarda bulunan Yıldırım Demirören, "En son Kulüpler Birliği toplantısında, önümüzdeki uygulanacak sistemi Ocak ayında açıklama kararı alacağız. Yabancı oyuncu sayısında değişiklik olmayacak. Ocak ayında yabancı kuralı ile ilgili aldığımız kararı açıklayacağız ama 2015-2016 sezonunda uygulanacak. Yabancı kuralına milli takım kriteri koyunca Melo gibi önemli bir oyuncu bile Türkiye'ye gelemiyor." dedi.

Demirören'den yabancı oyuncu açıklaması! - NTVSpor.net

%100 iyilestirme olacak. Ilk 11'de 5 yabanci gercekten cok az ve nekadar az yabanci oynarsa ligimiz okadar dandik bir hal aliyor.

Milli takım kriteri koyunca ne olacak. Anadolu kulüpleri Uganda milli takımından transfer yaparken, büyük takımlar daha tanınmış/iyi futbol ülkelerinden transfer yapacak. Çok saçma bir karar olur. Anadolu kulüplerin bütçeleri belli İngiltere değilki burası.

Milli takım kriteri zaten ilerleyen aşamalarda olmalı.
İlk önce kritersiz bir şekilde olmalı.
Lig kalitesi arttırılınca bir takım kriterler konulabilir.

Bu adamların futbolu geliştirmek gibi bir niyeti olmadığı için onlar adına sorun teşkil etmiyor zaten.

Yabanci sayisi degişmiyorsa bile hepsi oynasin 11 de ozaman. Yine arti muhabbeti olursa başlarim öyle degişiklige

arti bilmem neye gerek yok yap düz 7 bitsin olay..hem devamli oynayan 7 tane türk olur hem de ülkemiz yabanci cöplügüne dönmez..

☆$☆

ne diyo la bu sarhoşmu melo falan

yabancı sınırı değişmeyecek avrupa pasaportu olanlar yabancıdan sayılmayacak bence

Son düzenleme:
Volkan çıktı gidiyor dediler, “Aşağı inersek takımı çekeriz' dedim. 'Volkan haklı' dedim. 'Volkan gitti diye takımı çekerim' dedim. Volkan’a hak verdim. Ama Volkan’ın takımı için oradan gitmemesi lazımdı. Milli Takım forması giymiş kişiye kimse küfür edemez. Hayatta küfür edilmeyecek, yuh çekilmeyecekler, Milli Takım oyuncularıdır" yorumunu yaptı.

milli takım oyuncusu milli takım seyircisine küfrederken nerdeydin lan tüp

atarlanmayin hemen biraz okuyun ..

adam diyor .. yabancilarda 10% millitakimda en az forma giymesi gerektiren kurali uygularsak melo bile kadroya giremez diyor ..

bruma/telles bile olmaz ..

o yuzden biraz daha dusunecekmis tup kafasi

Milli takımda forma giyme kuralı kadar saçma bir düşünce olamaz premier ligin kendine özgü kuralı o taklite gerek yok, tutmaz ayrıca milli oyuncuların işi gücü yok kokuşmuş türkiye ligine gidecek peh.

Zaten mayıs sonuna kadar vakti var bayram değil seyran değil nereden çıktı bu yabancı değiştirme fikri.

Tinerciler bir hayal A.liginde başarılı oluruz diye attılar ortaya ama çat ilk turdan liverpool çıkınca akılları başına geldi :D

Ayrıca tüpkafa diegoyu örnek vereydi meloyu karıştırma lan.

demiroren-aday600_7WJ35.jpg

sus şerefsiz tüpçü . başımıza ne geldiyse senin yüzünden geldi zaten . melo elini sıkmayınca hemen yavşamaya baslamıssın . adam olucaksın .

İngiltere Premier Lig’le çok sayıda ortak çalışma anlaşması imzalanan Hindistan’da, sosyal medya, reklam filmleri ve Anelka, Adrian Mutu başta olmak üzere Japonya’dan Yunanistan’dan Brezilya’ya kadar çok sayıda ülkeden önemli isimlerin transferi ile futbol ayaklandırılmaya çalışılıyor.

Bizde taraftar küfür etti takımı çekecektim yha gibi embesil tripere girelim.

Geri
Üst Alt