Denayer Rest Çekti!

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1590207_h.jpg

Galatasaray'ın Manchester City'den kiralık olarak kadrosuna kattığı Jason Denayer geleceğiyle ilgili kararını verdi, İngiliz ekibine başvurarak bu yönde ilgili bir talepte bulundu.

Premier Lig kulübünün geçtiğimiz sezon Celtic, ardından bu sezon ise sarı-kırmızılılara geçici transferle gönderdiği oyuncu, bu kez City'ye rest çekti.

Manchester City'li yetkililerle görüşen deneyimli savunmacının, geri dönerek sezon başından itibaren City forması giyeceğini ilettiği, başka bir takıma kiralanmayı kesinlikle istemediğini aktırdığı bildirildi. Pep Guardiola yönetimindeki ekipte kendisini ispatlayacağına inanan Belçikalı savunmacının, "Kiralık gitmem. Eğer takımda düşünülmeyeceksem o zaman temelli giderim" çıkışı yaptığı belirtildi.

GALATASARAY'DA DEĞERİNİ ARTIRDI

Sarı-kırmızılı ekibin satın alma opsiyonu olmaksızın kadrosuna kattığı Jason Denayer, bu sezon takımda performansı beğenilen ender oyunculardan bir tanesi oldu. Cim Bom'un kadrosunda fiyatını artan ender futbolculardan bir tanesi olan 20 yaşındaki oyuncunun değeri, sezon başında 3 milyon euro olarak değerlendirilirken şu an için 4 milyon euro olarak gösteriliyor.

(Milliyet)

[url]https://www.gscimbom.com/denayer-rest-cekti/[/URL]

city satısa cıkarırsa, fb bneligine basar parayı alır. demedi demeyin.

guardiola bilecek artik. umarim goze patmaz ve bize gelir. saglam adam

Ne yapip edip pozisyon bilgisini gelistirmesi gerekiyor; ki zaten City de mac oynasin pozisyon bilgisi gelissin diye 2 senedir kiraya veriyor. Su an pek gelistigini soyleyemem, seneye de kiralik vermek isteyeceklerinden hic suphem yok.
1-2 sene daha gelistiremezse yalniz "atletik ama zayif pozisyon bilgisi olan stoperler" kervanina katilir. O zaman da ust duzey takimlari ruyasinda gorur.

Tabii pozisyon ogrenilebilir bir sey, atletiklik buyuk olcude dogustan. Bu yuzden kariyerinin sonuna kadar kiymetli bi oyuncu olacaktir.

Ne yapip edip pozisyon bilgisini gelistirmesi gerekiyor; ki zaten City de mac oynasin pozisyon bilgisi gelissin diye 2 senedir kiraya veriyor. Su an pek gelistigini soyleyemem, seneye de kiralik vermek isteyeceklerinden hic suphem yok.
1-2 sene daha gelistiremezse yalniz "atletik ama zayif pozisyon bilgisi olan stoperler" kervanina katilir. O zaman da ust duzey takimlari ruyasinda gorur.

Tabii pozisyon ogrenilebilir bir sey, atletiklik buyuk olcude dogustan. Bu yuzden kariyerinin sonuna kadar kiymetli bi oyuncu olacaktir.

Man City yanlış yol izliyor kiraya vereceği takım konusunda pek seçici davrandığını söyleyemem.Acı ama gerçek Denayer için Galatasaray'ımız doğru yer değil. Hem bol bol forma giyebileceği , oturmuş bir sisteme sahip takıma gitmesi gerek. Hem de yanındaki stoperin tecrübeli olması gerek. Semih Ujfaluji Melo 3 lüsünde Semih in parlaması gibi maç içerisinde 2 abisi resmen suraya git bunu yap şuna bas diye taktik veriyorlardı. Tabi bu anlatımların kalıcı olması için adamın hamurunda olması gerek bizim Semih şimdilik sınıfta kaldı bu konuda.

Man City yanlış yol izliyor kiraya vereceği takım konusunda pek seçici davrandığını söyleyemem.Acı ama gerçek Denayer için Galatasaray'ımız doğru yer değil. Hem bol bol forma giyebileceği , oturmuş bir sisteme sahip takıma gitmesi gerek. Hem de yanındaki stoperin tecrübeli olması gerek. Semih Ujfaluji Melo 3 lüsünde Semih in parlaması gibi maç içerisinde 2 abisi resmen suraya git bunu yap şuna bas diye taktik veriyorlardı. Tabi bu anlatımların kalıcı olması için adamın hamurunda olması gerek bizim Semih şimdilik sınıfta kaldı bu konuda.

Bizim için de Denayer doğru oyuncu olmadı aslında, bunu da söyleyebiliriz.
Çünkü pozisyon hatalarını göz önünde bulundurarak sağ bek oynatıldığı bi dönem oldu, ki stoperler için bu yöntem pek çok kez uygulanır. Hatta ender de olsa ofansif orta sahalara da pozisyon bilgisi öğretmek için sağ ayaklıysa sağbek, sol ayaklıysa solbek görevi verilir.
Stoper tandeminde kalıcı olarak Denayer'i oynatmak durumunda kaldığımız zamanlarda da 1-2 maç oynayıp sakatlandı. Ben o sakatlıklardan hiç hoşlanmadım mesela.

Chedjou da pozisyon bilgisi üst düzey olmayan bi oyuncu mesela. Chedjou'nun özelliklerinden bahsedersek önce hava toplarından, sonra top tekniğinden, sonra atletikliğinden bahsederiz. Pozisyon bilgisini Fransa liginde elinden geldiğince geliştirmiş olsa da eğer atletikliği olmasa bırak Süper Lig'i, ikinci lig için bile zayıf kalırdı Chedjou.
Denayer'in de bu 1-2 yıl içinde kalite olarak City oyuncusu olamazsa(bana olamayacakmış gibi geliyor) Chedjou'nun izinden gideceğini düşünüyorum.

Dediğin gibi yanında usta bi Ujfa, önünde o pozisyon için benim bugüne kadar gördüğüm en iyi dm performanslarından birine(geldiği ilk yıl) sahip Melo olsaydı Denayer de City'nin bırakmak istemeyeceği bi oyuncu olabilirdi. Seneye başka takımda hala bu şansı var, bakalım.

denayer bu dandik kadronun oyuncusu kesinlikle değil ve bu adam daha 20 yaşında ! arkadaşlara katılıyorum yutkunarak izleriz denayeri 2 sene sonra üst düzey bir takımda

Kavga mı var yoksa?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bizde korelir bu eleman. Adam ust uste 2 mac oynayamadi bize geldiginden beri, oynadigi maclarda da ust uste 2 kez ayni mevkiide oynamadi. Stoperde oynadigi maclarda da her mac partneri degisti. Sokayim boyle takima der ceker gider.

Kavga mı var yoksa?

Adam trabzon seyircisiz oynasa da fener macina seneye falan demisti bir yerlerde.

Ayruca gecen Antepe fener kesin koyar demisti, ondan once de benzer seyler yazmisligi var. Bi kere Antep dussun eskisehir dusmesin diyor, hicbir Galatasarayli dogru bilincaltiyla bunu demez. eses sikeci takimdir, Antepse Bruma'yi kiralik alip bize guzel bir kiyak yapan takim. 4-3luk mac cok gecmiste benim icin.

Adam trabzon seyircisiz oynasa da fener macina seneye falan demisti bir yerlerde.

Ayruca gecen Antepe fener kesin koyar demisti, ondan once de benzer seyler yazmisligi var. Bi kere Antep dussun eskisehir dusmesin diyor, hicbir Galatasarayli dogru bilincaltiyla bunu demez. eses sikeci takimdir, Antepse Bruma'yi kiralik alip bize guzel bir kiyak yapan takim. 4-3luk mac cok gecmiste benim icin.

Mehmet Han kuş diyorsun yani. Herşey olabilir tabi.

Geri
Üst Alt