Deniz Atalay: "Tarık'ı istesek biz alırdık"

Melih Akan

Berlin Panteri
03092014_Besiktas-a-transferi-neden-olmadi-.jpg

FUTBOL DİREKTÖRÜ O RAKAMLARA TRANSFER ETMENİN DOĞRU OLMADIĞINI SÖYLEDİ

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Atalay, "Geçen sezon ciddi biçimde gündemimizdeydi. Son ana kadar biz değerlendirdik. En son menajeriyle bir görüşme yaptık. Ümraniye'de görüştük. En son bizim belirlediğimiz bir fiyat vardı. Onun üzerine çıkmadık. İşin gerçeği Eskişehirspor'a biz gönderdik. İstesek alabilirdik. Bugün Tarık o günkü fiyatların neredeyse 4 katına Galatasaray'a transfer oldu.

Bugünkü transfer koşullarına göre bizim o gün anlaşabileceğimiz şartlar çok daha uygundu. O gün Beşiktaş Tarık'ı alabilirdi. O dönemde Tarık'ın sözleşmesinin bitmesine yarım sezon vardı. Bu durumda bir futbolcu istediği takımla görüşebiliyor. Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan bizim yaklaşımımızın çok doğru olduğunu söylemişti. Ama o gün dönemin futbol genel direktörü istenilen rakamlara Tarık'ın transferini doğru bulmadığını ifade etti. Futbolun içerisinde bunlar var. Oluyor böyle şeyler" dedi.

Radyospor

Gülmeye gerek yok. Adam dogrulari söylemis.

Tarik Camdal 5 milyon edecek bir futbolcu degil, 2.5'tan fazla asla etmez. 5+3'te bile 2.5'tan fazla etmez..

0 gol 0 asistlik bir sezondan sonra cocuk Galatasaray'a geldi!

haksız değil devre arasında 1 milyon euroya alabilirlerdi komisyoncuların işine gelmedi

Bu yabancı sınırında tarık bal gibi 5 eder ülkemizde sanki futbol normal bir oyunda futbolcu piyasası normal olacak

Gerizekali biz de devre arasi 1 milyon euro vermedik ona bakarsan. Konusmak icin konusuyor bildigin.

$

eskişehir gibi karaktersiz bir camiaya ayıp olmasın diye bedavaya almadık gittik 6 ay sonra 5m euroya aldık saçmaladık arada giren 2.75m euro salih kazığıda cabası

Alsaydin o zaman ezik. Tatava yapma.

Herkesi aliyorsunuz zaten. Olcan´i da aliyordunuz. Siz kim, Galatasaray´la cekismek kim ya.

Tarık umarım tutar. Takıma katkı sağlayacak bir oyuncu olursa kimse 5 m euro'nun lafını etmez.

Anadolu'dan bi 2-3 sene daha topcu almayız zaten. Cünkü piyasada kaliteli genc kalmadı :)

Artık yerli transferinde Almanya'ya yönelme vaktidir.

Yonetimin hatasi Veyselle beraber alacaktik tarik gitti cocugu ortada biraktilar Sozlesme yenilmese kadro disi kalacakti mecbur imzaladi.Yonetim sezon sonuna kadar bekle seni alacagiz deseydi tarik belki imza atmazdi.Veyseli alinca Tarikta anladi beni almayacaklar diye korku yaratti oda imzaladi tarigin sucu yok yonetim dusunsun.

Adamlar istese çok başarılı olacakta... işte...

tarık toplam oynadığı maçlarda sadece 1 asist yapmış ? istatistik herşey değildir diyeceksiniz tamam pekala o halde hangi özelliğine bakacağız ? 5 milyon euro filan tabiki etmez lakin ülkedeki kirli futbol düzeni bu paralara mecbur bırakıyor o yüzden mecburi bir transfer olarak görüyorum takıma hayırlı olsun lakin tarığın bonservisini 5 olarak değil 9 olarak görüyorum zira devre arası 2.75 salik ve takas için göndermek istediğim umut gündoğanıda ekliyorum zira devre arası 1 milyon euro vermeyip 9 milyon euroya almış olduk bu olay bile ibretlik bir olaydır ama kimsenin tınlamıyor o ayrı

Devre arası veyseli aldık olm siz iyi misiniz ya

O zaman kim as kim yedekti bi bakın

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Gülmeye gerek yok. Adam dogrulari söylemis.

Tarik Camdal 5 milyon edecek bir futbolcu degil, 2.5'tan fazla asla etmez. 5+3'te bile 2.5'tan fazla etmez..

0 gol 0 asistlik bir sezondan sonra cocuk Galatasaray'a geldi!

Yahu takmışsınız gole arkadaşım. Sanki santrafor alıyoruz. Eskişehirspor forvetleri bile geçen sezon 3-5 golden fazla atamadı.

Tarık bence de 5 milyon etmez ama ona bakarsan Alper Potuk da 6.5 milyon etmez, Mehmet Topuz da 7.5 milyon etmez, İsmail Köybaşı da 5.5 milyon etmez. Ama kimse bunları konuşmaz. Galatasaray transfer edince hemen bir muhasebe. Hemen istatistikler.

Ve maalesef bazı taraftarlar da buna çanak tutuyor. Tarık'ı 6-7 ay önce 1-2 milyona alabilme şansımız varken, inat edip almayan yönetimi eleştirin, Tarık'ın oyun anlayışını eleştirin, fiziksel özelliklerini konuşun ama asla gol atmadı diye eleştirip prim vermeyin şunlara.

Para var ki aldık kardeşim, Gelirlerimiz fenerin ve beşiktaşın toplamı kadar.

Zenginin parası züğürdün çenesini yorarmıs. Konusup duruyorlar işte. Bırakın kim ne derse desin.

Verdik 4.5 aldık, tutarsa ne ala tutmazsada napalım. Bu düzende böyle olmak zorundayız

Büyük takımlar 30a 40 a futbolcu alıyorlarda tutmuyor sonra 5 e 10 a gönderiyorlar. Her zaman aldıgından kar edeceksin yada fayda sağlayacaksın diye bir şart yok. Birazda kumar gibi bakın olaya.

Geri
Üst Alt