Deniz Atalay: "Tarık'ı istesek biz alırdık"

millet kagawayi 8 mio alir

biz tarik 5 artik salih kazigi 2,5

Türkiye liginde türk olarak maalesef 5m €'dan fazla edicek oyuncu yok hatta 5 bile fazlada Burak'a 5 veriyordu Lazio diye 5 yazdım :D

3 tarık eksiklerini kapata bilirse en az 10 ede bilir.

Ama şu an bence 3 eder masimum.

5+3 hesabada katarak.

Sıkı disiplinli Çalışırsa 2-3 sene içinde gökhan gönül seviyesinde olur herhalde.

yalan değil devre arasında isteselerdi alırlardı. bizde isteseydik en fazla 1 milyon euroya alırdık.

Gülmeye gerek yok. Adam dogrulari söylemis.

Tarik Camdal 5 milyon edecek bir futbolcu degil, 2.5'tan fazla asla etmez. 5+3'te bile 2.5'tan fazla etmez..

0 gol 0 asistlik bir sezondan sonra cocuk Galatasaray'a geldi!

tarıkın ne top oynadıgını bilmem ama su forumda elimizde büyüdün hala ahkam kesmemeyi ögrenemedin murhanj old boys

gecen sene 0 gol 0 asist yapmıs olabilir de bu referans degil. verilen para cok ama 0 gol 0 asist diye bakmak cok sacma buhranj büyüyünce anlayacan bak mevzuyu

bıyıgını seveyim söyle postlar atma

gophan gonul fenere gelmezden evvel kayseri erciyasda kac gol kac asist yapmıs da gelmis. ya da tam tersi la liga'da 27 gol atan guiza tr liginde ne yapmıs vs vs diye orneklendirilebilir.

önce bi sahaya insin cocuk 2 top tepsin ona göre yapalım yorumumuzu. 5+3 varken de 200bin tllik topculara 3-5 milyon yurolar vermeye de kendinizi alıstırın

Alsaydın ozaman neden almadın.

geçen sezon 2.5 versek bizde alırdık.. hatta bedava bile alabilirdik adamın yarım sezon forma giymemesini göze alsak

Sacmalayan sacmalayana tarik ile veysel ocak ayinda kadro disiydi. Veyselin alacaklari olmasaydi bugun veysel'de eskisehirdeydi.

O yuzden o alirdi bu alirdi olaylarini gecelim gecen sene kimse alamadigi icin tarik kaldi.

Sozlesmesi bitmesine 6 ay kala futbolcuyla konusmak dogru hamle fakat bu takim galatasaray ise etik disi.

Deniz atalay gecsin bu isleri tarik degil veyselin pesinde kostular. Veysel icin konustuklarini cumle aglem biliyor. Serbest oyuncuyu alamayinca tarik icin konustuk oldu o da iyimis :D

Bu arada veyseli biz bedavaya almadik o alacakarindan vaz gecti biz alacaklarimizdan vazgectik. 1milyon €ya yakin bir gider oldu. Tarik ici 1,5-2milyon. € isteselerdi alirdik zaten.

Hatirladigim o donemde istedikleri para min 3,5 milyon € idi. Sozlesme imzalamadi diyr kadro diisi biraktilar sonra ne tehtitler dondu bunu bilmiyoruz. Kusura bakmayinda tarikta mal degil

beyler olcan ve tarık transferini eleştiremeyiz pandev niye geldi derseniz anlarım ama bu yabancı sınırında mecburduk yoksa kadro anlamında çok ciddi sorunlar yaşayacaktık bence tarıkı diğer yerli transferle karıştırmayın inanın potansiyeli çok yüksek

denizler hep böyle saçma sapan konuşmak zorunda mı?

bkz: drogbayı istesek alırdık deniz aytöre ( https://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/22569215.asp )

bide sneijderi istesek alırdık var

https://spor.mynet.com/fenerbahce/1...k-alirdik.html?tmpl=mobile&m=1&mapp=1&start=0

fb yine büyük oyuncular hakkında demiş bjknin vizyonu işte :D

aykutun cümleleri tam bomba :D mal

-Sneijder de aynı Krasic gibi olur.

-Nobre, Sneijder'den çok daha fazla yarar sağlar.

kedi ciğer meselesi hep bunlar :D

O değilde bunların tek sağ beki Serdar Kurtuluş mu şimdi ?

Tarık Çamdal 0 gol 0 asistmiş çok beğendiğiniz Gökhan Gönül geçen sene 0 gol 3 asistle oynadı.

Yalan dolan. Sağ bek olarak Tarık Çamdal'ı alamadın anladık da, başka bir sağ bek niye alamadın? Hem de bu kadar ihtiyacın var. Sağ bek alabilecek kudreti olmayan takım, Galatasaray'la girdiği bir transfer rekabetinden olumlu ayrılamaz.

Helal olsun büyük adamlarsınız vesselam

Yonetimin hatasi Veyselle beraber alacaktik tarik gitti cocugu ortada biraktilar Sozlesme yenilmese kadro disi kalacakti mecbur imzaladi.Yonetim sezon sonuna kadar bekle seni alacagiz deseydi tarik belki imza atmazdi.Veyseli alinca Tarikta anladi beni almayacaklar diye korku yaratti oda imzaladi tarigin sucu yok yonetim dusunsun.

tarık ortada bıraktı :)

veysel ile aynı durumdaydı... veysel diretti galatasaray'a geldi... tarık gidip sözleşme yeniledi... o da diretseydi birlikte gelecekti galatasaray'a...

Tarik galatasaraya gitmek istiyorum diye defalarca soyledi yonetim eskisehirin fiyatini cok pahali gordu almadi gitti veyseli aldilar.
tarık ortada bıraktı :)

veysel ile aynı durumdaydı... veysel diretti galatasaray'a geldi... tarık gidip sözleşme yeniledi... o da diretseydi birlikte gelecekti galatasaray'a...

Tarik galatasaraya gitmek istiyorum diye defalarca soyledi yonetim eskisehirin fiyatini cok pahali gordu almadi gitti veyseli aldilar.

sözleşmesi bitiyordu hangi fiyat??? :) diretip imzalamasaydı bonservis bedeli olmadan gelecekti, kendisi fazla para kazanacaktı... diretmedi sözleşme yeniledi eskisehir'le...

Geri
Üst Alt