Deniz Ateş Bitnel'in Hakemlik Kariyeri Bitmelidir

Amma abartildi bu konu vallah..

ne yalan söyleyim şu maçı izledikten sonra futboldan soğudum.. futbol artık bir tiyatro gibi gelmeye başladı bana.. bunu uzun zamandır düşünüyorum ama ''olur mu öyle şey'' diyip geçiştiriyorum kendi kendime... eskisi gibi futboldan zevk alamıyorum.. hangi maçı izlesem şüpheyle izliyorum

Sorma futbol zevkimizin içine ettiler.Geçenlerde dedim başka liglere bakayım.Yok arkadaş Galatasarayın maçlarından başkası beni sarmıyor.Galatasaray maçlarını kötü de olsa izliyorum.Şu hayatımızda tek bir zevkimiz var.Onu da sağolsunlar içine ediyorlar. :red:

bu mactan sonra 1 kez pttde görev almis. adami silmisler

İstanbul kartal endüstri meslek lisesinin halı sahasında maç yaparak spor yaşamını sürdürmektedir bir kaç defa rastladım bir daha denk gelirsem foto atarım

olm yarın birgün hakemlerden lehimize düdük beklemeyin naaaaaahhhhhhh çalarlar artık ne mal bir taraftar topluluğudur bu ya düşmanlardan önce hakemi biz gömdük tamam normal bir ülkede doğru olan budur ama senin ülken normal bir ülke mi be hey dürzü.
Oyunu ülkenin kurallarına göre oynayacaksın bak adam şike yaptı ama ondan temizi yok şuan ülkede zekanıza tüküreyim sizin.
Ileri gorusunden dolayi uyemize madalyasini verelim derim.

bahsedilen ts maçında mı tsnin yenen hakkı mı
yahut
bu seneki ts maçında bizim yenen hakkımız mı
güreştirsek kim tuş eder?

Murhanın uzun vadede haklı çıkmak gibi bir huyu vardır. Murat Urhan

O değil de bizim forumda açılan konuya bak, çoğunluk ne kadar olgun yaklaşmış. biz iki beceriksiz hakem için düdük assin dedik diye bir Amerika başkanını devreye sokmadiklari kaldı bize karşı.

Madem kulüpler birliği hakemlere arka çıkacaktı deniz ateş Bitnel'in günahı neydi de adamın hakemlik hayatı sona erdirildi?

O değil de bizim forumda açılan konuya bak, çoğunluk ne kadar olgun yaklaşmış. biz iki beceriksiz hakem için düdük assin dedik diye bir Amerika başkanını devreye sokmadiklari kaldı bize karşı.

Madem kulüpler birliği hakemlere arka çıkacaktı deniz ateş Bitnel'in günahı neydi de adamın hakemlik hayatı sona erdirildi?

Galatasaray lehine karar verdi.

Geri
Üst Alt