Deniz Çoban: “Sezonun en büyük VAR hatası yapılmıştır”

Maçı izleyemedim. Foul dışarıda olduğu halde var ne demeye devreye giriyor onu anlamadim. yada giriyorsa da ceza sahası dışı deyip posizyonu derinlemesine incelemesi normal mi? Rize gibi bir fltakima bu şekilde yenilmek cidden sinir bozucu hakemde konuşmalıyız lakin en büyük sorun zaten kendi sistemimizde var. Galatasaray hakemi bile yenen camia idi. Taraftar olmadan takımımız koca bir hicmis bunu anladım.

Ya ne hakemi geçin bu işleri. Bu kadroyu bana ver sana hakemide yeniyim rakibide. Kondüsyon bok gibi kafalar maçta değil. Saçma sapan taktikler deneniyo Bazı futbolcular performansa bakılmaksızın ilk 11 çıkıyor. Elindeki iki hızlı kanadı oynatmayı bilmiyosun. Feghouli yedek başlıyor. Hoca artık efsaneler arasındaki yerini alıp yonetime filan girmeli kenarda başarıya aç ne yaptığını bilen bir teknik ekip lazım. 2 senedir çok iyi kadrolar çöp oldu. Dengeli hücum futbolu oynamamız lazım. Kanatları efektif kullanmamız lazim. Orta saha sezon başından beri çok yumuşak çaresi bulunmadı. Daha ne anlatiyim. Ben bukadar az bilgimle bunlari görüyosam bunlar nasıl görmüyo ya. Gerisi hikaye. Al bitti sezon işte

Eğer var kurallarında kitapta yazılıysa sarı karta müdahale edemez diye maç tekrar edilmeli kesinlikle.Şakası yok.Yazılı değilse bir şey olmaz.

Maçı izleyemedim. Foul dışarıda olduğu halde var ne demeye devreye giriyor onu anlamadim. yada giriyorsa da ceza sahası dışı deyip posizyonu derinlemesine incelemesi normal mi? Rize gibi bir fltakima bu şekilde yenilmek cidden sinir bozucu hakemde konuşmalıyız lakin en büyük sorun zaten kendi sistemimizde var. Galatasaray hakemi bile yenen camia idi. Taraftar olmadan takımımız koca bir hicmis bunu anladım.
Hakem penaltı verdi. Var doğru olarak devreye girdi. Pozisyonun dışarda olduğunu söyledi. Hakem kendi izlemedi. Penaltı kararını frikige çevirdi. Herkes Yedlin 'in atılmasını beklerken 2.sarıdan hakem başta kart gostermedi. Rizeliler baya bir itiraz etti. Baraj felan kuruldu. Yayıncı kuruluş tekrarları gosterirken bir anda yedlin i attı 2. sarıdan. Spiker de itiraz dan atıldı dedi. Ama alakası yok. Var dan uyarı geldi öyle gösterdi kartı

Var Mar hikaye, bizde malesef oyunu okuyamayan bir Teknik Direktör Var, Allah Var, hangi büyük Takım 4-4-2 oynuyor, Bayern Münih isterse 2-4-4 oynar yine maçı alır ama biz kimiz ki? Senin 4 lü orta ıki Emre, bir Etobo ve Gedson ise değil Rizeye Denizli bile yener. Kayseriyi ezerek yendik ya, bırakın ya. Bir b.... Oynamiyoruz haftalardır

Geri
Üst Alt