- 6 Eylül 2014
- 83.158
- 56.749
- 4.283
Burcu ozberk estetikli Geçen bizim işyerinin orda çekimi vardı yanından gectimZevkli adamsın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Burcu ozberk estetikli Geçen bizim işyerinin orda çekimi vardı yanından gectimZevkli adamsın
Deniz hanım da estetikli kalçayı küçültmüş diye duydum hasret kaldık organiğeBurcu ozberk estetikli Geçen bizim işyerinin orda çekimi vardı yanından gectim
Kalca küçültmek nedir lanDeniz hanım da estetikli kalçayı küçültmüş diye duydum hasret kaldık organiğe
Benim gözlemim bu bir de yetkili birine sormak lazım @Oğuzhan Aşı OlKalca küçültmek nedir lan
Sende nasıl göz var arkadaş. Oğuzhan operatör müBenim gözlemim bu bir de yetkili birine sormak lazım @Oğuzhan Aşı Ol
Ayrılmış olabilirler kendini spora vermiş deniz hanımBunu uğur meleke ile birlikte caddebostan'da el ele yürürken görüyordum, ayrılmışlar sanırım.
Sanki hergün goruyormussun gibi söyledin renktasBunu uğur meleke ile birlikte caddebostan'da el ele yürürken görüyordum, ayrılmışlar sanırım.
Renktaş 2 kez gördüm sorguluyor insan tabiSanki hergün goruyormussun gibi söyledin renktas
Ne küçültmesi ulan?Poposu takdire şayandır.Benim gözlemim bu bir de yetkili birine sormak lazım @Oğuzhan Aşı Ol
Dünyanın en güzel kızını aramıyoruz renktas.abartildigi kadar guzel degil
Teakenn tüzabartildigi kadar guzel degil
Teakenn tüz
kör herifNe küçültmesi ulan?Poposu takdire şayandır.
Adama demin anlar diyordun. Şimdi kör diyorsunkör herif
kandırıldımAdama demin anlar diyordun. Şimdi kör diyorsun
Herkes şapa oturunca bunu soyluyorkandırıldım
ŞAP ? şap mı kullanıyorsun kendini dizginlemek içinHerkes şapa oturunca bunu soyluyor