Deniz Seki’nin 'erteleme' Talebine Ret

Kadının tv'deki sözü:Aziz yıldırım dışarıdaysa bende dışarıda olmak istiyorum. Haklı mı haklı.

boylesine bir hayat cok ilginc popstar juriydi milyonlari oturusuyla ekrana kitledi sonra husnu ile senlendi ve senlendik en son bir bonzai belasi daha koskoca yildizin kayip.gitmesine neden oldu.

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Aziz Yıldırım dışarda tutuluyorsa, bu kadının ne günahı var?

boylesine bir hayat cok ilginc popstar juriydi milyonlari oturusuyla ekrana kitledi sonra husnu ile senlendi ve senlendik en son bir bonzai belasi daha koskoca yildizin kayip.gitmesine neden oldu.

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

[media]https://www.youtube.com/watch?v=jUbrnD7-y4E[/media]

:coffee:

Deniz Hn. bonzai ile değil başka bir uyuşturucu ile haşırneşirdi. Lütfen insanları yanlış bilgilendirmeyin.

deniz sekiyi yakalamıslar ama sikeci pisliklere hicbir sey yok

lanet olsun böyle ülkeye

Hüsnü şenlendiricini karısı paralel örgüte üyeymiş diye bir iddia ortaya atsa tayip amcası kurtarırdı onu!

BlueTapa

salak bu kadın hiç kafa yok 1 2 hükümeti yala paralel yapı üzerime oynadı evime uyuşturucuları yerleştirip ihbar ettiler vs gibi at tut beraat almıştın .s

Zamanında Bayhan için "Hapse giren adamdan sanatçı olmaz, bunları toplumdan afaroz etmeliyiz" demişti.. Büyük konuşma demişler Deniz hanım..

hiç takip etmedim mevzuyu da şimdi bu kadın içici olduğu için mi 6 yıl hapis cezası aldı? öyleyse ne manyak ülke lan burası.. ha satıcıysa sonuna kadar hakediyor.. ama içip kendine zarar vermek istiyorsa buna kimse karışamaz..

birkac kisiyi yalasaydi serbest kalirdi

Ismi aziz olsa ertelenirdi arkan saglamsa her haltı ye türkiyede bir şey olmaz

Satıcı değildi.. Kullanıp kullanmaması da onun kararı, neredeyse tüm ünlüler kullanıyor uyuşturucu zaten. Buradaki asıl sorun, medyadaki yanlış bilgilendirme ve Türkiye'nin kişiye göre değişen adalet sistemi. Ben olayları çoğu kişiye göre yakından biliyorum, kardeşi de çıkıp gayet açıkça olayları anlattı tv de, sosyal medyada. Ön yargılı olmayın derim.

böyle güzel bi kadının mapuslarda sürünmesine gönlüm razı degil

Geri
Üst Alt