Melih Peker
Şef Gümüş Kıvrım
- 21 Ocak 2010
- 70.122
- 48.657
- 4.843
Arkadaşlar olmadı sanırım, daha fazla zorlamanın da anlamı yok.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arkadaşlar olmadı sanırım, daha fazla zorlamanın da anlamı yok.
@Deniz Soydan
Soru,
''Türkiyenin en başarılı takımı Galatasaraydır '' diyebilen bir Fenerbahçeli misin?
selim soydan'a bikac sorum var
aziz yıldırım hk. düşüncelerin neler? detaylı yazarsan sevinirim. paralı köpekler çıkışı için ne düşünüyosun? alakan var mı bahsi geçen paralı köpekler ile.
sevgiler.
o patlican burunluyu begeniyorum demeDidem soydan ile akrabaligi var mi acaba
Selamlar Danyal beyselim soydan'a bikac sorum var
aziz yıldırım hk. düşüncelerin neler? detaylı yazarsan sevinirim. paralı köpekler çıkışı için ne düşünüyosun? alakan var mı bahsi geçen paralı köpekler ile.
sevgiler.
alex i göndermenin hata olmadığını söylüyor ama. sanki bidaha olsa bidaha gönderimiş gibi.Selamlar Danyal bey
aziz yildirim, Fenerbahcenin buyuklugu altinda ezilmis ex baskanidir. parali kopekleri ifadesi ise alexi gondermenin pismanliginin aci bir yansimasi oldu.
O ifadeyi ben ustume alinmadim cunku o donem askerdeydim gec haberim oldu.
Feneri fenerli den daha iyi bilmen...alex i göndermenin hata olmadığını söylüyor ama. sanki bidaha olsa bidaha gönderimiş gibi.
bide fitilin ateşini alex in aziz yıldırım ın odada bacak bacak üstüne atması ve laubali halleri olduğu söyleniyor. ne dersin haklı bi düşünce mi?
Katılıyorum o da işte her fenerli gibi başarı için yedi ceddini silebilecek biri sıfır vefa...sıfır cefa...full hazzz...çok soru sormayın unutun gitsin ben kendisini engelledim...Başlığını uplamayın...GALATASARAY KİN'DİR!!!adamı gündeme getirip sonra şikayet ediyorsunuz.
alex i göndermenin hata olmadığını söylüyor ama. sanki bidaha olsa bidaha gönderimiş gibi.
bide fitilin ateşini alex in aziz yıldırım ın odada bacak bacak üstüne atması ve laubali halleri olduğu söyleniyor. ne dersin haklı bi düşünce mi?
Kafa atarak değil mi üstat?Alex'i filan boşverin de şikeyi kabul ediyormu arkadaş o önemli.
Yapmadık diyorsa şutlayın!
Alexin Turk geleneklerini bilmiyor olmasindan daha dogal ne olabilir ki? aadam guney amerikada yetismis. Aziz gercekten saygiya onem verseydi seks olayi yasayan kazimi kovmasi gerekirdi.alex i göndermenin hata olmadığını söylüyor ama. sanki bidaha olsa bidaha gönderimiş gibi.
Arkadaslarimiz, deger verdigim Fenerbahcem hakkinda ogrenmek istediklerini bana sorabilir.adamı gündeme getirip sonra şikayet ediyorsunuz.
Kafa açmayalım.Arkadaslarimiz, deger verdigim Fenerbahcem hakkinda ogrenmek istediklerini bana sorabilir.
bundan gocunmam hatta hosuma bile gidiyor
bu arkadas hem bu kadar uzun yazip^ hemde hic birsey anlatamamayi nasil basariyor?Katılıyorum o da işte her fenerli gibi başarı için yedi ceddini silebilecek biri sıfır vefa...sıfır cefa...full hazzz...çok soru sormayın unutun gitsin ben kendisini engelledim...Başlığını uplamayın...GALATASARAY KİN'DİR!!!
1. Atatürk'e suikast denemesinden dolayı ipe gönderilmiş bir başkanınız olmuş olduğundan ne düşünüyorsun.Arkadaslarimiz, deger verdigim Fenerbahcem hakkinda ogrenmek istediklerini bana sorabilir.
bundan gocunmam hatta hosuma bile gidiyor
bu arkadas hem bu kadar uzun yazip^ hemde hic birsey anlatamamayi nasil basariyor?
Site moderatoru olarak soz hakki sizdeKafa açmayalım.