- 18 Temmuz 2009
- 80.750
- 225.391
- 5.093
da ayrı yazılır Cellat.
Sende ne cesaret var yav
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
da ayrı yazılır Cellat.
Yok vallahi ilk üyeliğim adım da gerçek zaten ismailenverim diye almışlardı beni ispatlıKardeş senin eski üyeliğin kim di? Bu kadar kısa sürede forumla bu kadar samimiyet pek normal görünmüyor sende açıklada artık şuarada yabancı yok samimiyetine güvenerek soruyorum.
KaşıyınSende ne cesaret var yav
Cellat icraat yapmalı anlaşılan birileri ibret alsın diyeSende ne cesaret var yav
Doğru diyorsun.Verdim.Evet. Bence Fenerbahçeli arkadaşlarımıza bunu vermeliyiz. Biraz faşistçe olacak ama o kadar da olsun.
da ayrı yazılır Cellat.
Sorduk mu?da ayrı yazılır Cellat.
Kafa vücuttan ayrı yere yazmalı der o zamanda...Biraderim adam cellat kafanı vucudundan ayırır sen -de -da peşindesin![]()
Yok vallahi ilk üyeliğim adım da gerçek zaten ismailenverim diye almışlardı beni ispatlıSamimi olmamdan rahatsızsan üzülürüm üstat marttan beri buradayım şubatta kayıt olmuştum...Hürmetler..
Yok cidden değilim keşke olsaydımNeden rahatsız olayımsenin 2008-2010 nevizade gurubuna ait bir üye olduğunu düşünüyorum sadece bu
hala söylemeyeceksin demekki peki.
Kaşıyın
nevizade hk. bilgin var mı?Yok cidden değilim keşke olsaydım![]()
Mahir'i konudan atıcam.Daha fazla diyeceğin bir şey yoksa başlayalım bir yerden.Cellat kendi problemini kendi çözer, ona biz müdahale etmiyoruz ama acımasızdır.
Bu benden.Sinirlendim artık.Ohoo başa mı dönüyoruz!
Yok ama kıdemli olmak güzel olurdunevizade hk. bilgin var mı?