deniz soydan

şimdiden şampiyonluklarını kutladığım forumdaşım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Azizden hersey beklenebilir ama yargi sureci devam ettigi icin sorunuzu cevaplayamiyorum
Küçük kıyamet koptu büyüğü gelecek hala yargı süreci...Azize suç atmak kolay şimdi başkan değil nasılsa yarın öbür gün ali koç başarısız olsun sadettin saran gelsin demezsen kafamı keserim...

Fenerlinin hayır duasını bile allah nasip etmesin bir daha beni alıntılama ki engeli kaldırmak zorunda kalmayayım kimyamı bozuyorsun öööğğğğhhhhh hadi kafayı çek sen tipik fenerli...
Uğur birini engelliyorsan engelle yav.

Sürekli engelledim diyorsun 2 gün sonra adamları yine engellemekle tehdit ediyorsun.

Uğur birini engelliyorsan engelle yav.

Sürekli engelledim diyorsun 2 gün sonra adamları yine engellemekle tehdit ediyorsun.
Uyarıyorlar özelden genelden seni alıntılamış diye renktaşlar sana laf atmış diye hatta başlıkta da var beni artık burada alıntılama hatta bu başlığı komple geçin gündem olmasın hadi eyvallah

Antu konusunda tanıdığım Fenerbahçe'li arkadaşıma burada da bir tavsiye de bulunayım, sürekli elinde dildo ile gezen Kötü Kenan'a fazla yaklaşmazsa forum da rahatça vakit geçirir.

Uyarıyorlar özelden genelden seni alıntılamış diye renktaşlar sana laf atmış diye hatta başlıkta da var beni artık burada alıntılama hatta bu başlığı komple geçin gündem olmasın hadi eyvallah
Bu uyarıları yapan kim merak ettim

Engelli adamın mesajlarını sana yetiştirenler var yani vaovvv.

Geri
Üst Alt