Deniz Türüç: "Fenerbahçe'yi çok seviyorum ama Ziraat Türkiye Kupası finalinde kazanmak istiyoruz"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
- final için düşüncelerin nedir?

Deniz Türüç: "Fenerbahçe'yi seviyorum ama Ziraat Türkiye Kupası finalinde kazanmak istiyoruz. Deniz Türüç’ün Deniz Türüç olmasında en büyük katkılardan birisi Fenerbahçe’ye aittir. Bu sayfa kapandı. Finali kazanıp kupayı kaldırmak istiyoruz."

- final için düşüncelerin nedir?

Deniz Türüç: "Fenerbahçe'yi seviyorum ama Ziraat Türkiye Kupası finalinde kazanmak istiyoruz. Deniz Türüç’ün Deniz Türüç olmasında en büyük katkılardan birisi Fenerbahçe’ye aittir. Bu sayfa kapandı. Finali kazanıp kupayı kaldırmak istiyoruz."
Ullan fener seni kaç maç oynattida fenerde deniz turuc oldun sen hiyar

seni poset gibi kullandilar, hala itfb seviyorum.

mal herif

Kupayı ifb ye verecekleri her açıklamadan belli değil mi? yav mesela emre kılınç dese şöyle bir şey ; Galatasarayı çok seviyorum vs , ve o takımın tdsi ben Galatasaraylım dese medyada denilmeyen şey kalmayacakken bunlara suspuslar yokmuş gibi davranılmakta olması rezil bir olay.

Çok seviyosan oynama o zaman. Şu açıklamayı eski bir GS'li yapsa uuuw 20 gün konuşurlar.

Keske finale ciksaydik bir tur daha cakardik fenere

tamam oglum anladık biriniz kırmızı yiyecek öbürünüzde penaltı yaptıracak ,kasmayın bukadar kendinizi

Ne saçma sapan açıklamalar lan bunlar. Profesyonellikle alakası yok

deniz türüç kim ya emekli olduktan 1 yıl sonra kimsenin adını hatırlamıycagı biri...

Operasyonla onumuz kesilmese Nef Stadyum'undaki dayagin ardindan simdi korkudan titriyorlardi. Resmen kupamiz calindi. Muhtemelen Basak Fb'ye verecek.

Aldığı maaşın 2 katını almaya başladı Fener sayesinde, sever tabii.

Geçin bunları arkadaşlar normal şeyler bunlar bir insan fbyi sevebilir geçmişte orada oynamış olabilir duygusunu söyleyebilir proflukla alakası yok

Geri
Üst Alt