- 1 Mayıs 2018
- 57.943
- 48.713
- 3.873
Buna para verecene git, Senegal, Nigeriadan 4-5 oyuncu al.
Zamaninda karabuk emenikeye 100.000 dolara almisti
Zamaninda karabuk emenikeye 100.000 dolara almisti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Avatari ile tam sayko degil mi yav ? Gormek istedigimiz admir profili budurOlm tam yaşlı dayılara benzedin, şu postu okurken verdiğin izlenim o direktKimdi bunlarda sportif direktörün teki vardı amrabat zamanında iyi pazarlık yapmıştı. Tam bir kayserili. Napti etti bloflerle iyi paraya sattıydi bize.
ASUS_Z00ED cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi![]()
Yerli oyunculara fazla para verilmesini desteklemem mümkün degil ancak takviyeye ihtiyacimiz oldugu da biliniyor reis. Özellikle 2019'da sözlesmesi bitecek oyuncularla simdiden anlasmak lazim, sözlesmesi bittiginde en kötü bedava aliriz o oyunculari. O oyuncularin kulüplerine de simdi satmazsaniz seneye bedava aliriz deriz. Bayern Münih takir takir aliyor böyle alman futbolculari.1 sene kontrati kalmis Emre Akbaba ya 5 Milyon istiyorlar.
Deniz'in 2 sene kontrati var daha. Buna da herhalde 7-8 falan isterler.
Ne Emre 5 eder, ne de bu 7-8. Zorla güzellik olmaz, hic gerek yok böyle "tuzlu" transferlere, ki bu adamlarin rotasyon futbolcusu olma ihtimalleri ilk 11'in bir parcasi olma ihtimallerinden cok daha yüksek. Bizde de olasi rotasyon futbolcularina o kadar para savurma lüksü yok kesinlikle.
Kimdi bunlarda sportif direktörün teki vardı amrabat zamanında iyi pazarlık yapmıştı. Tam bir kayserili. Napti etti bloflerle iyi paraya sattıydi bize.
ASUS_Z00ED cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yerli oyunculara fazla para verilmesini desteklemem mümkün degil ancak takviyeye ihtiyacimiz oldugu da biliniyor reis. Özellikle 2019'da sözlesmesi bitecek oyuncularla simdiden anlasmak lazim, sözlesmesi bittiginde en kötü bedava aliriz o oyunculari. O oyuncularin kulüplerine de simdi satmazsaniz seneye bedava aliriz deriz. Bayern Münih takir takir aliyor böyle alman futbolculari.
Nuri Sahin, Gökhan Töre, Emre Akbaba, Berke Özer, Ömer Ali, Ömer Bayram, Kaan Ayhan, Aytac Sulu, Efecan Karaca, Sadik Ciftpinar ve Gökhan Degirmenci gibi oyuncularin sözlesmesi 2019'da bitiyor. Söyle 2 milyona falan Akbaba'yi almak iyi olurdu. Surada isimize yarayacak bir kac oyuncu var.
1.5 ay sonra serbest kalacak Oguzhan, Soner Aydogdu ve Kenan Karaman da var. Kurnaz olup küme düsecek takimlarida didik didik etmek gerekir. Burada Osmanli'dan Serdar ve Musa göze batiyor. Ben Musa'yi cok begeniyorum, kesinlikle alinmasi gerektigini düsünüyorum. Serdar Aziz ve Sinan disinda hicbir yerli oyuncu kalmamali takimda. Gencler'den de konusunu actigim Rahmetullah'i alabiliriz alt yapiya, o oyuncunun üzerinde durulursa büyük futbolcu olur.
Terim bazılarını ister bence genel anlamda kim varsa yazdım ayırt etmeden. 2 yerli dışında oyuncumuz yok zaten. 7-8 tane aldırır.Yerli oyunculara fazla para verilmesini desteklemem mümkün degil ancak takviyeye ihtiyacimiz oldugu da biliniyor reis. Özellikle 2019'da sözlesmesi bitecek oyuncularla simdiden anlasmak lazim, sözlesmesi bittiginde en kötü bedava aliriz o oyunculari. O oyuncularin kulüplerine de simdi satmazsaniz seneye bedava aliriz deriz. Bayern Münih takir takir aliyor böyle alman futbolculari.
Nuri Sahin, Gökhan Töre, Emre Akbaba, Berke Özer, Ömer Ali, Ömer Bayram, Kaan Ayhan, Aytac Sulu, Efecan Karaca, Sadik Ciftpinar ve Gökhan Degirmenci gibi oyuncularin sözlesmesi 2019'da bitiyor. Söyle 2 milyona falan Akbaba'yi almak iyi olurdu. Surada isimize yarayacak bir kac oyuncu var.
1.5 ay sonra serbest kalacak Oguzhan, Soner Aydogdu ve Kenan Karaman da var. Kurnaz olup küme düsecek takimlarida didik didik etmek gerekir. Burada Osmanli'dan Serdar ve Musa göze batiyor. Ben Musa'yi cok begeniyorum, kesinlikle alinmasi gerektigini düsünüyorum. Serdar Aziz ve Sinan disinda hicbir yerli oyuncu kalmamali takimda. Gencler'den de konusunu actigim Rahmetullah'i alabiliriz alt yapiya, o oyuncunun üzerinde durulursa büyük futbolcu olur.
Ya Murat insan utanir Sadik, Efecen, Aytac, Gökhan Töre. Soner gibi adamlari önerirken. Bunlarin eti ne kemigi ne. Bize ne faydalari dokunacak.
Ancak maas bütcesinde ve kulüpte bos yere yer kaplayacaklar. Gökhan Töre öldü mü kaldi mi belli degil. Besiktas'in artiklarini alacak kadar düsmedik herhalde. Karaktersiz mafya bozuntusu herifi önermene sasip kaldim.