Deniz Yılmaz (Aradığımız Yerli Golcü)

Al dene, kontenjandan yemeyecek sonucta.

Denenir ama biz bu adamı almaya kalkasak bizden 5m para isterler. Malumdur ki biz oyuncu istediğimiz zaman fiyatı katlanıyor da katlanıyor. Eğer ucuz bir fiyata alınabilenecekse denenir.

Hava toplarında oldukça iyi bir oyuncu.Ayrıca rakip defansı yıpratabilme özelliği ile düşünülebilir.Sonuçta yerli oyuncu dolayısıyla kontenjan vs. gibi bir sıkıntı da söz konusu değil.

burak'tan kötü olamaz ama yaşı dolayısıyla bir üst seviyeye geçemez diye düşünüyorum.

Istesek en az 5-6 gibi bir rakam ile kapiyi acarlar. Ki bence degmez.

bizim takıma yedek olur anca. burakla filan kıyaslanamaz

sivas-elazığ özetini izledin

ve gscde bu konuyu açtın

TEBRIKLER

Fenerbahce macini izlerken takip edilmesi gerektigini soyledim ama sirf Burak ve Umut'tan bir gomlek iyi diye alinacak da degil. Aradigimiz futbolcu hic degil. Gelirse kulubeden cikamaz. Burak Umut normalde 18'e giremez. O yuzden 1 gomlek ustun zaten.

Bize sinirlama 4'de olsa, yabanci bir forvet sart.

Bütün yılmazları toplamak niyetindeyiz herhalde.:DD Aklımda değil. Yorumum yok

ligde 12 gol atmış daha ne istiyorsun. her çektiği şutu gol olsa zaten kendisi gider üst düzey bir takımda oynardı

Burak hic bir ust duzey takimda oynayamaz.

Top kontrolu, pas yetenegi, ikili mucadelelerde ki yetenegi, faulleri, ofsayt ozelligi hepsi alt seviyede.

Oynayabilecegi en iyi takim Trabzonspor/Lazio tarzi bir takimdi, tutup Galatasaray gibi forvetleri hep ust duzey olmus bir takima getirdiler.

Futbol oyunlarına kendinizi fazla kaptırıyorsunuz galiba bu ülkede burak yılmazdan iyi santrafor yok.

İzlemedim . Eren Derdiyok alınmalı

Geri
Üst Alt