Deniz Yılmaz (Aradığımız Yerli Golcü)

Tarık konusunu açtığımda çoğu kişi bu adam bizde yedek bile olamaz boş topçu diyorlardı,şimdi takımımızda olmasını çoğu kişi istiyor..

Öyle ön yargılı olmayı bırakacağız bu çocuk Bayern'de yetişmiş bir çocuk öyle bizim Anadolu takımın altyapılarından çıkma forvetlere benzemiyor..

Ki bunu izlediğinde de görüyorsun çok net..

fener maçında çok dikkatimi çekmişti eğer o performansı fener maçı olduğu için tek maçlık değilse ve yaşını bilmiyorum gençse mutlaka düşünülmeli ama diğer maçlarını bilmiyorum izlemedim

umut ankaragücünde ve ts de oynarken hiç beğenmezdim ama malum yabancı sınırlaması ve yerli forvet olmaması bizi umuta mecbur kılıyor

Overrated bence.

Umut Bulut Ankaragücü'nde halinden falan çok kötü.

Kaldı ki böyle oyuncular büyük takımlara geldiklerinde beklenen performansı gösteremez

Türkiye de bizde oynayacak forvet yok

Sowda dahil

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İlla yerli bir santrfor alınacaksa Mevlüt Erdinç'i tercih ederim , muhtemelen daha maliyet/etkin olacaktır .

Niasse yerli olacaksa o alınmalı,hatta Deniz de alınmalı,Burak ile Umut'u kovsunlar...

aradıgımız yerli golcu bence mevlüt.avrupa kültürüde var.şu an alabılecegımız en ıyı yerlı forvet

Bence golcü yerine diğer pozisyonları yerli düşünmek daha mantıklı. Türkiye'de golcü yetişmiyor. Milli takıma bakınca bunu görüyoruz zaten.

Yani diyeceğim şudur ki:

Al Dzeko'yu , yak puroyu.

Umut neysede Burak'ı bu adamdan küçük görenler gitsin Elazığspor'u tutsun. Daha 2 sene önce ilk defa 1. Ligde oynamaya başlayan 26 yaşında bir adamı burakla kıyaslamak nasıl bir sefillik nasıl bir rezilliktir

Öncelikle sunu söylemek gerekir, dünya'da Galatasaray'i hem ligde hem Avrupa'da ucaracak bir yerli forvet yok. Bu yüzden mutlaka bir tane yabanci forvet almak zorundayiz. Diger ikisi ise yine yerli olabilir, ligde ve Avrupa'da bize faydali olabilecek oyuncular olmali bunlar. Yani Burak ve Umut gibi olmayacak. Teknigi ve zekasi olmayan "futbolculari" Galatasaray'a yakistiramiyorum ben.

Deniz Yilmaz

Emre Güral

Mevlüt

Bunlar bizi ucaracak futbolcular degil ama isimizi cok iyi görürler (özellikle ligde). En azindan bu adamlara futbolcu diyebilirim.

Şu ana kadar performansı fena değil. Yalnız 26 yaşında ve hemen küçük bir patlama yaptı diye, takıma alıp yedekte çürümesini beklememeliyiz. Kendisi de artık devamlı oynamak isteyecektir. Böyle devam ederse Elağzıspor ve bir tık üst seviye takımlar için ideal bir forvet haline gelebilir. Eğer yerli bir forvet denenecekse, çoğu kişi gibi aklıma Muhammet Demir'den başka bir isim gelmiyor.

Öncelikle sunu söylemek gerekir, dünya'da Galatasaray'i hem ligde hem Avrupa'da ucaracak bir yerli forvet yok. Bu yüzden mutlaka bir tane yabanci forvet almak zorundayiz. Diger ikisi ise yine yerli olabilir, ligde ve Avrupa'da bize faydali olabilecek oyuncular olmali bunlar. Yani Burak ve Umut gibi olmayacak. Teknigi ve zekasi olmayan "futbolculari" Galatasaray'a yakistiramiyorum ben.

Deniz Yilmaz

Emre Güral

Mevlüt

Bunlar bizi ucaracak futbolcular degil ama isimizi cok iyi görürler (özellikle ligde). En azindan bu adamlara futbolcu diyebilirim.

Emre güralı an itibariyle unut. Kalp ritmi bozukluğu çıkmış. Hastaneye kaldırmışlar. Yoğun bakımda

Bence Drogba'ya pai pai deyip, Burak ve Umut'u da satabileceğimiz en iyi paraya satıp iki tane bitirici, top sürebilen, çalım atabilen Tevez tarzı santrafor almalıyız. Gol yollarımız garantili olmalı. Hajrovic, Eboue vs doldurulur ama forvetler doldurulamıyor. Forvetsizlik yüzünden hep puan kaybediyoruz

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt