Deniz Yılmaz (Aradığımız Yerli Golcü)

milliyet haber yapmış :)

Ondan hariç bir sürü spor siteside haber yapış. Birileri bu forumu takip edip resmen haber yapıyor. Şüpheliydim bu konuda

ama en geç bu deniz yılmaz haberinden sonra kesindir bu şüphe. ...

Tüpcü!!!! Seni tüm Galatassraylılar çok ama çooook seviyor. Okadar çok seviyorki gazından faydalanarak sabah akşam yakmak istiyor.

Al bunuda haber yapsınlar.

Başlık:"Galatasaraylıların muthiş Tüp sevgisi"

bu elemanı izlemedim öncelikle onu belirteyimde söylenenlere göre fena değilmiş şu kafaya parantez açmak istiyorum bizde oynayacak seviyede değil nasıl bir mantıktır arkadaş :D takımda bir elle tutulur sneijder muslera var drogbayı sayma yaş 35 sabriler ceyhunlar aydınlar umut buraklar var oldukça yeteneksiz adamlar bunlarla nasıl bir derecede görüyoruz kendimizide bizim seviyemizde değil diyoruz önüne gelene anlaşılır birşey değil

Büyük takım topçusu olmak kolay değil. Elazığda iş yapıyor kalsın orada, kendini de bizi de sıkıntıya sokmasın.

Daha kimse "iyi olsaydi, Bayern birakmazdi" dememis mi?

Bunun alt yapısı bayern kökenliymiş ciddiden. Biraz takip etmek gerikir galiba .

Almanyadan Türkiye ye gelen hemen hemen her oyuncu bizim ligimizde fark yaratiyor. Olcay Sahan Bundesliga takimiyla düstü, bir halt yapamadi koca sezon buraya geldi yildiz oldu. Cenk Tosun bilmem ne,dolu örnegi var bunun.

Almanyadan Türkiye ye gelen hemen hemen her oyuncu bizim ligimizde fark yaratiyor. Olcay Sahan Bundesliga takimiyla düstü, bir halt yapamadi koca sezon buraya geldi yildiz oldu. Cenk Tosun bilmem ne,dolu örnegi var bunun.

Barış özbeklerde yok değil ama:DD biraz almanyanın genelinde ziyade alt yapısı nerdeymiş diye bakmak gerekir.

Bir rot weiss essen'in alt yapı seviyesi ile bayernın alt yapı seviyesi bir değil.

Bayern,dortmund,schalke ve bence son yıllarda mainz ve leverkusen alt yapı seviyeleri almanyada elit seviyesinde.

Diğerleri iyi bundesligada . 2ci ligde eh işde. Sonraki alt liglerdeki alt yapı seviyeleri bizim super ligdeki alt yapı seviyesi ile kıyaslaya biliriz galiba:DD

Beyler forvetimizde yerli olarak Hakan Şükür ile Tanju oynamıyor Burak ve Umut'un oynadığı takımda Deniz gibi potansiyelli adamlar denenebilir,anlamadığım bir nokta yok efendim Anadolu takımından topçu alınmaz tamam eyvallahta Sabri'nin sezonda verdiğini Veysel 2 maçta verdi.

Yani eskidendi o bizim yerli kalitemiz gerçekten vasat sırf Galatasaray forması giyiyor diye çoğu yerli milli takımda oynuyor..

Ben inanıyorum Deniz bu takımda oynar he as olamaz ama kesinlikle Umut ve Burak kadar etkili olur gol vuruşları bile sadece Burak'ı katlar..

Attığı akıl dolu bitirici golleri var..

Burak şut atarken topa bakan adam kaleciye nişanlıyor nereye gelirse artık..

Burak Galatasaray topcusuysa herhangi birisi Galatasaray santrforu olabilir.

Drogba Umut gönderilmeli. ikiside yaşlı.. bir yabancı süperstar ve bir yerli forvet şart

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Barış özbeklerde yok değil ama:DD biraz almanyanın genelinde ziyade alt yapısı nerdeymiş diye bakmak gerekir.

Bir rot weiss essen'in alt yapı seviyesi ile bayernın alt yapı seviyesi bir değil.

Bayern,dortmund,schalke ve bence son yıllarda mainz ve leverkusen alt yapı seviyeleri almanyada elit seviyesinde.

Diğerleri iyi bundesligada . 2ci ligde eh işde. Sonraki alt liglerdeki alt yapı seviyeleri bizim super ligdeki alt yapı seviyesi ile kıyaslaya biliriz galiba:DD

Ben zaten hepsi iyi degil demek istemedim. Genelleme yaptim, yani en az %70-80 gibi bir civar iyi cikar. Baris ile Serkani zaten dedigin gibi alt liglerden bulmustuk. Barisi pek sevmem ama hakkini da vermek lazim geldigi ilk sezon bence baya katkisi oldu takima, ondan sonra gercek yüzünü gösterdi. Adam hatta bir aralar basin toplantilarinda feryat ediyordu beni niye milli takima cagirmiyorlar diye, düsünsene :D

Uzun lafin kisasi. Bundesligadan gelen hemen hemen her topcu (yukarida belirttigim gibi %70-80 civarinda ) bizim ligimizde is yapar. Bak Ernst kac yasinda geldi, Almeida falan. Hepsi takiminin dinamosu oldu Türkiye de. Tabi bunlara karsin dedigin gibi Baris& Serkan Calik ya da Kadlec örnekleri var. Kadlec zaten Leverkusen da hic bir rol oynamiyordu. Adamlar muhtemelen göbek atmislardir Fener bunlara o kadar bonservis verdiginde. :D

Burak hic bir ust duzey takimda oynayamaz.

Top kontrolu, pas yetenegi, ikili mucadelelerde ki yetenegi, faulleri, ofsayt ozelligi hepsi alt seviyede.

Oynayabilecegi en iyi takim Trabzonspor/Lazio tarzi bir takimdi, tutup Galatasaray gibi forvetleri hep ust duzey olmus bir takima getirdiler.

webo olsa daha fazla gol atardı diyesim geliyor maalesef...

Kesinlikle alınmalıdır.Burak'tan kaliteli adam olduğu aşikar

Geri
Üst Alt