- 3 Temmuz 2012
- 133.834
- 80.729
- 5.198
Gercek bi gslidir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Birde süper moderatorsun sözde.
Diğer 2 si kimHic sevemedigim uc aktif uyeden biri. Neden hala kovulmamis onu merak ettim simdi.
Birde süper moderatorsun sözde.
Beni niye bloklamiyon1 senedir blocklu bende ama o ifadeden febeli oldugu cikarimi yanlis yav. Bence 1 tur daha atlasin ligde puanlar kaybetsin diye öyle demis ama tabiki febeyi destekliyorum söylemi yanlis bir söylem
1 tane üye itham ediliyor ve sen alkıs tutuyorsunBeni niye bloklamiyon
Senin 4. hesabın olduğu ifade ediliyor ! Ne diyorsun bu hususta Ustaaaa1 tane üye itham ediliyor ve sen alkıs tutuyorsun
forumda 6 adet hesabım var hepsi 100 bin msj üstündeSenin 4. hesabın olduğu ifade ediliyor ! Ne diyorsun bu hususta Ustaaaa
O halde bu 7. hesabın. Ayrıca şeffaf yönetim anlayışı ile diğer hesaplarını da GSC kamuoyu ile paylaşmanı bekleriz.forumda 6 adet hesabım var hepsi 100 bin msj üstünde
şeffaf yönetıldıgımızı kim söyledi üstadO halde bu 7. hesabın. Ayrıca şeffaf yönetim anlayışı ile diğer hesaplarını da GSC kamuoyu ile paylaşmanı bekleriz.![]()
İlkelerde yazıyordu ben mi yanlış hatırladım yavşeffaf yönetıldıgımızı kim söyledi üstad
Sen henuz onun kadar sinir bozucu degilsin. Sende onun gibi tamam, vasat veBeni niye bloklamiyon
Diğer ikisi kim acabaHic sevemedigim uc aktif uyeden biri. Neden hala kovulmamis onu merak ettim simdi.