Denizli Kovulup Okan Buruk Getirilmeli!

Hocama hakaret edenler mi dersin ee yuhh takımı iyice ptt takımına cevirdiniz diyenler mi dersin okurken kanım dondu.

Sezon başı ile sezon sonu arasında bile dünyalar kadar fark oluyor insanların yorumlarında. 10 sene önceki konu bu yav.

Yalan yok hiç sevmiyordum Okan'ı. Ama bize teknik direktör olduğundan sonra tek bir hakaretim ya da hakaretvari eleştirim olmamıştır kendisine. En fazla dediğim şey şuursuz olması falandır. Bu lafımın da hâlâ arkasındayım, özellikle işler iyi gitmediğinde benim gözümde çok net şuurunu kaybediyor sakin kalamıyor ve en kötüsü çözüm üretmekte çok zorlanıyor.

Akhisar - Rize - Başak sezonlarını yaşamadan bize gelse belki de kaybolup gidecekti. Doğru zamanda doğru yerde olmak bence önemli olan.

işbu konu 2016 tarihli olduğundan zaman aşımına uğramıştır ve hükümsüzdür.
konuda atılmış postlar yasal olarak atanların aleyhine kullanılamaz.

Sezon başı ile sezon sonu arasında bile dünyalar kadar fark oluyor insanların yorumlarında. 10 sene önceki konu bu yav.

Yalan yok hiç sevmiyordum Okan'ı. Ama bize teknik direktör olduğundan sonra tek bir hakaretim ya da hakaretvari eleştirim olmamıştır kendisine. En fazla dediğim şey şuursuz olması falandır. Bu lafımın da hâlâ arkasındayım, özellikle işler iyi gitmediğinde benim gözümde çok net şuurunu kaybediyor sakin kalamıyor ve en kötüsü çözüm üretmekte çok zorlanıyor.
Çözüm üretiyor, 30+milyon Euro'luk çözümler😁

Geri
Üst Alt