- 31 Aralık 2015
- 14.158
- 9.221
- 1.588
Hocama hakaret edenler mi dersin ee yuhh takımı iyice ptt takımına cevirdiniz diyenler mi dersin okurken kanım dondu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hoca bu arkadaşlara cevabı Pijama Terlik Alçı şeklinde geri verdi. Yerlerinden kalkamaz hale geldiler.Hocama hakaret edenler mi dersin ee yuhh takımı iyice ptt takımına cevirdiniz diyenler mi dersin okurken kanım dondu.
Bende okana sallıyorum yavHoca bu arkadaşlara cevabı Pijama Terlik Alçı şeklinde geri verdi. Yerlerinden kalkamaz hale geldiler.
Çözüm üretiyor, 30+milyon Euro'luk çözümlerSezon başı ile sezon sonu arasında bile dünyalar kadar fark oluyor insanların yorumlarında. 10 sene önceki konu bu yav.
Yalan yok hiç sevmiyordum Okan'ı. Ama bize teknik direktör olduğundan sonra tek bir hakaretim ya da hakaretvari eleştirim olmamıştır kendisine. En fazla dediğim şey şuursuz olması falandır. Bu lafımın da hâlâ arkasındayım, özellikle işler iyi gitmediğinde benim gözümde çok net şuurunu kaybediyor sakin kalamıyor ve en kötüsü çözüm üretmekte çok zorlanıyor.
Bu işe çok alıştı.Çözüm üretiyor, 30+milyon Euro'luk çözümler![]()