Denizli'den Giderayak Jest!

Kesinlikte yalan haber.
Bu herifin gelme sebebi zaten para hayatta bırakıp gitmez

Lanet gelsin Denizli ve Yönetime!
Dayak yiye yiye defolup gideceksiniz.

Simdi bu arkadas 2 milyon dolara yakin para mi aldi?

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

6 milyon liraya yakın almış zaten habere göre daha ne alacak renktaş

Haberi tam anlamadim, ama para biraktigi söyleniyor. Istese sözlesmesini fesh etse bile, daha fazla alabilirmis adam. Alacagin paradan feragat etmek, öyle kolay bir olay da degil... Ama bu konuda teyyit gerekli...

6 Milyon ayri, 15 milyon ayri... Denizli diretip, tazminati da cukkalayabilirdi. Yaklasik üc kati rakam.

Haberi tam anlamadim, ama para biraktigi söyleniyor. Istese sözlesmesini fesh etse bile, daha fazla alabilirmis adam. Alacagin paradan feragat etmek, öyle kolay bir olay da degil... Ama bu konuda teyyit gerekli...

6 Milyon ayri, 15 milyon ayri... Denizli diretip, tazminati da cukkalayabilirdi. Yaklasik üc kati rakam.

Sağolsun o zaman ne diyelim çok büyük iyilik yapmış. :)

ne jesti, kolay grubdan korkak korkak oynayarak ciktik, uefa da ayni, ligte ayni...

Maddi çıkmazda olan bir kulüpten ayrılıyorsun.Ve vazgeçtiğin rakam sadece "çalışmadığın" 2 aylık kısım. Aldığın ücret ise 2 milyon dolar. Bazıları gibi çoluğundan çocuğundan çıksın diyip bokunu çıkarmak istemiyorum ama yazık be... Bu nasıl bir aç gözlülüktür.

Yahu o degil de bu sikebahce en son yaklasik 10 sene önce mi cl oynadi (2007/2008) yoksa ben mi yanlis hatirliyom?

Ben diyorum aga. Hatta bi daha diyorum: o 2 milyon dolarin her kurusu colugundan cocugundan ciksin moruk.

ne jesti yahu sportif başarısızlıkla yaşattı zarar en az 30 40 m euro küçük düşünmeyin

Geri
Üst Alt