Denizli'den Oyuncularına Sert Uyarı!

Bielsaya denizli'nin yarı parasını versek 10. Da bitirse en azından paramız cebimizde kalır ve bu evlatciklari antreman da dilleri disarda can çekişirken izlerdik

?すべての鳥をファック?

Baya tirsmişlardir şimdi dedecigim. Bastonunu göster yeterli.

Şimdiye kadar aklı nerdeymiş.İstediği kadar sert olsun.Atı alan üsküdarı geçti.

s-4f557a7d3ec01462efc161a0dafebd1b125b217f.jpg

Kafadan bir hışımla hak edene forma vereceğim dedin, budanacak dedin. Hiç biri olmadı. Artık seni kimse önemsemez. O treni kaçırdın Mustapha! Bu işin böyle olacağını futboldan az çok anlayan kişiler biliyordu, bas bas bağırdık burada bu adamın çapının bizim takımı kaldıramayacağı. Ama Hamza çapsızı milletin gözünü o kadar köreltti ki gidenden daha iyi olacak havası hakim oldu. O kadar dedik disiplinli bir hoca bu takımı paklar, hakkaniyeti ön planda olacak adamlar gelmeli dedik.

Sonuçta Hamza'dan daha salağını bulmak yine bu çapsız yönetime nasip oldu.

önümüzde lazio antep basaksehir gibi zorlu maclar var bu maclardan galip gelecegimizi hic sanmiyorum bence denizli menizli kalmaz 2 haftaya istifa eder

Bırak hoca bu işleri git çeşmeye yerleş güzelce sana güzel emekli maaşı da bağladık düş yakamızdan
Şansal Bodrumda yaşıyo bu da yanına gider tatil yapar bizden aldığı paralarla sen futbolun f sinden anlamıyosun dünyanın en gereksiz hocası bizde

mustafa denizlinin hiç bir suç yok, sen emekli adamı takımın başına getirirsen olacağı bu.

Bu gidince yine bulurlar sümüklünün birini biz kanser oluruz o keyfini sürer.

mustafa denizlinin hiç bir suç yok, sen emekli adamı takımın başına getirirsen olacağı bu.
Sanki zorla getirmişler gibi konuşma lütfen. Eşek yüküyle para alıyor, daha takım üzerinde hiç bir pozitif etkisini görmedik.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Kimse zorla getirmedi.Madem beceremeyecek böyle bir yükün altına girmeyecekti.Madem girdi fazla zorlamasına da gerek yok.Bassın istifayı gitsin emekli parasını yesin.Ama para tatlı geliyor ne koparırsa o kar.

Sanki zorla getirmişler gibi konuşma lütfen. Eşek yüküyle para alıyor, daha takım üzerinde hiç bir pozitif etkisini görmedik.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
ee bende onu diyorum zaten, adam emekli olmuş bizimkiler hala medet umuyorlar. son vurgunu yaptı işte.

Kimse zorla getirmedi.Madem beceremeyecek böyle bir yükün altına girmeyecekti.Madem girdi fazla zorlamasına da gerek yok.Bassın istifayı gitsin emekli parasını yesin.Ama para tatlı geliyor ne koparırsa o kar.
becerip beceremeyeceğini kendisi nerden bilsin ? sonuçta üç farklı takımı şampiyon yapmış adam yine yaparım demiştir, üstüne para tatlı gelmiştir. bizimkilerin tahmin etmediği şey artık mustafa denizlinin devri kapandı. ligtv yorumcusundan bu kadar olur.

Trt spor da sesini duymak için ses açardım . Sert insanın sesi de gür olur.

İyi niyet göstererek, merhamet ederek olmaz bu iş, formanın hakkını vermeyen ruhsuzları keseceksin ,Denizliyi böyle bilirdim şahsen hocalığı bitirmiş demek ki kafasında.

Geri
Üst Alt