Tam yazmak uzereydim, iyi bir oyuncu. Kelepir dusurukse de getirsek keske.

Romanya ruzgarida baya artti bu siralar. Hayirdir diyelim.
Kulüp başkanları Becali tok satıcıyı oynuyor. Man'i uzun süre bekletti 15 isterken %10 indirimle sattı. Şimdi de Morutan'a 15 istiyor. Coman için de 30 istiyordu düşüşe geçti eleman.

Kulüp başkanları Becali tok satıcıyı oynuyor. Man'i uzun süre bekletti 15 isterken %10 indirimle sattı. Şimdi de Morutan'a 15 istiyor. Coman için de 30 istiyordu düşüşe geçti eleman.

Baktim simdi Parma'ya baya ilginc oyuncular var aslinda isim isim dusunuldugunde.

Romanya futbolu ozelinde, cok takip etmiyorum acikcasi ama EPL'de de yukselen bir trend var. Burada da isimler cikinca, Morutan falan derken dikkat cekmeye basladilar. Ama bakinca Milli Takimlari hala kotu, oraya neden yansimiyor bu da soru isareti.

Bu herif için de başta 20-30 istiyorlardı 13 e aldı parma ama bir halt yapamadı..Şöyle 4- 5 milyona olacaksa gelebilir babel fegh çöpleri gidince yer açılır..İmkan olsa yerli kanat alalım derim de cengiz dışında iş yapacak topçu yok o da formda marsilyada muhtemelen opsiyonu kullanirlar

İzlediğim maçlarında pek bir olayını görememiştim.

çalım yetenegi de güzel.milan maçındaki performansi ve ibrahimovice attigi calim cok hoş 😍

Yaratıcılık eksikliğine çare olmaz yani playmaker kanat gibi oynayamaz ancak bolca skor üretir.

Bitiriciliği ve şutları gayet iyi.

Ben değerlendirecek kadar izlemedim geçmişte sükse yaptığını biliyorum sadece ..Öyleyse bize kesinlikle creatif bir adam lazım..Sınırdan ötürü solda her türlü kerem olur gibi o da kendini gelistirirse skorer ihtiyacimizi karşılayabilir ama takım bas bas bağırıyor ince iş diye

Bence hiç ihtiyacımız yok bu transfere özellikle de bir sağ kanada. Elinde morutan var en basta bu oyuncuyu alirsak morutana ne olucak. Orta sahaya kaydırılır desek gedson da isteniyor nasil yer açılacak. Dennis man yerine octavian popescuya yonelsek daha iyi olur en azindan adam sol kanat ve gelisime açık sonradan oyuna sokarsın rotasyon yaparsın ses etmez sorun çıkarmaz.

Gelsin.
Bence Romanya ligi bizim ligin bir tık alti ve biz de o ligin Bakesatas'ini, Abdulkadir Ömür'ünü vs vs topluyoruz. Tutarsa ne ala. ( Man'in Italya'da oynadigini biliyorum)

Ben değerlendirecek kadar izlemedim geçmişte sükse yaptığını biliyorum sadece ..Öyleyse bize kesinlikle creatif bir adam lazım..Sınırdan ötürü solda her türlü kerem olur gibi o da kendini gelistirirse skorer ihtiyacimizi karşılayabilir ama takım bas bas bağırıyor ince iş diye

Man, Cicaldau gibi olmuş bir oyuncu yani gelip direkt katkı verebilir. Bakıldığında Popescu'yu alıp Keremle rotasyona sokmak daha makul duruyor dışardan ama takımın da hali hazırda önemli bir gol problemi var ve takımın geneli olmamış oyunculardan oluşuyor.

Ben de dikine dribbling yapabilen, pasör bir playmaker tercih ederim de Man da bitiriciliğe ile ciddi fark yaratabilir. Bayağı çatala asıyordu topları.

Geri
Üst Alt