Deplasman Biletleri Yine Peşkeş Çekildi

Aciklamasi biraz zor . Kombinelerin biraz farkli durumlari var . Mesela bir ornekle aciklayayim

basaksehir Gs macina basaksehir tribunune normalde Gs passoligliler giremez (kasimpasa meselesindeki gibi) , ama eger o takima da kombinen varsa durum degisiyor

cok fazla varyasyon var passolig olayinda , bazen bir maca bilet almak icin yeni passolig cikarmak zorunda kaliyor , bazen ise eger o takimin rakibinin passoligine sahipsen onu telefonla tamamen iptal etmek zorunda kaliyorsun

boyuna bilet fiyatina ek 30 lira para gidiyor haliyle

mesela gecen sezon fb bjk macina gidecekken bjk passoligim vardi , fb yoktu , hem fb passoligi cikarttim para odedim , hem de parasini odedigim bjk passoligimi iptal etmek zorunda kaldim

neyse ki kart olarak Gs passoligim oldugundan kart alma sirasina girmeden maca girebildim , fb li arkadaslar bir de onunla ugrastiklarindan bana az sovmediler
abi like attim ama anlamadim
ama seni seviyorum

Lenovo P2a42 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Baskasi senin yerine odeyebilir odeme ekraninda ya da senin kartina baskasi bakiye yukleyebilir

Bakiye sıkıntısı vs yok ama passo.com.tr kullanıcı adı ve şifre ile giriyorum. Bilet seçiyorum ödeme adımına gelene kadar sıkıntı Yok orada T.C. ve cep no soruyor yazınca şifre gönderildi diyor ama o numara artık Yok. Bir başkası ancak benim T.C. ye bilet tanımlayıp alabilir galiba o durumda da eğer transfer olmjyorsa bilet bu sefer onun parası yanar :)

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bakiye sıkıntısı vs yok ama passo.com.tr kullanıcı adı ve şifre ile giriyorum. Bilet seçiyorum ödeme adımına gelene kadar sıkıntı Yok orada T.C. ve cep no soruyor yazınca şifre gönderildi diyor ama o numara artık Yok. Bir başkası ancak benim T.C. ye bilet tanımlayıp alabilir galiba o durumda da eğer transfer olmjyorsa bilet bu sefer onun parası yanar :)

Ben eger kendim girip bilet tanimlayamiyorsam , sen bana transfer edemezsin , bu kisinin uygun passoligi yoktur uyarisi cikacaktir

bunun bir durumda ise yaramasi soz konusu olabilir , su sekilde

bazen aciklama kismina "su tarihe kadar kasimpasa passoligi ile , sonra mac gunu veya x tarihten itibaren Gs haric tum passoliglerle alinabilir" yaziyorlar

ama o surecte bilet bitebiliyor , ozellikle buyuklerin istanbul deplasmanlarinda

boyle durumlarda bilet senin passoliginde hapis kalir , parasi odendigi icin senin olur , kisit kalktiginda normalde bugun alamayan kisiye transfer edilebilir

boylece bugun kurallar geregi alamayan kisi bu yolla gunu geldiginde biletine kavusmus olur

ama bu macta oyle bir ayrimdan bahsedilmemis tarihler ile ilgili

tek yol kasimpasa passoligi cikarip almak , bilet+passolig ucretiyle

Ben eger kendim girip bilet tanimlayamiyorsam , sen bana transfer edemezsin , bu kisinin uygun passoligi yoktur uyarisi cikacaktir

bunun bir durumda ise yaramasi soz konusu olabilir , su sekilde

bazen aciklama kismina "su tarihe kadar kasimpasa passoligi ile , sonra mac gunu veya x tarihten itibaren Gs haric tum passoliglerle alinabilir" yaziyorlar

ama o surecte bilet bitebiliyor , ozellikle buyuklerin istanbul deplasmanlarinda

boyle durumlarda bilet senin passoliginde hapis kalir , parasi odendigi icin senin olur , kisit kalktiginda normalde bugun alamayan kisiye transfer edilebilir

boylece bugun kurallar geregi alamayan kisi bu yolla gunu geldiginde biletine kavusmus olur

ama bu macta oyle bir ayrimdan bahsedilmemis tarihler ile ilgili

tek yol kasimpasa passoligi cikarip almak , bilet+passolig ucretiyle

Zaten gitmeyeceğim. Bir başkası için alacaktım eğer oluyor olsaydı. Yani hediye etmiş olacaktım buradan birine falan yarın denerim yine

biz alacaz tabii
biz gitmeyince millet maç izliyor ses çıkmıyor sonra

heyya heyya
ultrAslan ultrAslan

Bende logosuz var Kasımpaşa GS maçında Kasımpaşa tribününe girmiştim

Son düzenleme:
Büyük İç saha maçlarında da biletlerin hemen tükenmesinin sebebi tamamen kara borsa. Bu işin içinde birkaç adam var ve sadece tek başına 300-400 bilet alıp 2 katına satıyor. Kulübün buna çözüm bulması lazım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt